pomoc z informatyki ? :X

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
mavv

2008-05-30 19:23:11

oszukalem Cie, ha!

__

VIP
spec_u

2008-05-30 20:05:01

jesteś u mamy ! :D

__
ema

VIP
mavv

2008-05-30 20:31:41

prosze nie mow nic mamie, juz dalem ci! XD

__

VIP
spec_u

2008-05-30 21:18:19

jeszcze nie wiem czy powiedziec mojej czy twojej ;- DDD

__
ema

VIP
spec_u

2008-05-30 21:27:19

dobry argument... jak lekarz usunie ci nie tą nerke co miał to też powiesz : ok przeciez zarabia gorsze mógł sie pomylić... ?

Btw zresztą pytania egzaminacyje układa cały zespół "specjalistów" a nie 1 czy 2 osoby i są na pewno konsultowane a potem zatwierdzane w wiekszym gronie... wiec kazda pomylka w arkuszu egzaminacyjnym na maturze to imo kompromitacja CKE :)

a pewnie nie 1 osoba stracila cenny czas kombinujac nad zadaniem ktorego nie da sie poprawnie rozwiazac...

__
ema

Użytkownik
iamtheone23

2008-05-30 21:27:40

o sryly

__
http://benzblog.pl/

VIP
spec_u

2008-05-30 21:27:56

dobry argument... jak lekarz usunie ci nie tą nerke co miał to też powiesz : ok przeciez zarabia gorsze mógł sie pomylić... ?

Btw zresztą pytania egzaminacyje układa cały zespół "specjalistów" a nie 1 czy 2 osoby i są na pewno konsultowane a potem zatwierdzane w wiekszym gronie... wiec kazda pomylka w arkuszu egzaminacyjnym na maturze to imo kompromitacja CKE :)

a pewnie nie 1 osoba stracila cenny czas kombinujac nad zadaniem ktorego nie da sie poprawnie rozwiazac...

__
ema

Użytkownik
LaM

2008-05-31 16:29:37

Dzizas -.-

a ja siedze juz 3 dzien i mecze analize wzmacniacza operacyjnego metoda wezlowa -.-

Btw co studiujesz .... ?

__

Użytkownik
smirnoff``

2008-05-31 18:14:13

to nie moje, to dla dziewczyny na prawie ^^

__
try me.

Użytkownik
t2

2008-06-01 07:49:08

Nie zrozumiałeś. Kolega pare postów wyżej argumentuje, że podwyżki się nauczycielom nie należą, bo w maturach były błędy. Ale nauczyciel tych matur nie układa i nie ma na nie wpływu, dlatego dziwi mnie jego logika. Nie twierdzę, że jeśli komuś się nisko płaci to może partaczyć swoją pracę (nigdzie tego nie napisałem, coś sobie dopowiedziałeś). Twierdze, że to wina CKE a nie nauczycieli. Twierdzę też, że nauczyciele istotnie zarabiają za mało.

__

Użytkownik
Spider6

2008-06-01 09:33:44

za przeproszeniem pier*** glupoty, najpierw dowiedz sie kto dokladnie uklada matury i kto jest za to odpowiedzialny, a dopiero pozniej oceniaj. Nauczyciele tak naprawde odwalaja kawal pracy i tak jak na zachodzie powinni zarabiac o wiele wiecej.

__

Użytkownik
b4lagaN

2008-06-01 19:42:12

Jaki "kawał pracy" odwalają to widać na przykładzie tego lipnego teściku :], jedynie słowo "odwalają" jest na miejscu.

__

VIP
cycoo

2008-06-02 10:49:52

JA juz jacnowowi napisze !!! : D

Termin juz upłynął maleńki :P

__

Użytkownik
Spider6

2008-06-03 16:45:18

Nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Dowiedz sie najpierw kto ukladal testy, kto za to odpowiada i prosze cie, nie uogolniaj. Twoje wypowiedzi sa naprawde pozbawione logiki i sensu. Po pierwsze: wina nie lezy po stronie nauczycieli, lecz po stronie prezesa CKE. Po drugie: to nie zwykli nauczyciele, ktorych znamy ze szkol ukladali testy. Po trzecie: pomysl, gdyby nie nauczyciele kim bys teraz byl? co bys robil?

Dodajac jeszcze co nieco do tematu, zawod nauczyciela jest to trudna i niewdzieczna profesja, dlatego powinien byc oplacany przyzwoicie. Nie mowie tu o jakis ogromnych sumach, poniewaz az na tyle to przyznaje szczerze, nauczyciele nie zasluguja (2 miesiace wakacji + liczne urlopy + czas pracy do godz. ~17). Lecz 2tys. jakie obecnie zarabia nauczyciel DYPLOMOWANY to chyba za mało, biorąc pod uwagę wykształcenie.

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1226 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie