Deska w przyszłości na PS2 ?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
tobster

2009-01-17 16:15:07

Szukam jakiś gierek podobnych do np. SSX3 tylko w innych klimatach. Najlepiej w przyszłości, jazda na desce bez kółek etc. coś jak AntiGrav - tylko to jest gra dla Eye Toy :P ja potrzebuję na normalnego pada nie kamerkę :D

__

VIP
Pajda

2009-01-17 21:42:29

Jest jedna taka gra, bardziej podobna do Tony Hawka w przyszlosci wlasnie, tylko nie pamietam tytulu :P
Sa tez wyscigi Sonic Raiders :P

Ze zwyklych snowbordow to gralem w Shaun White Snowboarding i wydaje sie akceptowalne, z tego co slyszalem to wydany pod szyldem activision Shaun Palmer’s Pro Snowboarder zostal zrobiony przez UEP Systems, studio odpowiedzialne za Cool Boarders 1 i 2, czyli sadze jak najbardziej warto sprawdzic (2 uwazam do dzis za najfajniejszy snowboard w jaki gralem).
Skoro juz mowa o tej serii to na PS2 jest Cool Boarders 2001, na ile dobre nie wiem, stworzone przez Idol Minds, ktore wspolpracowalo przy 3 i 4 z 989 Studios w ramach pomyslu Sony na odbieranie licencji i produkowanie taniej sequeli udanych gier :P

Jak lubisz zjazdowki to jeszcze sie moze zainteresuj Downhill Domination gdzie sie zjezdza na rowerach.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2557 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie