Vaclaw Klaus tłumaczy co to właściwie jest Traktat Lizboński

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
qwe

2009-01-02 21:37:09

:D
no zjadl mnie niesamowicie :D
Burknal 2x, przedstawil przestarzaly wykres i do tej pory nie odpowiedzial w sprawie inflacji (bo wie, ze 'wpadl')

Mam rozumiec, ze to ironia ?

__

Użytkownik
ady

2009-01-02 21:43:02

pewnie dał Ci do zrozumienia, że niema z kim dyskutować bo marny poziom reprezentujesz; >

__

Użytkownik
qwe

2009-01-02 22:13:20

O tak, Fronki to dopiero poziom prezentuje.
Wysoki spytal sie go o inflacje, Fronki nie odpowiedzial.
Ja tez sie go spytalem, nic.

Ja powtarzam, ze nie jestem specem od prawa ale on jest doslownie zaslepiony w europe przez kierunek ktory studiuje.

Ponadto zacytowalem, ze europejska waluta bedzie kulawa jesli przyjdzie jakis kryzys.
I TAK TEZ SIE STALO !!!

Wiec kto tu prezentuje marny poziom?? Nie musze znac jezyka prawniczego by sie w jakis kwestiach wypowiadac.
Fronkiego mysleniem nie powinien nawet zabierac glosu w ogole jesli chodzi o kwestie informatyczne, bo ja studiuje informatyke i wiem lepiej a ON jest od prawa i TYLKO tym powinien sie zajmowac.
NONSENS.

To jak jakby zakazano matematykowi wypowiadac sie w kwestiach humanistycznych, bo wiadomo, ze jakis blad popelni, WIADOMO- NIE JEST HUMANISTA!!
Matematyk nie musi pisac wierszy ale te wiersze MOZE KOMENTOWAC !!

Nie wiem czy to tak trudno zrozumiec. Widocznie tak...

__

VIP
KonradM

2009-01-02 23:12:23

"Pewnie, ze moze mowic o wszystkim itp, jednak chodzilo mi o to by tego nie rozsiewac, DLA NASZEGO DOBRA! "
Popłakałem się :D:D:D:D:D:D:D

Swoją drogą, serio jeśli ktoś Ci natychmiast nie odpowie na zadane na forum pytanie, traktujesz to jako ucieczkę? Może wyda Ci się to dziwne, ale stałe monitorowanie postów na esports.pl, szczególnie w weekend posylwestrowy, normalne nie jest. No, to szczęśliwego Nowego Roku.

__
www.hstv.pl

Użytkownik
qwe

2009-01-02 23:37:56

"“Pewnie, ze moze mowic o wszystkim itp, jednak chodzilo mi o to by tego nie rozsiewac, DLA NASZEGO DOBRA! "

IRONIA, PANIE, IRONIA !!!!
:D

Co do monitorowania, moze masz racje, bo widzialem w zalogowanych “fronki” ale ten co tutaj pisal to “Fronki” pisane wielka litera. To chyba dwoch roznych uzytkonikow.

Ale to nie zmienia faktu, ze Fronki to gbur.

On chyba sadzi, ze ludzi sie ceni za to co mowia a nie za ich czyny. heheh

__

Użytkownik
ady

2009-01-03 00:04:09

gbur? to ty kto ? dupek ktory pozjadał wszystkie rozumy :asdA? btw fronki chyba juz skonczyl studia, w porownaniu co do niektórych qwe ;)

Jak to się mówi “Twoj 1 semestr to najpiekiejsze 3 lata w Twoim życiu ^^"

__

Użytkownik
qwe

2009-01-03 00:20:24

gbur? to ty kto ? dupek ktory pozjadał wszystkie rozumy :asdA?

A Ty kto?? Jego paź i podlizywacz??
Dupek to moze masz na drugie imie. Zreszta po Twojej wypowiedzi widac, ze... a szkoda gadac.

btw fronki chyba juz skonczyl studia, jest na 4 roku, zreszta zobacz ja jego wiek,
jestes tak nieinteligentny, ze nie zauwazyles faktu, iz w wieku 22lat nie mozna skonczyc nauki na studiach.
No chyba, ze wczesniej zaczal nauke, w co watpie.

w porownaniu co do niektórych qwe ;) No wlasnie :D Ty ich chyba jeszcze nie zaczales ;asd
Albo w jakiejs pomaturalnej siedzisz.

Jak to się mówi “Twoj 1 semestr to najpiekiejsze 3 lata w Twoim życiu ^^“
Nom, widze, ze znasz to z doswiadczenia LOL.

Ja studiuje infe i w sumie caly 1wszy semestr z tego co pamietam to przelezalem bo wszystkiego dawno sie w liceum nauczylem. Dwa, ze mam glowe na karku i potrafie pieniadze na wlasnym biznesie zarabiac :)

Dodam wiecej!
On studiuje na 4 roku i pisze takie bzdety! No to rzeczywiscie jest sie czym chwalic :D
No ale coz, Uniwersytet Warszawski to srednia uczelnia, a on sie chwalil ze egzaminy na 3 zalicza :DDDDD
Czyli On je po prostu zalicza, nic wiecej. Ja bym na trojach nie mogl leciec, sorry.
Ale dodam jeszcze wiecej!
Jestes tak glupi, ze probujesz budowac autorytet Fronkiego na podstawie jego wyksztalcenia.
No to zes sie popisal. Cholera w takim razie Senyszyn to pewnie Twoja idolka.
Mam w d***e jego wyksztalcenie. Ja wiem jak sytuacja wyglada od kuchni bo niejednokrotnie poruszalem sprawy europejskie u osob (polakow zazwyczaj) ktore sa w parlamencie europejskim albo z prezesami firm ktore sa dosc mocno powiazane z Unia Europejska (pozdrawiam Dick’a Collinsa :D).

Fronki doznal prania mozgu i teraz nie moze uwierzyc, ze te “autorytety” o ktorych go uczono to zwykle zlodziejaszki w garniturach. To czeste zjawisko (juz niejednokrotnie pare osob studiujacych m.in ekonomie sie na ten temat na esports wypowiadalo) i Fronki nie jest odosobniony.

No coz, zycze Ci bys przestal byc paziem Fronkiego. Pewnie to Twoj kumpel i go bronisz.
Heh czasami w glupim zaslepieniu skacze sie za kims w ogien.

Fronki to gbur i nie tylko ja tak sadze.

A ty? Ty to jestes dupa na posylki ;asd

__

Użytkownik
ady

2009-01-03 00:23:46

:)

__

Użytkownik
qwe

2009-01-03 00:25:31

Fronkiego nawet lubie tylko wkurza mnie jego ignoranckie, aroganckie zachowanie oraz to, ze czesto zachowuje sie zwykly gbur. Ciekawe czy wpasnie do mnie na ognisko po tym wszystkim :DDDD

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3038 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie