Poker, ostatnio popularny temat.

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
cRxon

2009-02-12 23:22:26

http://www.pokerstrategy.com

Kiedy sponsorem PGS zostało pokerstrategy zainteresowałem się pokerem. Ostatnio to bardzo popularna sprawa i zapewne wielu z was chciało by spróbować.

Osobiście polecam stronie PS, gdyż daje darmowe 50 $ tylko za rozwiązanie quizu ( odpowiedzi są na google ) i do tego bardzo bogata wiedzę teoretyczną i praktyczną na temat tej gry. Kazdy chętny może rozwijać swoje umiejętności.

Pozdrawiam, crx.

//link referencyjny został usunięty...

__
huhuhu

VIP
lab

2009-02-12 23:26:14

link referencyjny do twojego konta pewnie? :D

__

VIP
cRxon

2009-02-12 23:27:59

Tak, i wcale tego nie ukrywam.

__
huhuhu

VIP
marikkkk

2009-02-13 00:08:11

ja gram na titanpoker.com ;d

__

Użytkownik
mefistox2

2009-02-13 00:09:16

lepsiejsze automaty

__

VIP
Van Helsing

2009-02-13 02:07:49

znaczku dolara "$" nie daje się czasem pred kwotę? $50 ?

myślałem że 50$ to błąd a u pokerblabla sa takowe bledy

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
j3sh

2009-02-13 09:32:47

Dla osób, które chcą zacząć z pokerem polecam www.pkr.com Bardzo fajny poker 3D, można grać zarówno na wirtualną kasę jak i na tą prawdziwą ;)

__

Użytkownik
m3ribo

2009-02-13 09:37:40

A ja polecam www.pokerstars.com

__

Użytkownik
Borewicz123

2009-02-13 09:53:44

a ja polecam to i to i jeszcze tamto To moze cos wiecej napiscie a nie tylko linki. Moze ktos chce cos wiedziec, widze ostanio duzo osob na xf siedzi w tych wszystkich pokerach rzeczywiscie ze modne

__

Użytkownik
raFF

2009-02-13 09:54:43

moda na pokera zaczela sie jak ten typ (z jakiegos klanu) wygral kilka milionow ;f
nagle kazdy zainteresowal sie pokerem... nikt o tym nie wie i nagle stalo sie popularne, jak Malysz, Kubica czy Pokemony...

zeby nie bylo atakow wyjasniem ;p
dam sobie uciac reke ze 90% spoleczenstwa nie slyszalo wogole o Malyszu poki ten czegos nie wygral... a o Kubicy zrobilo sie tak samo glosno dopiero jak z F3 przeszedl do F1... zaczeli wygrywac i maja miliony fanow... a jak beda poza top3 to juz cicho bedzie... :(

__

Użytkownik
exile

2009-02-13 10:01:56

Pokerstrategy jest fajne, faktycznie daje bonusowy kasę w jednym z serwisów. Ogólnie warto przeczytać i zapamiętać to co umieścili w poradnikach jeśli jesteś nowym graczem lub grasz dopiero parę tygodni.
Przede wszystkim warto zapoznać się z 'bankroll management' bo bez dobrego systemu zarządzania swoją gotówką szybko stan konta osiągnie zero (oczywiście wygrywać od czasu się będzie, ale w dłuższym okresie i tak pieniądze się straci).

Druga sprawa to freeroll. Wiadomo że granie na wirtualną kasę jest szybkie i przyjemne, ale nie uczy myślenia i odpowiednich zachowań. Jeśli ktoś chcę szybko nabyć doświadczenie to najlepiej zacząć grać za prawdziwe pieniądze (stawka 0.10 wystarczy).
Jeśli ktoś ma jakieś pytania to pisać.

__

Użytkownik
freak

2009-02-13 10:06:19

Na ogarnięcie polecam rozegranie 1k rąk na gry.wp.pl i wzięcie udziału w turnieju ;)

Poza tym, klasyczny 5draw poker> texas hold’em. Zwłaszcza z kumplami przy stole, choćby i na grosze :) Spróbujcie. Świetna i mocno pochłaniająca rozrywka.

__

Użytkownik
g3su

2009-02-13 10:13:43

raFF ales pierdo*nal; a kiedy ludzie mieli sie takim malyszem czy kubica zaczac interesowac? juz przy narodzinach? a moze troche pozniej? myslisz ze kazdy sledzil F3 czy malysza kiedy ten dopiero sie uczyl skakac? chyba logiczne ze fani i rozglos przychodza wraz z sukcesami. bo rozumiem ze jesli nie stalem przy skoczni zanim o malyszu bylo w tv to nie mam prawa mu kibicowac? byc jego fanem? czy co? jednym slowem ch*j ci do tego kto, kiedy i komu zaczal kibicowac i czy nadal jest fanem czy nie. rozumiem ze ty sledzisz wszystkie sporty i wszystkich ktorzy je trenuja i juz teraz jestes kibicem jakiejs przyszlej polskiej gwiazdy

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
SiD

2009-02-13 11:58:29

A ja polecam grę z przyjaciółmi i się równie dobrze (jak nie lepiej) bawić. Fajnie jak się wygra jakąś większą sumę, ale nie ukrywajmy - wszystko jest zrobione w tym biznesie tak, aby wyciągać kasę od gracza, a nie na odwrót.

PS Kubica Z F3Euro przeszedł do WSbR i tam dopiero przeskoczył do bolidu F1.

__

VIP
cRxon

2009-02-13 12:14:06

Po co zapisywać się na pokerstars i wpłacać kasę skoro można na pokerstrategy, zdać quiz i dostac bonus 50$ za darmo + bonus do wyrobienia na platformie nawet 200$?

Za nic, po prostu za to że się zalogujesz i bedzisz członkiem milionowej społeczności Pokerstrategy.

__
huhuhu

Użytkownik
exile

2009-02-13 12:17:23

tylko żeby wypłacić ten bonus musisz najpierw nabić odpowiedni poziom kasy. A nowi gracze prędzej te pieniądze przepuszczą niż dobiją do limitu.

__

Użytkownik
m3ribo

2009-02-13 12:18:51

Nie mam zadnych problemow z pokerstars i kogo obchodza te 50$ skoro nie mozesz ich wyplacic. Na starts, dostajesz tylko virtualne pieniadze, za ktore mozesz grac w turniejach gdzie wygrywasz bilety / zaproszenia, do wiekszych turniejow o normlana grubsza kase, z ktorej wyplata nie ma zadnych problemow. Turnieje organizowane sa kazdego dna, a gdy juz nam uda sie wygrac nawet jakies grosze to mozna je szybko pomnozyc w tzw. turbo turniejach gdzie wpisowe kosztuje $0.10. I nikomu nie jest potrzebny milion graczy, bo i tak kazdy turniej jest pelny ( okolo 10k ludzi).

Oczywiscie jest tez mozliwosc grania 4fun i do dyspozycji ( w grze 4fun i turniejowej jest okolo 10 rodzajow pokera).

__

VIP
cRxon

2009-02-13 12:26:40

Wiesz ja tam gram na starsach wiec nie musisz mi tego mowić. Ale jakoś ja sam zacząłem od tych 50$ i wypłaciłem już 600$. Gram i w turniejach w których wygrałem ok 300$ a nie zainwestowałem nawet grosza.

Więc nie rozumiem twojego podejscia. Nawet jeżeli ktoś przegra te 50$ to przecież on ich nie wpłacał. Dostał je za darmo.

__
huhuhu

Użytkownik
m3ribo

2009-02-13 12:27:57

Nawet jesli ich nie wplacil to i tak musi wygrac ilestam zeby je wyplacic, wiec to czy dostal 0 czy 50 nie robi roznicy.

Nie chodzi o to zeby faworyzowac jakis serwis, kazdy ma swoj ulubiony i tyle.

__

VIP
cRxon

2009-02-13 12:32:14

Nie no to zrozumiałe chyba że musi ilestam ugrać zeby wypłacić skoro dostał ta kase za darmo, tak to każdy by zakładał konta i wypłacał po 50 $, tak? A to nie o to chodzi.

__
huhuhu

Użytkownik
Borewicz123

2009-02-13 14:28:40

to taj jak w bukach tez daja bonusa ale trzeba pomnozyc ztym ze w bukach latwiej prznajmniej mi

__

Użytkownik
sch

2009-02-13 21:44:32

crx ma racje to oczywiste :Q

w innych serwisach nie masz mozliwosci wygrania prawdziwych pieniedzy bez wplaty , a ten serwis daje taka :P

a to czy ja przegrasz czy pomnozysz to juz inna sprawa

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

Użytkownik
m3ribo

2009-02-13 21:49:00

w pokerstars tez wygrywasz kase bez wplaty, wiec nie wiem o czym gadasz.

__

Użytkownik
sch

2009-02-14 12:05:17

ta freerole, zapisuje sie iles tam tysiecy osob a pierwsza dostanie 2 dolary :-Asd

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

Użytkownik
Zippi9

2009-02-14 12:28:24

chyba miałeś na myśli 500.

__

Użytkownik
m3ribo

2009-02-14 12:43:01

Jakbys umial grac te 'tysiace' nie stanowilby zadnego problemu.

__

Użytkownik
raFF

2009-02-14 13:46:01

gamza

wiedzialem ze ktos nie ogarnie tego co pisze :(
wez to przeczytaj ze 3 razy (ze zrozumieniem)

ale moze teraz wytlumacze to specjalnie dla Ciebie bardziej lopatologicznie...
zalozmy ze na przykladzie Kubicy:
wiesz ile zdobyl nagrod jak jezdzil gokartami ? a co zdobyl jak jezdzil F3 ?
spoleczenstwo polksie poza rodzinnym miastem nie wiedzialo kto to jest Robert Kubica, do czasu jak nie zaistnial w F1 i wygrywal... wtedy nagle polowa polski stala sie specjalistami od wyscigow f1, kazdy wszystko wiedzial, a teraz ? jakos przycichlo nie ? wszystko jest spoko dopoki ktos/druzyna wygrywa a potem jak idzie gorzej to juz ze nie warto ogladac i sie interesowac...
Ja na to patrze swoim okiem - nigdy nie interesowalem sie skokami czy f1 i jakos mnie do tego nie ciagnie mimo ze polacy w tych dyscyplinach cos pokazali... tyle zainteresowania co okazalem to dowiedzenie sie ktore miejsce zajal Kubica albo ile Malysz skoczyl, do obejrzenia moze niewielkiego fragmentu w tv bo jakos calosci skokow i tych 50 czy ilu zawodnikow jak skacza mnie nie pociagalo, jedynie moze z Kubicy raz obejrzalem z polowe wyscigu a tak to urywki albo wcale...
Ale Ty pewnie nalezysz do tych ludzi co chca byc na topie i interesuja sie niby to wszystkim i wszystko wiedza... a jak zgasnie jakas dyscyplina to olac, nie ?
Reczna tez sie interesowales od dawna ? Czy tylko teraz ?

Moze dla Ciebie jest to dziwne co pisze ale ja raczej wole sam pobiegac za pilka czy cos niz siedziec przed tv

ps.
wez zaprezentuj soba jakis poziom i nie uzywaj przeklenstw...

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1089 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie