Deathadder czy Lachesis

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
V!ct!M

2008-03-24 12:19:28

no coz, Ty mozesz miec swoje zdanie, ja mam swoje i go raczej nie zmienie :D mialem lacznie 6 myszek przez ostatnie dwa lata, nie z wlasnego "widzi mi sie", tylko po prostu sie psuly. i niestety laserowe wypadaja w tym zestawieniu najgorzej. lachesis to tragedia, z oporami wydalem na nai ponad 200 zlotych, a nie dalo sie grac... bieglem do przodu w warsow i nagle sie patrzylem w sufit/podloge :D albo po prostu trzymalem mysz, a kursor sie sam przesuwal (na szczescie szybko udalo mi sie ja sprzedac). do Wiedzmina sie ona nadawala, ale do zadnego fpsa niestety nie :(

co do podnoszenia myszy, to imo jedna z najwazniejszych kwestii, moze grasz na wysokim sensitivity i Ciebie to nie dotyczy, ale ja gram na dosyc niskim i co chwile "przenosze" mysz i sie mozna niezle wk***** jak przy kazdym podniesieniu gdzies Ci sie przesuwa kursor

generalnie, z tego co wyczytalem, to laser lepiej sie sprawuje w wyzszych czulosciach. ja gram w dosyc niskiej i moze stad te problemy. ale zobacz sobie jakis watek o myszach na ESR, czy komentarze do newsow o jakiejs nowej, wszedzie znajdziesz n wypowiedzi o tresci "laser skips..." :D wiem ze tam duzo debili sie wypowiada, no ale coz...

musze sie przyznac, ze nei slyszalem negatywnych opinii o G5. ale juz o Habu - mnostwo...

__

VIP
V!ct!M

2008-03-24 12:19:50

lachesis sie do niczego nie nadaje, jak ktos gra w RTSy to ma xx roznych optycznych myszek do wyboru (chociazby ta nowa razera)

__

VIP
V!ct!M

2008-03-24 12:20:46

optyczna?:P zastanawiam sie wlasnie jak wypada ikari optical vs da :)

__

Użytkownik
reurion

2008-03-24 12:53:28

mÓzg mam w przeciwieństwie do ciebie

__

Użytkownik
div1nity

2008-03-24 13:21:03

Kris^u ma rację. Bo co z tego jeżeli zakupimy myszkę nowej generacji za nie wiadomo jakie pieniądze jeżeli będzie ona dla nas niewygodna? Grunt to komfort.

__

Użytkownik
garo

2008-03-24 14:08:46

Dostałem do testów Ikari Laser i mogę powiedzieć, że szczena do ziemi opada. Nie wiem jak z optyczną, ale ten laser jest wręcz zajeb*sty ;)

Podsumuję to tak:

Logitech+Razer+Microsoft = Zestaw o ja pier*ole :)
Ikari Laser > Zestaw o ja pier*ole ^^

W przyszły weekend szukaj na eSports.pl recki właśnie tej mychy ;)

__

VIP
V!ct!M

2008-03-24 14:51:44

a ja zamowilem optyczna :(

__

Użytkownik
garo

2008-03-24 14:59:37

Być może wiele się nie różni od precyzji tego lasera ;) Musisz poczekać ;)

__

Użytkownik
rox.

2008-03-24 16:24:57

to jak dostaniesz napisz mi wrażenia itd. ;-)

__
:S

VIP
d00mer

2008-03-24 17:40:08

Dobra przyznaje się, moje obecne Habu to drugie Habu ;) Pierwsze z kolei zepsuło się po około ~ 3 tygodniach użytkowania. Kabel przestał łączyć i w ogóle mezalians z M jak Masakra. Oddałem na reklamację do MM - wzięli, czekałem 100 lat, później ją zgubili, pózniej w końcu dali mi nową bo ile można. I od października nie mam z nią kłopotów.

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3848 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie