SZUKAM WEBMASTERA

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
FATxB

2009-02-10 13:29:49

Szukam w 100% profesjonalnego webmastera w celu stworzenia strony internetowej nowo powstałej firmy, oczywiście płacę -> firma nie ma żadnego związku z e-sportem, więc webspellowcom dziękuję.

Praca polega na stworzeniu strony całkowicie od podstaw, oskryptowaniu i 'obtagowaniu'.

Poważne oferty wraz z portfolio proszę kierowac na x-fire: kill4b33 bądź też e-mail -> [email protected] lub [email protected]

Nie spamowac plx

__

Użytkownik
iamtheone23

2009-02-10 14:00:32

ja umne psherobic webszpela na wirtułalna polskie.

ok3j ?

nie dawajcie mi juz minusow : D stara mnie zabije jak znajde sie w top10 noobs na esporcie ;/;/;/ a i dodam jeszcze zeby nie bylo watpliwosci: tak, gram w coda : D

__
http://benzblog.pl/

Użytkownik
ady

2009-02-10 15:51:42

nie podałeś żadnych widełek cenowych, jako że nowa firma i nie oszczędzasz na reklamie to pewnie masz 4 - 5 tysiace na stronę, to mozesz do mnie sie odezwać.

__

Zbanowany
phoenixpll

2009-02-10 15:55:47

Albo mi się zdaje ale sprawy finansowe nie załatwia się na forum.

__

Użytkownik
iamtheone23

2009-02-10 16:17:49

a cena jest wyznacznikiem jakosci ! czyli moge ja zrobic za 12k pln ok3j ?

__
http://benzblog.pl/

Użytkownik
Castiel

2009-02-10 16:57:55

Cena nie jest wyznacznikiem jakości... Przyzwoite strony firmowe można dostać już od 2000pln i niekoniecznie muszą być gorsze od tych za 5000pln. Zależy gdzie z tym trafi, ale wiadomo większy budżet, można więcej kombinować przy projekcie. Tylko nie wiem co to ogłoszenie robi na portalu o e-sporcie gdzie 80%-90% użytkowników to dzieciaki. Chcesz poważne oferty to napisz na portalu/forum o odpowiedniej tematyce.

__

Użytkownik
ady

2009-02-10 17:26:00

Phoneix a co to za różnica?

pokaż te stronki za 2000 ja Ci pokaze za 5000 i nie mowie o grafice ale i o silnku.

__

Użytkownik
FATxB

2009-02-10 18:15:51

Gdybym chciał stronę za dwa tysiące złotych, to bym nawet na esporcie nie pierdnął tbh.
A apropo ceny będę rozmawiał dopiero, jak zobaczę portfolio, bo to też jest w miarę zależne.

I dlatego napisałem na esporcie, bo jest tu wielu pasjonatów tej tematyki i może ktoś chce zarobic parę złotych za spełnienie się w hobby, które lubi, ot co.

__

Użytkownik
wiecek.

2009-02-10 19:03:56

Szukam w 100% profesjonalnego webmastera
który ma zrobić stronkę za spełnienie się? hahhahaha n1 i w dodatku ma napisać dla Ciebie cmsa ta? bo na darmowym nie chcesz, niezłe wymagania, ale takie coś to tylko w erze...

wiesz ja za kilka stówek robię stronki na joomli/webspellu itp. profesjonalny webmaster bierze, za strone www od kilku do kilkudziesięciu tysi ;) ale wtedy masz pewność, że oprogramowanie jest legalne, że fotki są robione specjalnie dla Ciebie i nikt ich nie ukradł i nie usunął tylko znaku wodnego, silnik masz zoptymalizowany do twoich potrzeb i oczywiscie rachunek + fakturka
Jestem pewny, że twój budżet nie wystarczyłby nawet na logotyp z fakturką ;) więc najpierw napisz ile masz kasy bo nie wiem czy warto wysyłać portfolio

__

Zbanowany
phoenixpll

2009-02-10 19:16:05

@adray

“A apropo ceny będę rozmawiał dopiero, jak zobaczę portfolio, bo to też jest w miarę zależne."

O to mi chodziło ;)

__

VIP
Grmx

2009-02-10 19:19:51

:D:D: cos czuje ze tu chodzi o 200zł :))))))))))))))))

__

Użytkownik
FATxB

2009-02-10 19:55:08

Jak będę szukał flejmera wiecek to się na 100% odezwę do Ciebie. :)

__

Użytkownik
wiecek.

2009-02-10 20:22:47

B33MN, ale co ja takiego powiedziałem ? na początku piszesz, że ma być pro webmaster, a później, że za satysfakcję i parę złotych ma zrobić no sory, ale jedno przeczy drugiemu dlatego się zaśmiałem.
Grum, wiesz za 200zł to ja mogę zrobić www html + css :)

btw. B33MN, poszukaj jakiegoś gimnazjalisty ogarniętego w temacie, dla którego kilkadziesiąt złotych to fortuna, bo jest sporo takich dzieciaków, którzy znają się na temacie - mówię całkiem serio

__

Użytkownik
dziadu

2009-02-10 20:32:37

jeśli to ma być w okolicach tych 100-200zł to polecam wordpress + theme z tej strony. ;) Pozdrawiam.

__

Użytkownik
FATxB

2009-02-11 01:04:48

Nie mówiłem tu o kilkudziesięciu złotych, nie chciałem rozmawiac w ogólnym temacie o cenie - parę osób wie, że to jest moja prywatna firma i po prostu nie mam zamiaru dyskutowac na publicznych forach o moim budżecie.

Jednak temat można zamknąc, znalazłem w stu procentach profesjonalne studio, które się tym zajmie za w miarę niewielką kwotę.

Dzięki, pa.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

407 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie