Prezent dla dziewczyny

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Fokuzz

2008-12-14 22:41:48

Witam. Potrzebuję waszej rady :). Lada dzień moja luba kończy 16. No i jak zwykle przy każdej okazji nie mam zbytnio pojęcia co kupić. Chcę aby było to coś konkretnego, wszelkie kurzozbieracze odpadają :P. Nie jesteśmy razem zbyt długo tak więc osobiste rzeczy typu perfumy też raczej nie bardzo, mogę nie trafić w gust i nie będzie miło. Dziewczyna jest raczej spokojna, słucha cięższej muzyki (więc i ubiera się w tym klimacie). Myślałem nad jakąś płyta zespołu który lubi bądź czymś ciekawym na szyję, ale nie wiem, chętnie posłuchałbym propozycji innych :).
Pozdrawiam
Fokuz

__

Użytkownik
smirnoff``

2008-12-15 00:43:19

cos ciekawego na szyje - jezeli to nie bedzie lina to wyjdzie cie drogo, a skoro jeszcze nie wiesz czy zasadzisz czy nie to nie inwestuj ^^

pozatym od kiedy perfumy to rzecz osobista? moze ja juz jestem za stary...

wyczaj co lubi, co robi w wolnym czasie i kup cos co sie przyda a nie plyte... plyte to jej mozesz sciagnac z torrenta i dac jej bez okazji - tak samo sie ucieszy

__
try me.

Użytkownik
Forem

2008-12-15 01:08:32

Płyta to dobry prezent tylko jeżeli znajdzie się na niej autograf ulubionego wykonawcy, else odpada. Ile kasy chcesz na to przeznaczyć? :D

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-12-15 01:14:20

W takim wypadku poszukałbym czegoś w takim lub takim miejscu. Ale być może mam zbyt zwariowane poczucie humoru. :D

PS. Jeszcze tutaj. W ramach wdzięczności walnij fotę dziewczyny. :D

__

Użytkownik
n4rf

2008-12-15 01:42:15

zapas budyniu na tydzien i wafelki z promocji

__

VIP
Grmx

2008-12-15 02:46:46

nowa skorka do gg.

__

Użytkownik
g3su

2008-12-15 08:09:33

tak jak powiedzial smirnoff, cos na szyje. ale ja doradze kupienie jej srebrnego naszyjnika (lancuszek, zyłka + zawieszka). do tego na swieta mozesz dorzucic kolczyki pasujace do naszyjnika. bedzie ladny komplet a ty zaplusujesz u panny. no i jakis bukiecik z bilecikiem z romantycznym tekstem. i masz prezencik wcale niedrogi :)

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
Fokuzz

2008-12-15 12:09:48

Gamza możesz zarzucić jakimiś przykładami ? :) W sobotę przelecę się po sklepach, ale już bym chciał mniej więcej wiedzieć czego mam szukać :)

Forem myślę, że na sam prezent mogę wydać + - 150 zł.

__

Użytkownik
Kombatant

2008-12-15 12:19:51

Naszyjnik nie kupuj jej tego! Raz moj kumpel kupil swojej dziwczynie lancuszek, za tydzien go zucila!

Proponuje cos bardziej..hmm..praktycznego. Wywnioskowalem z twojej wypowiedzi, ze to byloby najlepsze. Proponowalbym jakas bielizne, za 150 zl powinienes znalesc cos drapieznego!
Do tego praktyczne takze dla Ciebie !

ps. Jesli macie luzne poczucie humoru, kup 2 kilo maki i kilo cukru:) <- zart.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
g3su

2008-12-15 13:09:54

''Naszyjnik nie kupuj jej tego! Raz moj kumpel kupil swojej dziwczynie lancuszek, za tydzien go zucila!''

rzucila naszyjnik czy chlopaka? :P jesli rzucila chlopaka to napewno nie przez naszyjnik. chyba, ze kupil jej naprawde jakies gowno i poczula sie malo doceniona ;d ale strzelam, ze powodem bylo cos zupelnie innego

Fokuz napisal: ''Dziewczyna jest raczej spokojna''. do tego ona ma 16 lat. jesli kupi jej bielizne to sie wg mnie spali. chociaz zalezy tez jak dlugo sa ze soba i jaka ona dokladnie jest. tak czy inaczej musialby dobrze kupic.

za to ze srebrem nie powinien miec wiekszego problemu. poza tym dziewczyny je bardzo lubia. nigdy im tego za wiele. musialby ewentualnie znac jej gust co do bizuterii, jaka dokladnie lubi. np czy kolczyki wiszace czy nie. ale z tym nie powinno byc kłopotu.

Fokuzz: w kwocie 150 zl spokojnie powinienes sie zamknac. bedziesz mial ladnie wygladajacy naszyjnik + kolczyki (dobrze jak beda dopasowane do zawieszki. sa nawet takie komplety, ze nie trzeba dobierac) + kwiaty (3 czerwone roze ladnie przystrojone styknie) + bilecik (z krotkim wierszykiem plus tekstem od siebie, tak zeby dziewczyna wiedziala, ze nie spisales wszystkiego z neta czy skad tam. jesli sie postarasz i ladnie cos ulozysz to bedzie bardziej szczesliwa z tego niz z reszty prezentu. serio) i jestes gosc

co do tych zawieszek postaram sie znalezc jakies foty czy cos. gdybys napisal przedwczoraj to bym fote pstryknal bo mialem jeden fajny ale juz nii maa:P

__
luuuzzzz bluuuzzz

VIP
priAm

2008-12-15 13:29:50

Zależy co kto lubi. Moja niedawno kończyła 18 - to mniejsza część prezentu, który dostała:

click

__

Użytkownik
Kombatant

2008-12-15 13:35:08

Czasami cicha woda brzegi rwie;p
Co do lancuszka to ladna rzecz, dziewczyna napewno prezent doceni i bedzie go noscic.
Jesli dziewczyna okarze sie spoko, w przyszlym roku ta doradzona bielizna, bylaby dobrym pomyslem, a za dwa lata kup jakis smieszny prezent, albo szczeniaka to byloby zaskakujace :)

Odbijajac od tematu. tamten lancuszek akurat nie byl tani.

pzdr

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
g3su

2008-12-15 13:36:11

kumar: zajebioza pomysl. swietne. jak sie nie obrazisz to chyba kiedys wykorzystam lekko zmodyfikowane :P

Kombatant: hehe cicha woda brzegi rwie. dobrze gadasz ;d no i tak myslalem, ze raczej nic taniego jej nie dal. dlatego rzucila go pewnie z innego powodu :P pech chcial, ze tydzien wczesniej troche kasy wybulil na nia ;d

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
sch

2008-12-15 14:24:24

moja rada ... wyjedz na kilka dni ! haha XD

a tak serio to wejdz do sklepu z takimi rzeczami bo jest ich na mase ( poznaje sie je zazwyczaj po zabawkach typu zbieram na wino :D ) i napewno cos ci wpadnie w oko ^_^

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

Użytkownik
vidz

2008-12-15 14:40:20

kup jej plyte tokio hotel :Asdafdsaf

__

Użytkownik
Fokuzz

2008-12-15 15:02:10

Kombatant pomysł z bielizną jest dobry, ale właśnie nie jesteśmy ze sobą za długo, pomyślałaby jeszcze, że jestem jakimś erotomanem i by było ^^ Za rok owszem :) Co do tego rzucenia to na pewno tak jak pisze gamza, musiała mieć jakiś powód, za nie trafiony prezent mogłaby się obrazić czy mogło by być jej przykro ale na pewno by nie rzuciła :)

Gamza jakbyś miał te fotki to wrzuć do tego tematu albo na pm, byłbym wdzięczny :)

viC za takie coś by mnie zabiła :D

__

Użytkownik
caNel

2008-12-15 15:11:07

Przede wszystkim nie zapominaj o sobie. Skoro inwestujesz, to coś musisz z tego mieć :)
Zatem : http://www.toys4boys.pl/Slodki-Zestaw-Stringi-Stanik-item26.html

Dołączam się do życzeń i życzę smacznego.

__

Użytkownik
Fokuzz

2008-12-15 15:30:04

Za****te! Kiedyś na pewno skorzystam : D

__

VIP
zoom

2008-12-15 15:55:22

Skoro ma 16 lat to nie musisz nic kupować bo jeszcze zostały jej prezenty z pierwszej komunii świętej.

A tak na serio to bielizna odpada bo pewnie pochwali się rodzicom i wtedy masz minusa, jakbyś napisał czym się interesuje to wtedy było by prościej doradzić.
Ja na urodzinki mojej narzeczonej kupiłem biżuterię w firmie Kruk ale to wydatek ok 250-300zł no chyba że trafisz coś tańszego. Zresztą sam mam teraz problem bo za tydzień święta a ja jeszcze nie kupiłem niczego.

__
Play more promode.

Użytkownik
niceaalbosmierc

2008-12-15 16:39:12

http://images28.fotosik.pl/210/e8d703c6bf0c775bmed.jpg - tylko ze z jej imieniem

__

Użytkownik
Fokuzz

2008-12-15 16:41:37

To było niesmaczne :F

__

VIP
JamJestZuras

2008-12-15 16:47:49

eee

co do tego tattoo, to moge sie dalej dziabac caly ale w ptaka nikt mi igiel nie bedzie wkuwac ;/

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
niceaalbosmierc

2008-12-15 17:03:44

nie wiesz co dobre :)

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-12-15 19:49:00

Za****te! Kiedyś na pewno skorzystam : D

Gdybyś zapoznawał się z każdą wypowiedzią, to byś znalazł ten przedmiot (i podobne) w odnośnikach, które podałem... Jak mnie wkur*ia olewanie tego, co mówię lub piszę!

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3270 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie