Ten Typ Mes - My

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
campR

2009-01-05 23:31:45

Macie tutaj kawalek Mesa - My, nagrany na ulicy LYNK

Oraz remix na konkurs mojego zioma : DDDDDDDD LYNK

Ja umarlem.

__

Użytkownik
kaboom

2009-01-05 23:35:00

dobry bit twojego zioma :) rednex!!!

__
Cybersport.pl

Użytkownik
Forem

2009-01-05 23:51:23

J [C] S N M S D

__

Użytkownik
campR

2009-01-05 23:53:17

Jam jest ta C - stala calkowania

__

Użytkownik
xewan

2009-01-06 02:21:52

Fajne.

__

Użytkownik
vidz

2009-01-06 12:36:21

:E

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-01-06 13:30:29

dajcie na jakas wrzute czy cos, nie chce mi sie sciagac :P

__
try me.

Użytkownik
klawisz

2009-01-06 14:49:51

Fisz, Łona, O.S.T.R. i to tyle jeśli chodzi o polski rap.

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-01-06 14:57:54

i eldo

__
try me.

Użytkownik
campR

2009-01-06 15:47:20

klawisz no to masz pojecie : )

__

Użytkownik
klawisz

2009-01-06 16:32:36

Za to Ty masz lepsze. Dajesz tutaj kolesia, który rapuje, że nie ma dupeczek w tym teledysku ale w innym już ma. Pluje na chodnik, po którym sam chodzi - typowy polski kozak :]

__

Użytkownik
campR

2009-01-06 17:13:22

klawisz kolezko : D pojechales po calosci 'Dajesz kolesia ktory pluje na chodnik'. Nie wiesz kim jest Mes? Nie znasz gosci rapujacych w Polsce poza tymi ktorych muzyke slyszysz w QLERSKIEJ WIWIE albo dlasmiechu.tv? PROOOOOOOOOOOSZE CIE. Moge sie zalozyc ze jestes zwyklym gosciem chodzacym na techno/trance imprezki i od czasu do czasu buntujacym sie sluchajac OSTRego. Wiec prosze Cie przestan kk?

__

Użytkownik
xar!on

2009-01-06 17:57:48

Masakra :D Jakoś nie podoba mi się co Mes robi :D Ja wole coś w stylu Gurala, Kaczora, Piha czy Ostrego :D Ostatnio zakupiłem album Fokusa i niezbyt mi się podoba :S ale Super Saiyan wymiata :D

__

Użytkownik
klawisz

2009-01-06 18:11:57

[c] - tak, trafiłeś.
http://www.lastfm.pl/user/klawisz

Prawda boli, że ten cały Mes to nic ambitnego? ;]

__

Użytkownik
majan

2009-01-06 18:14:29

http://www.lastfm.pl/user/fckrq !!!!!!!

Ten Typ Piotrek !:D

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
Forem

2009-01-06 18:15:57

A czy Wy, ludzie słuchający rapu, nie możecie po prostu każdy słuchać tego co mu odpowiada, tylko zawsze musicie sie przegadywać kto rapuje, a kto jest pozerem?

__

Użytkownik
campR

2009-01-06 18:16:49

Moze dla 'dzieci kwiatow' nie jest ambitny, lecz nie wypowiadaj sie na temat rapu i kultury z tym zwiazanej jesli masz chuj do tego kk? : )) Bo zaden, ale to zaden z Twych argumentow (o ile byly jakies) nie przemowil chocby w 0.1% na tak (czytaj ze to co mowisz jest prawe).

FORMA CICHO SIEDZ!

__

Użytkownik
xar!on

2009-01-06 18:30:40

Posłuchajcie tego

__

Użytkownik
iamtheone23

2009-01-06 18:49:09

jedno i drugie lipa. typowy hh o kumplach, jaraniu i lachonach. czym tu sie jarac ?

przeczytajcie choc jeden tekst piosenki eldo np. plaza, polamany ludzik, chodz ze mna, nie pytaj o nia itd.

do tego polecam rahim, fokus, abradab, gres/snatch, cira, WWO no i paktofonika standardowo ;] milego sluchania

__
http://benzblog.pl/

Użytkownik
klawisz

2009-01-06 18:56:45

Forem - zgoda. Z drugiej strony jakim prawem jakiś [c] mówi, że się nie znam na hip-hopie? ;]
Jeszcze zaliczył mnie do “dzieci kwiatów”. Ok, wolę to niż należeć do “tępe chuje spod bloku” ;}

Będzie flejm :D

__

VIP
reaktiv

2009-01-06 19:03:59

haipe-haope/rap blablabla to GUWNO

rock, metal, oldschool > ten syf dla elo ludkow

__

Użytkownik
campR

2009-01-06 19:47:19

klawisz czemu wszystko omijasz i nie potrafisz dokladnie odpowiedziec na post? Wszystko super, tylko dlaczego walisz jakies “mlodziezowe” zagrania typu 'wole nalezec tu niz tu'. Powiem 'jestes glupi', odpowiesz 'predzej Ty'? Nie mam zamiaru sie z Toba klocic o Twoj kanon 'najlepszosci', ale poniekad uzasadniamy swe wypowiedzi, nie jak “tepe chuje spod bloku” pierdolimy 3 po 3, co niestety musze przyznac - robisz to.

“Za to Ty masz lepsze. Dajesz tutaj kolesia, który rapuje, że nie ma dupeczek w tym teledysku ale w innym już ma. Pluje na chodnik, po którym sam chodzi - typowy polski kozak :]”
Wybacz nic konstruktywnego z tego nie wynioslem, poza tym, ze masz obraz polskich raperow (poza nadmienionymi przez Ciebie Fiszem, Lona oraz OSTRym). Czy Ty przynajmniej przesluchales tego kawalka, ktory dalem?

“[c] - tak, trafiłeś.
http://www.lastfm.pl/user/klawisz

Prawda boli, że ten cały Mes to nic ambitnego? ;]”
Tutaj mnie zagiales. Bez kitu. Nie wiedzialem co mam napisac i czy aby w ogole pisac. Rozpietosc mnie przygniotla. Lecz tez zwaz na to, ze ludzie nie postujacy o rapie nie sluchaja tylko niego. I na dodatek nie dopierdalaja dojebanych linkow z lastfm czego to oni nie znaja i jak nie sa elastyczni.

“Forem - zgoda. Z drugiej strony jakim prawem jakiś [c] mówi, że się nie znam na hip-hopie? ;]
Jeszcze zaliczył mnie do “dzieci kwiatów”. Ok, wolę to niż należeć do “tępe chuje spod bloku” ;}

Będzie flejm”
Czemu nie mozesz sie mnie spytac, dlaczego uwazam ze sie nie znasz na hip hopie? HIP HOP to nie muzyka. Poczytaj troche, bedzie fajnie. I tu znow nasuwa mi sie Twe okreslenie 'na poziomie' “tepe chuje spod bloku”. Gdybys choc troszke pomyslal, moze, podkreslam, mooooooze odpowiedzialbys mnie, a nie wrzucajac jakies marne przytoczenia, zagrywki rodem z podstawowki, probowal byc zabawny.

Mozesz odpowiadac, lecz jako “tepy chuj spod bloku” mam w dupie reszte Twych komentarzy.

Pozdrawiam

__

Użytkownik
xar!on

2009-01-06 21:10:28

Ta zapiszcie się na bitwę freestyle na następnym PGA :D

__

Użytkownik
Forem

2009-01-06 21:21:35

sabre k44 to też rap o kumplach, jaraniu i lachonach (ofc nie każdy kawałek) i jest dowodem na to, że da sie rapować na tak prosty temat w mega stylu. Dla mnie rap kończy się na k44, paktofonice, ostrym i łonie i dymam to czy ktoś podziela moje zdanie, uważa że peja, firma i eldo są na rapie, czy wolą rocka. Moja playlista, moje zdanie i nie trzeba się z tym afiszować i przekrzykiwać kto jest raperem, a kto śpiewa o szarych blokach i niepewnych losach ziomków, a kto inny jeszcze śpiewa o tym, że jest ze slumsów i liczą się ludzie ulicy, a na teledyskach ma odje**ne samochody, kręcące się dupy i rzuca pieniędzmi. Nie można po prostu słuchać? Trzeba sobie na wzajem wbijać kto ma prawdziwy rap? :S

__

Użytkownik
iamtheone23

2009-01-06 21:33:28

Forem, k44 to glownie plyty psychodeliczne, opisujace ich podroze umyslowe. o kumplach rowniez pisali, bo szczegolnie magik to cenil. ale kurde, oni nic nie wspominaja: mam 2 fury, 300 dupek i 2 burdele ! np. magik w +/- rymowal o swoim problemie, w innych piosenkach o matce boskiej, liczbie 44 itd. inna bajka

__
http://benzblog.pl/

Użytkownik
Forem

2009-01-06 21:44:05

I właśnie o to mi chodziło, to byli ludzie którzy rapowali. A to co jest teraz, to dla mnie kpina.
Tyle ode mnie w temacie, nie mam zamiaru brać udziału w licytacji kto ma rację, wsio.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2557 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie