Problem help

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
san

2009-01-31 19:08:31

witam, mam nastepujacy problem:

Występuje on u mnie przy dwóch grach
- Mirror’s Edge
- Bionic Commando Rearmed

Mianowicie, wchodzę w którąś z gier, gram około 10 min, nic sie nie tnie wszystko chodzi ładnie pięknie i po ok. 10 min gra się zawiesza, ctrl+alt+delete nie działa, próba minimalizacji gry rowniez nie działa, poprostu czarny ekran, nic nie słychać. wgrywałem najnowsze stery do graficznej, nie pomogło. Cała reszta gier działa bezproblemowo także problem zapewne leży w grach. Mają one jakieś swoje specyficzne sterownik wymagane do gryi czy coś :s?

komp:
AMD Athlon(tm) 64 X2 dual
Core Processor 4400+
2,31 GHz, 2gb ram
Radeon x1950 PRO

Miał ktoś podobny problem ;asdf?

__
Blue is the colour and football is the game ;]

Użytkownik
pasiek

2009-01-31 19:40:15

Ja mam podobny problem w cod4 tzn przy zmianie mapy zawiesza mi sie gra i niestety nic nie pomaga tylko reset nowe sterowniki tez nie pomogly :< moze ktos wiec ocb

__

Użytkownik
avrice

2009-01-31 20:04:54

san co do mirrors edge zobacz czy masz aktywna opcje nVidia PhysX, to sporo problemow robi na radeonach, nawet tych nowszych..

__
teSZ Će lÓbie:)

Użytkownik
san

2009-01-31 20:19:55

mam wyłączone to :s

__

Użytkownik
miodek1337

2009-01-31 21:35:40

a sprzet sie nie grzeje? zasilator wystarczajacy?

__

Użytkownik
un|T|ra

2009-01-31 21:38:48

Ja przy instalce ME pominąłem NP i gra też się dziwnie zachowywała, po reinstalce wyłączyłem NP w opcjach i gra chodziła już normalnie.

__

Użytkownik
fantz

2009-01-31 22:04:48

jesli chodzi o ME to musisz miec najnowszego patcha :)

sam to mialem, w necie wyczytalem ze to wina gry i poprostu trzeba sciagnac poprawke :d

no a jesli to nie pomoze to:

1. cos sie grzeje
2. inne sterowniki poinstaluj

__

Użytkownik
Borewicz123

2009-01-31 22:36:12

dobraj daj plusa jak cos nawet virtualnego. Mialem to w GTA IV jest to wina AMD zaintsaluj Dual Core Optimizer ze strtony AMD powinno pomoc zresetuj kompa aby dzialalo bo on nie prosi. jest jeszcze ejden program tego typu od amd ale nie pamietam daj znac czy dziala

__

Użytkownik
san

2009-02-01 00:06:32

zainstalowałem patcha do ME, nie pomogło, zainstalowałem program od borka również nie pomogło, następnie zrobiłem taki motyw: włączyłem ME włączyłem misje i zostawiłem to w takim stanie, poszedłem pod prysznic, kolacyjka, wracam - ME działa, dopiero jak wtedy jak zacząłem biegać po mapce to po chwili czarny ekran i zwiecha, wygląda na to, ze się przegrzewa ale z drugiej strony mnie to dziwi bo Bionic Commando Rearmed nie ma takich wielkich wymagań zeby komp mógł sie spocić :F

wtf -,-?

__

Użytkownik
n3x

2009-02-01 00:47:55

tnij kabel

__

Użytkownik
raFF

2009-02-01 11:40:57

n3x:
usilujesz byc zabawny ?

__

Użytkownik
fantz

2009-02-01 13:24:16

no to raczej cos sie musi grzac skoro ME dziala jak sie nie rozgladasz itp, zaczniesz biegac to karta zaczyna ciezka prace i jebut :D sproboj otworzyc okno i rozkrecic obudowe :D u mnie taki zabieg obniza temperature kompa o 10 stopni :D:D:D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2771 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie