Finansowo.pl ?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
ScorPion`

2008-03-28 12:24:18

Obdajcie ten serwis, cos kompletnie nowego :o

Pozyczacie komus kase na dany okres (od tygodnia do roku), pozniej ta osoba pieniadze oddaje z procentem;>

Chcialem spytac czy ktos sie w to juz bawil, bo jakos strach przelac 'w slepo' komus pieniadze..

__

VIP
blacktyger

2008-03-28 12:31:30

Zastanawia mnie jakie są konsekwencje prawne, jeśli nie odda w terminie czy coś...

__

VIP
V!ct!M

2008-03-28 12:51:25

ale porazka ,raj dla 'oszukistow' i innych kretaczy ;ASd

__

VIP
Logitech`noone

2008-03-28 12:58:17

Wole dużo bardziej monetto.pl i kokos.pl, zwłaszcza od aspektów zabezpieczenia finansowego całego systemu. Finansowo moim zdaniem leży już na pozycji przegranych, przynajmniej nie znajduje tam nic co może przyciągnąć poważnego inwestora, używanie oznaczeń lub figurek animowanych rodem z moikrewni.pl czy fotki do mnie jakoś nie przemawia.

Na uwagę zasługuje integracja monetto.pl z nasza-klasa, gronem, przez co możemy chociaż w pewien sposób sprawdzić czy dana osoba faktycznie istnieje. Co prawda jest to jedynie wymierne zabezpieczenie, gdyż dobrze wiemy jak dużo profili powstało grupujących czy to ludzi z tymi samymi nazwiskami, czy to miast. Wystarczy później zmienić dane i sztuczne konto gotowe. Tak czy siak sam pomysł i wyciągnięta ręka w strunę największych social-networks zasługuje na uznanie.

Dla zainteresowanych polecam serwis prosper.com którego członkiem jestem już od ponad roku i zrealizowałem nawet parę udanych transakcji. Prosper w dużej mierze jest prekursorem peer-lendingu w Polsce.

__

Użytkownik
ScorPion`

2008-03-28 13:14:30

masz wszystkie dane kolesia ... droga sądowa pozniej go scigasz..

__

VIP
JamJestZuras

2008-03-28 14:05:45

Nic kompletnie nowego
monetto.pl, kokos.pl

:)
Bardzo fajna sprawa, ludzie sie wypieli na banki i zrobili to w bardzo madry sposob.

__
gdzietenwosk.pl

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3462 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie