Do mycia! :DDD

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
dezCartezz

2009-03-07 17:55:56

http://www.youtube.com/watch?v=EnbrtZ32orM

AHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHHAHAHAHJAJhA

__

Zbanowany
phoenixpll

2009-03-07 18:03:19

Ha

__

Użytkownik
MarzZz

2009-03-07 18:06:15

:DDD

do mycia !
po co? :DDDDDD

__

Użytkownik
qwe

2009-03-07 18:08:18

Lol, w ogole zauwazylem, ze u osob, ktore nie maja ojca wlasnie taka dyscyplina w domu jest, matke olewaja, bo w zasadzie nic nie moze zrobic doroslemu synowi.

Mojemu kumplowi ojciec kompa za okno wyp***l bo robil dokladnie to samo ;)

__

Użytkownik
eXblanco =]

2009-03-07 18:09:54

ahahahhahhahahahahahahahhhahaha

edit: HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

__
Hala Madrid !

VIP
j3sh

2009-03-07 18:19:18

lezalem ;D wypie***laj stad z pokoju juz !

__

Użytkownik
FinddaGrind

2009-03-07 18:22:48

niektorzy myją sie o jedenastej hahahahahaha

__

Użytkownik
Borewicz123

2009-03-07 18:26:18

mialem z tym wczoraj zalozyc temat ale se mysle i tak kazdy zobaczy :P

__

Redaktor Naczelny
rml

2009-03-07 18:48:51

: ))

__

Użytkownik
NIKOM

2009-03-07 18:49:27

patologia

__

Użytkownik
Ta1kun

2009-03-07 20:56:58

straszne... jak dorosla kobieta moze tak przeklinac?:/

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-03-07 21:17:29

bardzo dobrze kobieta robi! siedzi taki jelop 4 dni na kompie i nawet nie ma czasu sie wykapac, bo musi grac w csa idiota

__

VIP
Mateck

2009-03-07 21:29:01

rozumiem w cod-a, ale w cs-a? :O

__

Użytkownik
n4rf

2009-03-07 22:05:10

miazga: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

__

Użytkownik
duhV

2009-03-07 22:15:00

no właśnie w coda to jeszcze ale w csa , oglądałem to już kilka razy i za każdym razem polew w c*00j nie wiadomo komu współczuc matce syna czy synowi matce

__

Użytkownik
qwe

2009-03-07 22:20:46

@Ta1kun
straszne... jak dorosla kobieta moze tak przeklinac?:/

Czlowieku, co Ty gadasz?! Jelop od 4 dni sie nie myl, pewnie smierdzi jak spocony wioslarz i babka ma nie przeklinac? Moze niech go jeszcze poglaszcze.

Na miejscu tej kobiety za takie odzywki typu “spadaj”, “chora jestes” to bym ten komputer wypi***l do kosza.

@duhV
To NIE JEST JEGO matka tylko babcia !!!
Przynamniej z tego co mi wiadomo.

Jak smierdziel nawet sam nie potrafi o sibie zadbac to ktos to musi zrobic, by nie smierdzialo w calym domu :D

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-03-08 10:50:55

patologia w domu...

__
try me.

Użytkownik
Tixer10

2009-03-08 12:04:59

hahaha sD:ASdsa

__

Użytkownik
san

2009-03-08 12:52:11

n1 ;D

__
Blue is the colour and football is the game ;]

Użytkownik
Bitman

2009-03-08 13:17:59

qrwa zal ze takie cepy w cs graja. Kiedyś była lepsza akcja jak był mecz w starcrafta albo w CS w radiu komentowany i kolesiowi ojciec zaczął w pokoju wiercić :D Pamięta ktoś taką akcje?

__

Użytkownik
mefistox2

2009-03-08 14:11:42

na starym lajołcie post Phoenixa rozwala strone , zróbcie tak żeby ucinało albo do nowej lini przenosiło

http://img21.imageshack.us/my.php?image=schowek01p.gif

__

Zbanowany
phoenixpll

2009-03-08 14:28:47

bulbasaur :DDD

Zaraz poprawie :D

__

Użytkownik
Ta1kun

2009-03-08 16:59:00

@qwe
Czlowieku, co Ty gadasz?! Jelop od 4 dni sie nie myl, pewnie smierdzi jak spocony wioslarz i babka ma nie przeklinac? Moze niech go jeszcze poglaszcze.
Na miejscu tej kobiety za takie odzywki typu “spadaj”, “chora jestes” to bym ten komputer wypi***l do kosza.

Nic nie tlumaczy zachowania tego brudasa, moze z wyjatkiem braku wychowania przez wyzej wspomniana pania... Mi jest go zal, bo koles jest stracony nie ze swojej winy, nie wiem jak ktos moze oczekiwac zeby zmienil swoje zachowanie w wieku prawdopodobnie 18 lat kiedy ludzie sa juz imo niereformowalni. Jesli to babsko pozwala mu na takie odzywki to czemu tu sie dziwic... koles nadaje sie na szafot lub wygnanie, tak samo jak ta typiara;> On za brak szacunek do starszych, nie przestrzeganie zasad higieny, szerzenie nieelokwencji (ile razy mozna uzywac tych samych odzywek?) i prawdopodobienstwo zarazenia swoja glupota mlodszych pokolen. Ona natomiast za zaniedbanie w wychowaniu syna i wulgarny jezyk = zly przyklad dla mlodszego pokolenia. Poza tym jak gosc chce byc brudny i smierdzacy to jego sprawa, chociaz zaznaczyl ze umyje sie za 20 minut... co za roznica o jakiej porze sie koles kapie lol:D mnie najbardziej rozbawilo, jak go oplula:D

__

Użytkownik
qwe

2009-03-08 17:18:56

@Ta1kun

Jesli to babsko pozwala mu na takie odzywki to czemu tu sie dziwic.

A Ty widziales kiedys co sie dzieje w domu, gdzie nie ma ojca? Co ta babka mu zrobi?? Prosze powiedz mi co ona moze mu zrobic? Przy szarpaninie pewnie zostala by potargana, poplakala by sie itp.

Calkowicie nie rozumiem Twojego rozumowania. Czy Ty w swoim zyciu kiedykolwiek widziales starsza kobiete?

Ona natomiast za zaniedbanie w wychowaniu syna i wulgarny jezyk = zly przyklad dla mlodszego pokolenia.

;oooooooooooooooooooo

Skoro ona go zaniedbuje to dlaczego kaze mu isc sie kapac?? Przeciez mogla dobrze go wychowywac w dziecinstwie, ale co z tego skoro 2-3 lata temu dostal kompa i mu odwalilo??
Przeciez chyba zdajesz sobie sprawe, ze komputer moze uzalezniac, powoduje zanik uczucia glody, potrzeb fizjologicznych, potrzeby mycia sie a nawet spania !

Wulgarny jezyk?? Jeszcze wieksza glupote walnales. A jak wg ciebie ma do niego mowic? Skoro mowi do niego normalnie a on nic sobie z tego nie robi to co, ma go pobic??

Poza tym jak gosc chce byc brudny i smierdzacy to jego sprawa, chociaz zaznaczyl ze umyje sie za 20 minut... co za roznica o jakiej porze sie koles kapie lol

Zaraz, zaraz. Najpierw oskarzasz babke o zle wychowanie, a teraz, gdy dba o jego higiene (bo on sam nie potrafi) i przypomina mu o rzeczach ktore trzeba robic to piszesz dokladnie odwrotnie?
Taka roznica, ze moze ktos chce isc spac lub mieszka w bloku. Jesli nie wiesz jakie w bloku panuja zasady i jacy potrafia byc sasiedzi to popytaj sie kolegow, a jesli nie to ja Ci moge powiedziec.

Edit
aha i to nie jest jego matka, bys mial pretensje co do wychowania...

__

Użytkownik
gÓpek

2009-03-08 18:25:24

qwe wybacz mi ale nie jestes alfa i omega w kazdej dziedzinie.
Tak wiem jak jest “w domu w ktorym nie ma ojca” bo sam w takim mieszkam/mieszkalem i napewno nie wyglada to tak jak w zalaczonej mp3.
Wiec prosze Cie nie poruszaj tematu, w ktorym nic madrego nie napiszesz i poprostu posmiejmy sie z samej mp3, k?

__

Użytkownik
Zippi9

2009-03-08 18:56:23

@qwe
A Ty widziales kiedys co sie dzieje w domu, gdzie nie ma ojca? Co ta babka mu zrobi?? Prosze powiedz mi co ona moze mu zrobic? Przy szarpaninie pewnie zostala by potargana, poplakala by sie itp.

Calkowicie nie rozumiem Twojego rozumowania. Czy Ty w swoim zyciu kiedykolwiek widziales starsza kobiete?

Przestań takie bzdury wypisywać, sam mieszkam bez ojca od 5tego roku życia i jakoś chamem, gburem itd. nie jestem. Czy jedyną metodą wychowawczą jest szarpanina, czy co gorsze bicie? Nigdy w życiu nie uderzył bym własnego dziecka, tak jak ja nigdy przez nią nie zostałem uderzony. Są inne metody wychowawcze, np kary czy szlabany, oczywiście tylko raz na jakiś czas, bo wiadomo co zrobi dzieciak jak dostanie szlaban na wszystko co kilka dni/tygodni - zbuntuje się. Więc proszę nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia.

__

Użytkownik
qwe

2009-03-08 20:18:48

@gÓpek

Rozne domy, rozni ludzie, rozne zachowania.
Ja mam kolege ktory mieszka bez ojca, z matka i babka i tak wlasnie to u niego wyglada.

@z1ppi
Przestań takie bzdury wypisywać, sam mieszkam bez ojca od 5tego roku życia i jakoś chamem, gburem itd. nie jestem.
A Ty piszesz w imieniu wszystkich ludzi ktorzy mieszkaja bez ojca?

Dla jednych by trzymali dyscypline ojciec jest potrzebny, dla innych nie. Proste.

Czy jedyną metodą wychowawczą jest szarpanina, czy co gorsze bicie?
LOL, a kto mowi tu o jedynej metodzie wychowacznej.
Stary, dla naprawde ciezkiego przypadku (nie mowie tu o tym gostku z mp3, bo to nie jest nawet sredniociezki przypadek) czasami nie ma wyjscia.
Sam bylem swiadkiem spuszczenia porzadnego wpie*** mojemu bylemu znajomemu, ktory mnie okradl.
Po tym incydencie juz nawet nie myslal o takich rzeczach.

Czasami karcenie fizyczne jest potrzebne, czasami nie.
Mam w miescie paru kumpli, ktorych starzy machaja rekami na to co oni robia poza domem. I rosna pozniej zlodzieje, oszusci, wandale.

Nie mowie, ze to sie sprawdza w kazdym przypadku, ale w wiekszosci tych co znam to tak.

Są inne metody wychowawcze, np kary czy szlabany,
Oczywiscie, ale takiemu 19 letniemu dasz szlaban i jesli on ten szlaban lamie to co zrobisz??
Sa dobzi ludzie, ktorzy do tego szlabanu sie ustosunkuja, a sa tacy co beda miec po prostu wylane.
Moj znajomy dostal szlaban na wychodzenie z domu i co, wyszedl z domu na tydzien i wrocil jakby nigdy nic.

“Więc proszę nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia."
No dokladnie, nie podpisuj swojego przypadku imieniem wszystkich.

A jesli chcesz to moge Ci wiecej na te tematy napisac, bo z Działoszyna akurat takich osob pelno znam.

__

Użytkownik
Zippi9

2009-03-08 20:29:56

Ty też qwe nie sprecyzowałeś i dla tego tak się “uniosłem” :). Ja tu nie piszę o przypadkach 18 letnich bo tutaj już musi być resocjalizacja, tylko o dzieciach do 13-15 roku życia. Sam już szlabanów nie dostaję bo po pierwsze nie mam za co, a po drugie nie stosował bym się już do nich.

__

Użytkownik
qwe

2009-03-08 20:43:01

@z1ppi

tylko o dzieciach do 13-15 roku życia.
Gdyby jeszcze te dzisiejsz dzieci w wieku 13-15 lat, byly takie jak my w wieku 13-15 lat to bylo by ok.
Ale ostatnio sie tak porobilo, ze coraz wiecej jest 13-15 letnich wariatow z ktorymi nijak nie mozna sobie poradzic.

I z nimi naprawde jest klopot (mowie o tych ciezszych przypadkach), szlaban oleja totalnie, mowa do nich nie trafisz.
One musza czuc do kogos, do czegos respekt. Do policji nie czuja, bo w takim wieku sa bezkarni, wiec cos zrobic moga tylko rodzice.

W Dzialoszynie np chodza teraz grupki, 13-14 lat, z nozami. Sorry, ale nawet w tym miasteczku nigdy wczesniej takich sytuacji na taka skale nie bylo. Okradaja ludzi, zwlaszcza mlodziez w pojedynke albo kobiety.
I widac nikt im nic w domu nie robi, bo chodza i napadaja dalej.

I takie przypadki, jak z moim znajomyum ktory mnie okradl naprawde daja mi wiare, ze porzadne lanie (doslownie latal po scianach) sa skuteczne.
Co z tego, ze zbije wlasne dziecko, przeciez nie robi tego dla wlasnej przyjemnosci. Oczywiscie sa przypadki w ktorych rodzice uzywaja przemocy na wlasnych dzieciach celowo. W takim przypadku MY, zwykli ludzie musimy interweniowac (brawo bitman, kiedys tam w Lodzi interweniowaliscie, ale chyba gdzies gosc Wam uciekl), bo nie ma co liczyc na to PO***E prawo i debile sluzby porzadkowe. Problem jest taki, ze jak widzisz czlowieka, ktory katuje wlasne dziecko to wlasciwie niewiele mozesz zrobic, musisz zadzwonic po nieudolna policje. Gdyby takie sprawy ludzie rozstrzygali miedzy soba, bylo by 10x szybciej, uczciwiej i sprawniej.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1498 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie