wtf? Śnieg ...

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
dziadu

2008-12-16 14:42:57

hiho, mam pytanie, czy da rade wyłączyć ten żałosny śnieg? =) Przypomina mi to jakieś “fajniuchne blogaski” lub pierwsze strony w html ;;p? Strasznie mnie to denerwuje. Pozdrawiam.

edit: Jestem za, żeby klimat świąteczny był na eSp.pl, ale może w inny sposób? Dodajcie czapeczkę mikołaja ludzikowi or sth...

__

Użytkownik
KroLicZq91

2008-12-16 14:48:17

Fajny ten śnieg :D
Ten na blogach jest o tyle idiotyczny, że jest gęsty na pół strony i można go zaznaczyć, czyli jak się kliknie w coś a śnieg wwali ci się w kursor, to nic się ze stroną nie dzieje.
A ten śnieg na esports mi się podoba.

__

Użytkownik
Mazarine

2008-12-16 14:54:17

Już sam miałem założyć temat o tym śniegu.
Zamiast wprowadzać w świąteczny nastrój to powoduje że mecze się przy czytaniu czegokolwiek na tej stronie. Dodajcie czapkę mikołaja i worek prezentów maskotce i po zawodach.

__

Użytkownik
Nera

2008-12-16 15:03:12

ten snieg jest zalosny

__

Użytkownik
Zippi9

2008-12-16 15:11:55

mam coraz mniej chęci odwiedzać ten serwis...

__

Użytkownik
klawisz

2008-12-16 15:23:40

:|
Nie no, czy to jakiś gówniarz przejął eSports.pl? Nie chcę nikogo obrażać ale zostaw to i oddaj komuś kto się na tym zna, póki nie jest za późno.

__

Użytkownik
boro71

2008-12-16 15:30:05

ten śnieg jest full wypas :D zostawcie go :D

aż chce się czytać esports

__
.

Zbanowany
T1x

2008-12-16 15:30:58

Tak chce sie czytac ze nic nie widac

__

Użytkownik
Mazarine

2008-12-16 15:44:59

O rany mikołaj zaraz wjedzie w napis przyjmij wyzwanie. Litości bo zaraz ten serwis zaraz osiągnie kolejne dno.

__

VIP
Mateck

2008-12-16 15:54:31

T1x - ile na ile pikseli masz w rozdzielczości monitora jak nie widzisz co na stronie pisze?

__

Admin komiczny
coolicz

2008-12-16 15:55:34

Moim zdaniem go ominie, przecież to widać, że pierwsze renifery lecą już nad nim :D

__

Użytkownik
NIKOM

2008-12-16 16:23:43

co za whine plz :XD przeciez ten snieg w ogole nie przeszkadza w czytaniu

__

Użytkownik
EssePL

2008-12-16 16:26:42

adblockiem go wyłączcie (ja tak zrobiłem :P)
(dla leniwych - bloknijcie http://www.esports.pl/js/snowstorm.js )

trzeba było najpierw sprawdzić, jak na niego zareaguje fx pod linuksem...

__

VIP
spec_u

2008-12-16 16:35:45

kto jest za, żeby mikołaj z logo latał za kursorem ? :D

Btw jak już wprowadzacie "skórki" to może jeszcze konsola do sniegu ? bedzie:

- małe opady F1
- deszcz ze śniegiem F2
- zamieć F3
- efekt specjalny proponuje: wycieraczki przecierające obraz ! :D F4

żal.ru ;- )))

__
ema

PLECELS
PleeC

2008-12-16 17:14:04

'tak chce sie czytac ze nic nie widac'

no to do okulisty, a nie na esports

__

Użytkownik
dziadu

2008-12-16 17:22:30

@Esse

Dzięki, dałbym plusa, ale się nie da =(

__

Użytkownik
panish

2008-12-16 17:31:21

Ten śnieg ssie, rozprasza i wogóle. :(

Poza tym porównując do sytuacji za oknem pasuje tutaj jak pięść do nosa.

__

Użytkownik
bangladesz20

2008-12-16 17:41:10

czytam ten serwis już od ok 4 lat i powiem szczerze, że w jakiś sposób podziwiałem determinacje osób tutaj piszących. ich, w pewien sposób, poziom zobiektywizowanej postawy, bardzo fajnego zapału do robienia czegoś ciekawego, co się nieraz podziwiało, do robienia ciekawych rzeczy w naturalny sposób, ich sposób ciekawej prezentacji treści w dość klarowny sposób - oglądało się przyjemnie.

miłe były to czasy. od jakiegoś roku pojawia się bardzo spadkowa forma tego serwisu, który to balansuje pomiędzy kiczem, tandetą, naciąganymi newsami o grach które nie są powiązane z gamingiem, a padającym śniegiem w tempie proporcjonalnym do opadającego poziomu tego serwisu czy też brakiem autokrytycyzmu oraz nadętą megalomanią.
niestety, ale prawda kształtuje się w dwóch słowach - ten serwis naprawdę za jakiś czas przestaną ludzie czytać. prezentacja treści jest bardzo niska, treść sama w sobie - coraz niższa, sposób funkcjonowania serwisu jako takiego - dość niska, ilość osób sie tutaj pojawiających - coraz niższa; liczba osób pochwalająca ten serwis - zatrważająco opadająca, lista błędów w serwisie - coraz większa, postawa redakcji - ogranicza się do wyśmiania czytelnika (za to, że user jest szczery i prawdziwy), jakość cms - niska, jakość grafiki - tym bardziej niska.

panie i panowie, w moim odczuciu obiektywnego obserwatora serwisu, który uprzedzeń jako taki nie posiada - serwis naprawdę znajduje się w coraz to niższej pozycji.
moje, oraz przedmówców (nie tylko w tym temacie) komentarze są tego chyba najlepszym przykładem.
myślę, że jesteśmy świadkami początku dość pewnie długiego upadku tego serwisu.

__

VIP
Grmx

2008-12-16 18:02:19

B)))))))))))))))))))

przestancie czytac esports. z powodu sniegu! TAK zrobcie to!
przynajmniej nei bede musial przewijac tyle scrolla aby przesledzic wątek.

zajmijcie sie swoimi problemami w dzienniczku, a nie sniegiem na esports.pl

__

Użytkownik
krzyqacz

2008-12-16 18:18:36

nie ma co sie rozpisywac - wylaczcie snieg. pograzacie sie.

__

Użytkownik
qwe

2008-12-16 18:21:26

idzie zima, sniegu nima!!

W ogole te globalne ocieplenie wyjdzie kazdemu na dobre- duuzo mniejsze zuzycie materialow opalowych.
Niestety dzieki popier****ej unii ceny energii ida w gore bo sztucznie ochladzaja gospodarke ;|

__

VIP
joCkero

2008-12-16 18:32:21

A co to jest ten snieg? :) I ten snieg ma przypominac uzytkownikom o swietach? heh

Chyba ostatnim razem kiedy padal snieg w Boże Narodzenie to okolo 5 lat temu? W pozniejszych latach snieg podczas swiat mozna bylo tylko zobaczyc dzieki filmowi "Kevin sam w domu".

Co do Kevina, w tym roku bedzie nie inaczej, tradycja zostala podtrzymana, w Wigilie na antenie Polsatu zostanie wyemitowany dobrze wszystkim znany na pamiec film "Kevin sam w Nowym Jorku".

__

Użytkownik
Borewicz123

2008-12-16 19:25:14

Kurdeee szkoda, że nie mam polshitu w domu bo bym sobie oglądnał

__

VIP
Preak

2008-12-16 20:34:27

czepiacie sie mongoly ;]

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-12-16 20:43:28

Sweeet brokacik. :****

Ja kcem wiencej śniegó!!

__

Użytkownik
qwe

2008-12-16 20:44:03

A szklana pulapka bedzie?? :D

__

Użytkownik
diGi

2008-12-16 21:05:24

Chu*owi jesteście.

Przecież ten śnieg to najlepsze co ostatnio powstało na esp.pl ;D

__

Użytkownik
vacq

2008-12-16 22:24:26

Wchodze na esp.pl i nie wiem co się dzieje. Pierwsza myśl: "Przecież dzisiaj nic nie brałem. Kur.. mam coś na oczach". Po chwili ciągłego mrugania i przecierania oczu trochę się zażenuowałem, ale na szczęście trafiłem na ten temat i już jest OK :D

Dla mnei śnieg bomba ;) Może i jest na jakiś teen-blogach or sth, ale ja po takich stronach nie łażę więc dla mnie to nowość.

P.S.
Kevin musi być, co ta za święta bez Kevina ;)

__

Były Redaktor
raul

2008-12-16 22:38:28

mi sie snieg bardzo podoba ^^

__

VIP
samolot

2008-12-16 23:21:16

mi tez, fajny bajer ;p

__

Użytkownik
napzord

2008-12-16 23:40:23

lol a ja ten snieg dopiero zauwazylem jak kliknalem na ten temat :D

fajny ten snieg niczym padajacy snieg w csie na niektorych serwach xD

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
Forem

2008-12-17 00:09:47

mnie tam bardziej wku***ia fakt, że ten śnieg reaguje na ruchy myszką :s

__

Użytkownik
xewan

2008-12-17 09:37:03

@Forem
HAHAHA! Faktycznie! Skupiłem się na jednym płatku i zacząłem nim sterować :'D Nie no rox > all
Mechanika śniegu to element zmian w eSports.pl :"D Teraz jest bardziej przyjazny redaktorom.

__

Użytkownik
bangladesz20

2008-12-17 09:57:14

mi sie snieg bardzo podoba ^^ (raul)

trudno żeby osoba z serwisu esports napisała że mu się nie podoba. zostałby zjechany przez swojego 'przełożonego'.
także trudno się spodziewać komentarzy negatywnych ze strony redakcji.
dziwne, że redakcji się podoba, a 99% userom nie.
chyba bardzo łatwe można wyciągnąć wnioski :)

__

Użytkownik
dziadu

2008-12-17 10:04:15

Jak komuś śnie nie podoba to tak jak Esse napisał Adblock i filtr (http://www.esports.pl/js/snowstorm.js), a jak kogoś denerwuje jeszcze ten mikołaj xD to (http://www.esports.pl/css/_img/bg/santa2.png) i po sprawie mamy nowe stare eSp.pl. Po co ten whine ....

__

Szef
rr

2008-12-17 13:19:43

mikolaj zostaje snieg odpada
skorka stara bedzie, tyle w temacie
a i jutro rusza konkurs na tapete, do wygrania bdzie druga karta

__

VIP
Mateck

2008-12-17 14:40:09

trudno żeby osoba z serwisu esports napisała że mu się nie podoba. zostałby zjechany przez swojego 'przełożonego'.
także trudno się spodziewać komentarzy negatywnych ze strony redakcji.
dziwne, że redakcji się podoba, a 99% userom nie.
chyba bardzo łatwe można wyciągnąć wnioski :)

a kto powiedział, że całej redakcji się podoba? Mnie się niektóre rzeczy nie podobają, ale nie pisze tego tutaj tylko bezpośrednio do osób odpowiedzialnych za stronę.

__

Użytkownik
qzk

2008-12-17 15:55:44

jedźmy na narty :D

__

VIP
Sh1eldeR

2008-12-17 17:25:34

Ee, śnieg nie był taki zły. Być może był to nawet najlepszy ruchomy śnieg, jaki widziałem (znaczy się: na stronach www :D).

Ale każdy niepotrzebny ruch na stronie, nawet delikatny, rozprasza i utrudnia nieco czytanie... więc pozbycie się go nie zaszkodzi.

Wśród dobrych witryn, mistrzem jeśli chodzi o odpustowe dekoracje świąteczne od zawsze był DITL (jedna z najlepszych baz danych o Star Trek na świecie). Tylko tutaj stało się to już swego rodzaju tradycją i użytkownicy po wielu latach się do tego przyzwyczaili, poza tym serwis jest niekomercyjny i kilka lat temu, jak ludzie jeszcze protestowali, twórcy witryny mogli sobie pozwolić na olanie ich sikiem prostym. Czasem na kilka dni przed Świętami uruchamiają jeszcze wyjątkowo okropny śnieg -- ten, co był na esp.pl, przy tamtym byłby w ogóle niewidoczny :D.

No ale dekoracje są tylko na stronie głównej, która na tej witrynie akurat nie jest aż tak istotna.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2557 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie