Wojskowa Komisja Uzupełnień!!!

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
b3D

2008-12-04 14:37:28

no w koncu bede mogl sie zameldowac we wlasnym mieszkaniu i zrobic prawko...ku*wa tyle lat na to czekalem!

__
drugs.. rock'n'roll.. bad-ass vegas whores.. late-night booty calls.. shiny disco balls..

Użytkownik
vacq

2008-12-04 14:39:41

hmmm,
teraz, mając 25 lat trochę żałuję, że do wojska nie poszedłem. W sumie zaraz po szkole średniej, zanim zacząłem studia i powiedzmy "dorosłe życie" mogłem iść. Tylko właśnie jak już miałbym iść do wojska to chciałbym, żeby to było wojsko, a nie jakieś wakacje. Jak to kumpel mi opowiadał, że idą na poligon 2x w tygodniu, wystrzelą garstkę amunicji i wracają do koszar - żenua, a nie wojsko.

Obecnie bawię się w ASG i fajnie jest biegać po lesie, czołgać się, często w błocie, marznąć zimą pilnując pozycji itp hehe.

__

Użytkownik
RommeL

2008-12-04 19:24:25

Hi

Jak macie jakieś pytania w sprawach wojska:) to piszcie do mnie na gg:374745 . Tak się składa, że już jestem w tej instytucji ponad 12 lat więc dużo wiem na ten temat :D :D :D

__

Użytkownik
napzord

2008-12-04 23:38:42

N-U-K-E-D

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
N00binator

2008-12-05 01:23:25

O, tu widze jakis Hans sie pojawił :ADSdAS

__

Użytkownik
sch

2008-12-05 11:06:36

typ postanowil sobie posmarowac odbyt nutella, no i wpada na ta komisje sprawdzaja mu odbyt patrza patrza no i zapytaniem CO TO JEST? koles wzial troche na palec wsadzil go do buzi posmakowal - MM czekolada :ASD ..

no kolesiowi sprawdzaja czy ma wszystko na miejscu sciagnal gacie no ale dziwnym trafem jego czlonek stal deba - ci z komisji mowia by poszedl zmoczyc glowke - poszedl i zaraz wraca z mokrą głową XD

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

Użytkownik
klawisz

2008-12-05 11:57:27

Zawsze mówiono mi, że sprawdzają odbyt i w ogóle jakieś dziwne rzeczy, tymczasem każą się rozebrać do bokserek i tyle. Bardziej uciążliwe jest jeżdżenie po tej rejestracji w WKU (gdy dostaje się książeczkę). W przyszłym roku ma być już zawodowa armia, a ja do 2010 mam odroczenie więc już mam całe to śmieszne WKU gdzieś.
Ostatnio będąc na WKU w Gdyni, na korytarzu siedział koleś ~35 lat, który ze łzami w oczach prosił żeby go już nie brali, bo ma żonę i dzieci do wyżywienia... to jest naprawdę chore.

__

Użytkownik
neoxs

2008-12-06 14:39:25

Klawisz - Bo to zależy od danego WKU np. w Katowicach sprawdzali, że tak powiem pupe i klejnoty wszystkim. Natomiast w Mysłowicach już nie.

__

Użytkownik
brixz

2008-12-06 14:49:58

kategorię D mozesz miec od reki , ale nie bedziesz potem miał pracy.

pozdrawiam.

Mam znajomą w wku , macie nie sciemniac ze jestescie chorzy macie dostac A i tak pojdziecie do rezerwy ale w papierach bedzie. a potem w razie czego bedziecie mieli lipe w pracy

__

Użytkownik
RommeL

2008-12-06 18:59:50

Co do pracy w woju to muszę Was sprowadzić na Ziemię:) Nie wierzcie w bajki, że się zatrudnicie na szeregowego zawodowego i za 15 lat emerytura itd.

Nic z tego. Po 12 latach Wam podziękują za współpracę i tyle. Wiem bo tam już długo siedzę :P

__

VIP
KonradM

2008-12-06 19:36:35

RommeL: Nie wszystkim. Znam osobiście gościa któremu się udało, nawet bardzo.

__
www.hstv.pl

Użytkownik
RommeL

2008-12-07 10:39:21

Ale ja mówię tutaj o szeregowych zawodowych tylko. Jeśli taki osobnik dostanie etat podoficerski to ok, ale będąc tylko szer. zawodowym armia mu podziękuję, nawet jak będzie miał z zasadniczą służbą i nadterminową ponad 15 lat. W tej chwili szer. zaw.w ustawie nie przysługują prawa emerytalne . Pracowałem w kadrach to wiem dokładnie. A teraz robię na super darze od USA : ORP Pułaski :D. Niestety...........

__

Użytkownik
Zippi9

2008-12-07 12:23:50

No jak ktoś nie pójdzie na studia to jaki pożytek będzie miało wojsko z 40 letniego żołnierza? Prawie żaden chyba że się czymś wyróżnia. Jest chyba jakaś blokada że bez skończonych studiów nie dostaniesz jakiegoś stopnia. A z młodego który utrzymuje kondycję itp. jest pożytek jako zwykły szeregowy który po prostu wykonuje rozkazy i robi to co mu każą.

__

VIP
KonradM

2008-12-07 14:13:05

RommeL: Mógł byś rozwinąć temat "super daru" od USA? :DD

__
www.hstv.pl

Użytkownik
RommeL

2008-12-07 15:09:42

No tak. Dostaliśmy od USA 2 fregaty rakietowe 8 lat temu:/ . ORP Pułaski i ORP Kościuszko. Ja pracuję na tym pierwszym. Tu macie link do www złoma :D

http://www.pulaski.mw.mil.pl/

Marynarka Wojenna rls? :P

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7833 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie