Problem - stery DA i FPS-y

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Mateck

2009-03-13 16:31:01

Od niedawna mam Razera DeathAddera i ostatnio zdecydowałem wyłączyć sobie boczne przyciski, które standardowo w Windowsie służą jako Wstecz i Dalej (np. przy przeglądarkach internetowych). Dość często zdarza mi się niefortunnie przycisnąć któryś z tych przycisków i cofam się na poprzednią stronę, co jest denerwujące. Przy sterownikach DA ustawiłem sobie oba przyciski na funkcję Button off i nic to nie dało. Zapisuje ustawienia i nadal nic. Miał ktoś taki problem lub wie, jak jemu zaradzić?

Drugi problem odnosi się do małej ilości FPS w CoD2. Próbowałem różnych tricków z programami, optymalizatorami pamięci, wyłączania niektórych opcji w systemie, by zwolnić trochę RAM-u i nadal nic. Moja konfiguracja komputera znajduje się w profilu. Słyszałem, że przy takim sprzęcie niektóre osoby wyciągają więcej FPS-ów (około 80 minimum). Ma ktoś może jakieś tricki, by zwiększyć wydajność komputera w grze? Dodam, że kumpel chciał mi nawet przesłać kartę graficzną (jakiś GF) z 64MB, a ja przy moim GF4MX4000 mam 128MB, a mam przeważnie około 60. Wszystko zależy jaka mapa i co się w danej chwili dzieje :D Proszę nie sugerować mi zmiany komputera, bo nie mam zamiaru wydać 2000 złotych, by sobie postrzelać przez Internet.

Z góry dzięki.

__

Użytkownik
diGi

2009-03-13 17:28:06

Próbowałeś instalować najnowsze stery/firmware do DA?

Proszę nie sugerować mi zmiany komputera, bo nie mam zamiaru wydać 2000 złotych, by sobie postrzelać przez Internet.

Czemu 2000? Za zdecydowanie mniej też być coś sobie złożył :]

__

Użytkownik
mefistox2

2009-03-13 18:04:04

dołóż 512 RAM i kup jakiegoś GF6800/Radka 9800 Pro i będzie więcej fps

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

407 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie