Kubica drugi!!!!

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
JamJestZuras

2008-04-05 14:32:02

bla bla

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
DGN

2008-04-05 15:10:06

Jak jest tak dobrze to znaczy ze nie dojedzie... Zawsze tak jest ! albo mu cos spierdzielą żeby Hajtfeldas wskoczył o 2 miejsca do góry :/

__

Użytkownik
matiz444

2008-04-05 15:45:46

teoria spiskowa trwa tak?

__

Użytkownik
andrzejq

2008-04-05 18:14:52

Teraz już by na to nie pozwolili sobie =]

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
Kaczor

2008-04-05 18:47:22

Śmieszny jestes. Żaden szanujacy sie team nie udupiłby swojego zawodnika, gdyby miał szanse na podium. W koncu punkty ida też na konto teamu, nie zawodnika. To co mowisz, to klasyczne sranie w banie oparte na durnych stereotypach. W F1 liczy się kasa i punkty, a nie narodowość.

No ale zawsze trzeba znalezc winnego, powód itd... : /

__

Użytkownik
ezekiel

2008-04-05 19:47:36

hmm czasami podczas wyscigu jak barrihcello byl w teamie z schumim i barrichcello jechal przed nim to dostawal info na sluchawki, ze ma zwolnic i puscic schumachera przodem. teraz takie zagrania sa juz zabronione. moze nie jest to udupianie swojego zawodnika, ale w jakis tam sposob sie z tym laczy.

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-04-06 07:45:33

Jakoś nie widzę tego "jakiegoś sposobu". :-(

__

Użytkownik
ezekiel

2008-04-06 11:31:34

laczy sie dlatego, ze w przypadku ktory ja opisalem team ferrari niejako udupil barrichellego na rzecz schumachera, a w przypadku opisanym przez DGN kubica ma zostac udupiony przez swoj team na rzecz heidfelda. widzisz analogie?

__

Użytkownik
tobster

2008-04-06 11:35:45

Dzisiaj będzie podium, warunki pod Kubicę :] widać jak sobie radzi super hyper L.H. jak nie ma kontroli trakcji, za bardzo przyzwyczaił się do cudów techniki na jakich był szkolony x_X

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-04-06 11:52:40

Ty i DGN piszecie, jak wydaje mi się, o dwóch odłamach tego samego problemu - uniemożliwianiu zawodnikowi osiągnięcia dobrych wyników po to, by drugi kierowca zespołu lepiej wypadł. DGN pisze o spierdzieleniu czegoś (chyba w sposób techniczny, przez mechaników), Ty natomiast o udupieniu zawodnika przez zastosowanie złej dla niego taktyki, czy nakazanie mu przepuszczenia kolegi. Jakaś analogia jest, ale dostrzegalna trochę na siłę. :-)

__

VIP
virus~T

2008-04-06 12:16:51

1. Miejsce jeszcze nie dziś ale faktycznie na podium liczę! No chyba, że spadnie deszcz :D:D na pustyni :D to się zrobi arcy CIEKAWIE!

__

Użytkownik
garo

2008-04-06 15:32:35

No i 3 ;)

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-04-06 15:44:18

Bardzo dobrze, ale durny i tak liczyłem na pierwsze miejsce.

__

Użytkownik
tobster

2008-04-06 15:45:53

Jeszcze trochę i będzie 1 :] ważne, aby trzymać równowagę. Widać jaki L.H. to cienias bez kontroli trakcji x_X z wyścigu na wyścig coraz gorzej jeździ.

__

VIP
virus~T

2008-04-06 16:37:58

Bo w tym roku jego team nie podpierdol*** planów :)

__

VIP
spec_u

2008-04-06 16:51:27

no niezle, najwazniejsze ze Robert trzyma stabilną (wysoką) forme, 3 w klasyfikacji generalnej i 1 miejsce konstruktorów, świenite sie sezon zapowida a szczególnie walka o mistrzostwo może być nieprzewidywalna ;- DDD

__
ema

Użytkownik
ezekiel

2008-04-06 18:23:20

chyba nie widziales wyscigu... hamiltonowi na starcie cos nawalilo ale pozniej systematycznie poprawial swoja pozycja, prawda jest, ze maclaren nie jest tak silny jak rok temu, ale hamiltonowi talentu odmowic nie mozna.

__

Użytkownik
tobster

2008-04-06 18:41:15

Oglądałem cały. Z wyścigu na wyścig coraz gorzej, ciągle blokują się mu koła na zakrętach [ kontrola trakcji - pozdrawiamy ]. Tak to jest jak się szkoli na symulatorze nasa, a poźniej daje jeździć bez cudów na kiju.

__

VIP
Krypton

2008-04-07 19:55:37

Hamiltonowi talentu nie mozna odmowic, gdy.... jedzie z 1. lub 2. linii i dobrze wsytartuje. Tak naprawde tylko to mu daje przewage nad rywalami. Gdy musi jechac w scisku to nie potrafi wyprzedzic nikogo, meczy sie z bolidem Force India. Jego slaboscia jest slaba psychika i nieumiejetnosc jazdy w tlumie. Bez watpienia jak znowu zdarzy mu sie taka wpadka na starcie to sie nie popisze. Fakt, wyprzedzial wczoraj ile - 9? - samochodow? Owszem, ale glownie na prostych, gdzie jego bolid przewyzsza konkurencje. To Heidfeld swietnie wyprzedzil Kovalainena. To Kimi fajnie wyprzedzil Kubice. Ale nie Lewis, on jest slaby w te klocki. No i jeszcze wracajac do Malezji - tam Heidfeld pokazal rowniez, ze potrafi wyprzedzac :)

__

PRO
Lucas

2008-04-07 21:23:45

Nic nie walilo.

Znowu zle cos przelaczyl. To juz trzeci raz.

__

VIP
Hakan

2008-04-07 21:31:47

To nie sa cytaty, to raczej mysli przewodnie pojawiajace sie na roznych forach (od sezonu 2006 do dzis).
- Kubica nie potrafi wyprzedzac,
- Kubica swietnie wyprzedzil kogos tam,
- Haidfeld nikogo nie wyprzedzil w normalnych warunkach,
- Haidfeld pokazal, ze potrafi wyprzedzac,
- Masa nie radzi sobie bez TC,
- Masa jest najlepszy przez caly weekend w Bahrajnie,
- Hamilton jest swietnym debiutantem,
- Hamilton radzi sobie tylko gdy jest pierwszy,
- Alonso jest dwukrotnym WDC,
- Alonso ledwo zdobywa punkty w wyscigu.

ING zaprasza "Znawców" na program o Fachowcach...

O taka mala refleksja nachodzi mnie po przeczytaniu kilkudziesieciu opinii na roznych forach... Do nikogo nic nie mam, nikomu nie wypominam niczego - ale zdanie z reklamy ING idealnie pasuje mi do obecnej sytucaji na polskich forach internetowych :)

PS. Jakby ktos nie zauwazyl - Kubica tez popelnil blad w Bahrajnie, zarzucilo mu tylem, wyjechal poza tor i gdyby nie utwardzone pobocze zamiast piasku - moze skonczylby jak Masa w Malezji?

__
Powyższy tekst jest subiektywną opinią autora i nie jest oficjalnym stanowiskiem serwisu eSports.pl

Użytkownik
mtheus

2008-04-07 21:46:22

cos tam czytalem gdzies o jakims oleju wylanym

__

Użytkownik
Tymek

2008-04-07 21:56:43

Po prostu są ludzie, którzy np. oglądają F1 10 i więcej lat, a są tacy, którzy pierwszy wyścig obejrzeli, gdy debiutował Kubica... a na fora itd. pakują się i jedni i drudzy, dodatkowo każdy chce pokazać jakim to jest ekspertem w tej dziedzinie :-).

__

VIP
Krypton

2008-04-07 22:01:00

To, ze ktos oglada FOrmule od 2 lat niekoniecznie musi umniejszac jego wiedzy z tego tematu. Tak samo ja moge nazwac 75% redakcji e-sports "znawcami e-sportu" bo zaczynalem pisac pare lat wczesniej od nich.

__

VIP
Krypton

2008-04-07 22:04:43

Juz mozna sie cieszyc? :)

__

Użytkownik
Tymek

2008-04-07 22:13:58

Oczywiście masz rację, być może są tacy, których przyciągnęły dopiero sukcesy Kubicy, ale mimo to zdążyli już poznać zasady rządzące tym sportem, niemniej jednak znakomita większość świeżych fanów najzwyczajniej w świecie nie ma pojęcia co pisze. Potem kolejny 'eksperci' powtarzają w rozmowach ze znajomymi głupoty przeczytane na forach i krążą różne śmieszne opinie, na dodatek każdy jest przeświadczony, że ma rację 'i się zna' :-).

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3848 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie