brawo szczypiorniści!

Dostosuj

Autor Wiadomość
Szef
rr

2009-02-01 16:32:34

Wreszcie normalna reprezentacja w grę zespołową osiąga dobre wyniki

__

Użytkownik
Xsi

2009-02-01 16:58:23

wreszcie? nie wiem czy wiesz ale na poprzednich mistrzostwach mielismy srebro ;) pozatym reprezentacja w siatkowke radzila sobie tak samo, ostatni sezon tylko cos kuleją, wiec nie popadajmy w euforie i jakas szczypomanie akurat teraz

__

Użytkownik
solar93

2009-02-01 17:03:27

Nie zapomnij o Polskim deblu Fyrstenberg/Matkowski

__

Użytkownik
Zippi9

2009-02-01 17:09:14

Xsi, ale oni po 2 latach zaprezentowali znowu bardzo wysoki poziom. Szkoda że siatkarze nic nie zdobyli na IO bo moim zdaniem medal był w ich zasięgu, tylko psychika zawiodła.

__

Użytkownik
san

2009-02-01 17:25:07

patrzac na to jak dzis grali mozna stwierdzic ze pozostal niedosyt :f

__
Blue is the colour and football is the game ;]

Użytkownik
Xsi

2009-02-01 17:26:02

no ale o to mi wlasnie chodzi, oni juz od dawna graja dobrze, a nie dopiero teraz ;)

__

Użytkownik
Sstien

2009-02-01 17:48:46

“patrzac na to jak dzis grali mozna stwierdzic ze pozostal niedosyt :f”

Jeżeli wygrali to nie patrz na styl tylko ciesz sie :)

Mamy BRĄZ !!!

__
iman

Użytkownik
esportfun

2009-02-01 18:06:18

“patrzac na to jak dzis grali mozna stwierdzic ze pozostal niedosyt :f”

Jeżeli wygrali to nie patrz na styl tylko ciesz sie :)

Mamy BRĄZ !!!

Jemu chodzilo chyba o to ze grali tak zajebiscie a mamy tylko brąz ;)

__

Użytkownik
napzord

2009-02-01 18:23:28

A co się będą szczypać ;p

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
ScorPion`

2009-02-01 18:23:36

ledwo przeszlismy z Norwegami, mielismy farta, a Wy jeszcze mowicie o niedosycie, przestancie, wkurza mnie takie nastawianie, mamy brąz!!!! :D

__

VIP
marikkkk

2009-02-01 18:39:00

czemu w ogole szczypiornisci ;D? ocb

__

Użytkownik
solar93

2009-02-01 18:50:13

Prawdziwy Polak :).
Nie cieszy sie z innymi tylko marudzi czemu braz ,a nie złoto.Tak samo jest z Małyszem,jak dobrze skakal wszyscy go kochali ,a teraz jak jest w dolku to tylko stekanie ,ze jest za stary,powinien zakonczyc kariere.Nikt nei pamieta ,ze 4 razy zdobyl krysztalowa kule,4 razy byl mistrzem swiata (moze 5 ) i zdobyl 2 medale olimpijskie.Tak samo jest z siatkarzami ,jak wygrywali kazdy mowil jestem fanem siatkowki ,a teraz jak reprezentacja gra slabo to mowia a pi******* ich przeciez to cyrk a nie siatkowka.
Taki juz jest nasz narod i nic tego nie zmieni :)

__

Użytkownik
Kombatant

2009-02-01 19:04:57

W dupie mam wyniki szczypiornistow.
Zaraz za momentalnym sukcesem przyjda chwilowi fani a dyscyplina sportu bedzie tymczasowo na fali.
Jedynym plusem tego moze byc rozwiniecie tej dziedziny sportu w Polsce, bo nie jest specjalnie popularna u nas.
Wiecej druzyn i sekcji odbije sie w jeszcze lepszym wymiarze w przyszlosci, tylko trzymac kciuki.

Sukces w pilce noznej na MS lub ME to jest COS!!!

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
kermitzor

2009-02-01 19:11:01

kombatant, na jakiej podstawie uwazasz ze osiagniecie czegos w pilke nozna jest bardziej wartosciowe niz w reczna?

__

Użytkownik
Zacky

2009-02-01 19:21:08

@kermit_X
To ze wiecej osob w nozna gra.

__

Użytkownik
ScorPion`

2009-02-01 19:25:37

niech se gra wiecej osob w nozna, tez kiedys gralem w klubie, teraz raczej tylko dla hobby, mimo to stwierdzam, ze najbardziej widowiskowym sportem druzynowym wg mnie to siatkowka oraz reczna, pilka to 90minutowe nudy;>

__

Szef
rr

2009-02-01 19:31:07

scorpek 85 minut (5 jest ciekawe)

__

Użytkownik
kermitzor

2009-02-01 19:37:55

i co, ze wiecej osob gra? co to ma do rzeczy? poziom na mistrzostwach swiata(tudziez europy), jest najwyzszy bez wzgledu na dyscypline.

__

VIP
exin

2009-02-01 19:51:06

W ręczną przynajmniej coś sie dzieje prawie cały czas. W nożną to można pooglądać tylko lige angielską, niektóre mecze hiszpańskiej i czasami francuską. W Polsce poziom jest żenujący - czasem tylko jakiś dobry mecz a tak to żal patrzeć (ostatnio tylko Lech jakoś bardziej z polotem zaczął grać).
Co nie zmienia faktu, że nożna jest dużo bardziej popularna i mistrzostwo świata w nią ma dużo większy wydźwięk ^^.

__
Visca el Barça!

Użytkownik
Kombatant

2009-02-01 20:32:34

Bo w pilke nozna mozna zalozyc dresik i pobiegac z deska po stadionie ;)

A czym sie rozni malysz od szczypiornistow, pilka nozna byla jest i bedzie topowa dyscyplina na swiecie, bo frekwencja na stadionach jest miodzio w porownaniu z innymi sportami druzynowymi.
Ogladalnosc i rywalizacja zachyca masy ludzi na zywo i przed telewizorami, a pieniadze z praw do transmisji na zywo sa bardzo wysokie(liga ang).
Pilka nozna jest stylem zycia calych rodzin, jeszcze nie w Polsce, jednak w Angli jak najbardziej.

Kermit popatrze jakie bylo Cisnienie przed meczem z Niemcami na ME, jak Polska przezyla kontrowersyjna decyzje Howarda Zjeba o rzucie karnym dla Austri.
Sukcesy szczypiornistow sa dla sportowych cieniasow co przezucaja sie z malysza na handball lub cos innego chwilowo fajnego.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

VIP
Mateck

2009-02-01 20:35:01

Koszykówka (w szczególności NBA), piłka ręczna i siatkówka to jedyne sporty, które chętnie oglądam. Czasami fajnie jest też popatrzeć na zawody pływackie, a także mniej popularne dyscypliny jak snooker czy curling. Piłka nożna jest okropnie nudna. Rzadkością są mecze, podczas których można się dobrze bawić. Jedynie grając w piłkę nożną (np. z kumplami) można mieć niezłą uciechę.

__

Użytkownik
Linkin

2009-02-01 20:43:14

mi sie wydaje ze akurat dania, serbia podpasowała polsce.. jako przeciwnik.. ich styl bronienia, ataku.. a taka chorwacja, niemcy, francja... to sa druzyny z ktorymi nie potrafimy grac, obrona bardzo agresywna (chorwacja jak broniła mozna było ostatnio zobaczyć) i polacy się gubią.. nie potrafią sobie z tym poradzić.. ale najwieksze zdziwienie dla mnie to, że Francja ograła Chorwacje.. I bardzo mi miło, że polska wreszcie zaczeła bronić, nie tylko atakować.. graliśmy momentami bardzo dobrze w obronie na tych mistrzostwach..

__

Użytkownik
aGl

2009-02-01 20:46:50

widowiskowy to jest football amerykanski a nie! a co !

__

Użytkownik
kermitzor

2009-02-01 21:02:28

dla cieniasow? kombatant, nie przesadzaj, ja kiedys sporo gralem w pilke, dzis dla mnie to jest tylko sport do pogrania od czasu do czasu, do ogladania juz dla mnie sie w ogole nie nadaje(strasznie mnie zaczal nudzic). Jestem fanem polskich szczypiornistow i siatkarzy. I jak najbardziej moge sie nazwac fanem Malysza, dla mnie to jeden z wiekszych sportowcow jakich kiedykolwiek Polska wydala na swiat i jak dla mnie moze on sobie skakac nawet do 40-stego roku zycia, zrobil juz tyle, ze nalezy mu sie szacunek niezaleznie od tego jaki wynik osiaga. a 'sezonowi' kibice to juz zupelnie inna bajka, na odrebna rozmowe.

Pozdrawiam!

__

Użytkownik
solar93

2009-02-01 21:05:14

Jak snooker albo karling jest widowiskowy to ja jestem Rydzyk.Najnudniejsze dyscypliny obrocz biegow narciarskich i skokow do wody:).Piłka Nożna to jest prawdzwie widowisko.Jak kolega wczesniej wspomnial w Angli,Irlandi czy Hiszpani całe rodziny spotykaja sie w pubach i wspolnie ogladaja.Nawet kobiety chodza w koszulkach chelsea.arsenalu czy manchesteru.

__

Użytkownik
chojrak

2009-02-01 21:24:52

kręgle są widowiskowe !

__
dupa

Użytkownik
Kombatant

2009-02-01 21:33:50

Siatkowka podchodzi pod dyscypline zensko podobna, a schemat gry jest nudzacy az do zasniecia RAZ...!! DWA <trabka w oddali> i TRZY!!! porownujac i mowiac o pilce noznej jako nudniej grze to chyba troche poleciales.

__

Użytkownik
kermitzor

2009-02-01 21:34:15

gusta i gusicki moi drodzy towarzysze! kiedys moglem ogladac po 2-3 mecze pilkarskie dziennie, dzis nie moge wysiedziec 15min, chyba ze mecz jest bardzo ciekawy(czyt. ofensywny). Dzis wole obejrzec np wlasnie meczyk snooka. pozdrawiam.

__

Były Redaktor
so0fka

2009-02-02 07:25:29

"Jak snooker albo karling jest widowiskowy to ja jestem Rydzyk”

Gratuluję ograniczeń. Snooker, curling, szachy i poker to dyscypliny piekielnie widowiskowe dla tych, którzy wiedzą o co w nich chodzi (czyt. dla ludzi inteligentnych, bo o ile curling i poker można dość łatwo ogarnąć, to żeby docenić dobre zagranie w szachy czy snooker trzeba się na tym znać, widzieć co chciał zawodnik tym osiągnąć i co mu się z tego udało, a to wymaga mniejszego lub większego pomyślunku) oraz dla tych, którzy nie lubią komentatora sportowego drącego się na cały regulator i bandy debili na trybunach którzy skandują różne ciekawe hasełka.

Przypomnę ci (a jeśli o tym nie wiesz, to cię poinformuję), że mecz o mistrzostwo świata między Karpowem a Kasparowem trwał prawie pół roku (grali do 6 wygranych partii) i pozostał nierozstrzygnięty ze względu na obawy o stan zdrowia zawodników. Jeśli to o czymś nie świadczy, to faktycznie jesteś Rydzykiem.

__

Użytkownik
Kombatant

2009-02-02 10:11:16

sporty dla dzieci bez raczek, ktore mialy zwolnienie z WFu przez cale swoje lata szkolne.

Coz nikt nie jest idealny :D a takie pizdy i leszcze, czasami lubia sie pomadrzyc na forum, jakie to one nie sa fajne, bo w realu to daja sie...nvm... :)

__

Użytkownik
exile

2009-02-02 10:32:45

Kombatant:
“sporty dla dzieci bez raczek, ktore mialy zwolnienie z WFu przez cale swoje lata szkolne. "

ciekawe, to równie dobrze można powiedzieć że w piłkę grają debile którzy ledwo skończyli szkołę, albo w ogóle.. Ogarnij, każdy gra w to co lubi i co sprawia mu największą frajdę. A piłka nożna jest nudna - szczególnie ta w polskim wydaniu i nie umywa się np. do piłki ręcznej albo koszykówki;]

__

Użytkownik
kermitzor

2009-02-02 10:56:03

kombatant, no offence, ale jestes cholernie ograniczony jesli dla Ciebie ktos kto nie gra w noge (czy tam inny sport, ktory Ty uwazasz za 'normalny') jest “dzieckiem bez raczek"

__

VIP
Onion

2009-02-02 12:35:46

10-12 lat temu w pilke reczna gralo sie nie tylko w halach ale tez na odkrytych boiskach asfaltowych na tych samych, na których teraz sie gra w pilkę nożną.

A co do pilki noznej to jest to sport, który ma bardzo niski prób wejścia i to zarówno jeśli chodzi o koszty, jak i umiejętności.

__

Użytkownik
Kombatant

2009-02-02 16:06:30

aha, czyli bycie wyuczonym debilem jest lepsze, od bycia debilem bez szkoly ?

Dyscyplina sportu nie ma monopolu na klamki i cale zamki, wiec po co takie refleksje.

Nic mi do tego czym sie jaracie. Zapewne, jesli udaloby nam sie zdobyc medal na MS w balecie na lodzie, tez wiekszosc z Was by przychlastala sie tym sukcesem.

Rugby, pilka nozna sa dyscyplnami dla ogarnietych kolesi!

__

VIP
Mateck

2009-02-02 16:24:52

Kombatant i exile - oboje głupoty gadacie. każdy gra w to, co sprawia mu przyjemność. dyskusje na temat lepszego sportu są bez sensu. W każdej dziedzinie trzeba mieć jakieś umiejętności, żeby coś osiągnąć.

__

Użytkownik
exile

2009-02-02 16:40:08

@mateck:

przecież napisałem “Ogarnij, każdy gra w to co lubi i co sprawia mu największą frajdę." więc nie do mnie pretensje ;]

__

Użytkownik
qim

2009-02-02 18:24:23

Ten kto nie widział 147 wbitej przez O’Sullivana to niech nie komentuje sportu jakim jest snooker. Gusta i guściki. Jeden woli nożną, drugi siatkową a trzeci szachy...

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3270 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie