Nowa mysz dla graczy :D ?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
slitzer

2009-02-06 11:50:21

http://techworks.pl/newsy/6213.jpg

Saiph już przybył na rodzimy rynek! Mysz firmy Mionix, specjalizującej się produkcją akcesoriów dla graczy, pozwoli Ci zdecydować kto przeżyje, a kto zginie na wirtualnym polu bitwy. Firma Mionix zaskakuje innowacyjnością, ergonomią użytkowania oraz wyglądem swoich produktów. Zapewni bezprecedensową sprawność i precyzję sterowania na polu bitwy.

1
2

Co jakiś czas na popularnych portalach pojawiają się newsy o “nowych myszach dla graczy” każda jedna przypomina, albo IE, albo rodzinę MX od Logitecha. Czy jakaś inna firma da radę przebić IE, MXy i Razery :D ?

__

Użytkownik
Forem

2009-02-06 14:00:35

Nie.

__

Użytkownik
gman

2009-02-06 14:05:37

jak dla mnie teraz tylko roccat kone. jak złapałem tą mychę już po prostu się z nią nie rozstane za prędko.
kształt faktycznie ściągnięty z już znanych modeli ;P ale po prostu perfekcyjny.
ale sensor laserowy plus kalibracja przez TCU to jest coś co w moich oczach stawia tego gryzonia wysoko ponad wszystkimi i przebija właśnie te marki. no tylko jednak jakby na to nie patrzeć pod względem samego designu na pewno coś łączy ją z MX

__

Były Redaktor
raul

2009-02-06 14:40:21

199 zł... gg

__

Użytkownik
yeltzyn

2009-02-06 14:57:25

1. SS Ikari lub roccat

2. Nie wiem jak wam, ale mi te wytloczenie na kciuka przypomina buty penny hardaway’e 2

__
więcej sprzętu niż talentu

Użytkownik
raFF

2009-02-07 19:36:45

80% myszy ma ksztalt IE albo MX’a ;/
widzialem taka podrobe mx’a (identyczny wyglad) za 20 zl ;/

__

Użytkownik
Stewzy

2009-02-08 12:21:18

myszka to tylko dodatek ;)

__

Użytkownik
kapiy

2009-02-08 12:56:27

W świecie myszek dla graczy nie da się już chyba wymyślić coś nowego kształtem nie przypominającym czegoś co już było. Wszyscy jada na sprawdzonych kształtach aby gracz nie musiał się nagle odzwyczajać . Teraz wszystko zależy od parametrów i to one stawiają gryzonie na wysokich miejsca aniżeli kształty.

__

Warning: getimagesize(http://techworks.pl/newsy/6213.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2771 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie