PROBLEM Z PB, plz pomóżcie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2006-05-30 21:36:41
Odkąd się pojawił ten update z pb są same problemy. Ściągnąłem go i od tej pory (bo wcześniej tak nie było) mam problemy z pingiem. Dzieje się tak zarówno na ETTV jak i na ffa i innych serwach. Pingi mam po 200-400, albo skoki pingów (przy pingu 50) do pingu 200. Czy ten update pb można jakoś usunąć? A jeżeli tak czy wtedy nie będzie mnie wyrzucać z serwerów? Czy może teraz będę miał takie pingi już zawsze :C? Plz napiszcie co zrobić żeby ten ping nie skakał i żeby był normalny, a nie 200-400 :/. Z góry dzięki za pomoc.
__
|
Użytkownik
|
2006-05-30 22:18:56
imo przeinstaluj et, usun folder zainstaluj na nowo et i patcha, wrzuc et pro i wylacz w menu gry opcje sciagania plikow z serwerow i www lub wpisz cl_allowdownload 0, cl_wwwdownload 0 zeby ci nie sciagalo jakis smieci, nie wiem moze pomoze:> __
|
Użytkownik
|
2008-12-09 19:33:43
zrob reinstall et i normalnie patche jak zawsze zaktualizuj pb, i powinno byc dobrze, chociaz nie gwarantuje bo ogolnie z et jest w chuj srania po usunieciu, raz dziala raz nie ;x. albo poprostu masz jakies wiry? poprobuj powylaczac programy ctr+alt+del te ktore nie sa systemowe ofc i nie potrzebne __
|