NIEODPOWIEDZIALNA REDAKCJA

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
iamtheone23

2008-02-24 01:01:38

ja: Albowiem publikacja takiej informacji mogła spowodować kompleksy, a nawet depresję u wielu mężczyzn.

sami sie w depresje wpedzacie ;D debilna ankieta. poki sie nie zmierzy miarka to mozecie oszukiwac ;) ale pamietajcie, siebie i swojej dziewczyny nie oszukacie ;)

garo: jak zwykle marudzisz

ja: marudzisz? taka jest prawda. myslisz ze cos mnie obchodzi to ze masz 9 cm w gaciach a klikniesz 18 zeby sie dowartosciowac ?

garo: Gdzie nie spojrzę w komentarze to coś Ci nie pasuje. Chłopie przeleć się po dworze i się dotleń, albo skocz na siłkę jak masz wnękę w bicepsie i się zacznij dowartościowywać w inny sposób niż robienie szumu na forum.

Ostanie 70% twoich komentarzy to konflikty z użytkownikami. All OK?

ja: nie jestem taki jak ty, wiec mam odmienne zdanie na rozne tematy. chyba ze na esporcie obowiazuje cenzura, jakies gestapowskie zasady ? esports.pl to dla mnie jedna z najmniej waznych rzeczy, wiec nie musze sie “przelatywac”, na codzien robie cos ciekawszego niz przesiadywanie tutaj. a ty chyba uwazasz moje wypowiedzi za wartosciowe, skoro je czytasz, analizujesz i odpowiadasz na nie... 70% ? jak nie 100...

garo: “nie jestem taki jak ty”

jaki?

Skoro masz wiele ciekawszych rzeczy to pracy, to życzę Ci aby zajmowały Ci więcej czasu. Więcej tym samym spokoju dla nas.

ja: czyli taki sam, identyczny... itd. jakiego spokoju? a co, boisz sie krytyki? myslisz ze wszystko co robisz / piszesz / mowisz jest idealne i nie zaslugujesz na krytyke ? a ja tobie zycze zebys potrafil spojrzec na siebie z innej perspektywy, niz tylko ze swojej.

garo: Jestem identyczny? O ku**a to żeś mi teraz przymiotnik przykleił :DDDD

Kończę ten wątek z Tobą bo już od śmiechu mnie brzuch boli ^^

ja: LOL ?!

ja: nie jestem taki jak ty
ty: jaki?
ja: czyli taki sam, identyczny... itd.
ty: Jestem identyczny?

wroc do podstawowki, zeby nauczyli cie czytac ze zrozumieniem bo jak narazie sie nie popisales, panie MODERATORZE. za co ci dali to stanowisko?

______

KOLEGA GARO SAM SIE OSMIESZYL, PO CZYM WSZYSTKIE POSTY ZOSTALY USUNIETE. CZYZBY WYNIKL BRAK ODPOWIEDZIALNOSCI ZA SWOJE SLOWA PANA MODERATORA ? JA NIE PO TO SIE WYPOWIADAM ZEBY MOJE POSTY BYLY USUWANE.

__
http://benzblog.pl/

VIP
Van Helsing

2008-02-24 00:58:49

imo to Ty jesteś poku*wiony zakładając taki temat i brakuje Ci piątej klepki i w ogóle żeś z siebie zrobił żal.ru. imo

ale prawdą jest to, że jak narazie newsy na esp są denne i są tylko zapchajdziurą w obowiązkach.

//edit. żeby nie było oceniłem Cie po tym temacie i dostosowuję się do jego poziomu.

in real nic do Ciebie nie mam bo Cie nie znam tu dałeś raczej pokaz, ja wiem, beznadziejności?

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
po1nt.x

2008-02-24 01:00:15

! nie wiem ale esp od jakiegos czasu mi sie nie podoba przez community.

__

Użytkownik
iamtheone23

2008-02-24 01:01:39

niestety nie ja rekrutuje moderatorow i nie ja za nich odpowiadam. pokazuje tylko ich prace.

__
http://benzblog.pl/

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3848 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie