Czy ktoś nagra OSCARY ?

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
Blademaster

2008-02-25 10:32:22

szkoda katynia

__

VIP
V!ct!M

2008-02-25 10:52:35

po tym jak uslyszalem, ze Oskara dostali Falszerze, to pierwsze co przyszlo mi do glowy to pytanie, czy ten film jest naprawde dobry (lepszy od Katynia i pozostalych produkcji), czy produkcja wygrala tylko i wylacznie dzieki watkowi zydowskiemu (wlasciwie to nie watek, tylko caly temat filmu). zreszta ktos w radiu to samo zauwazyl (Raczek chyba)

coz, trzeba obejrzec zwycieska produkcje. fabula wydaje sie ciekawa, ale Katynia faktycznie szkoda (mimo iz jakos nie przepadam za Wajda), bo i rezyser dosyc znany, bardzo dobre zdjecia i muzyka (imo), ale moze zawazylo to, ze faktycznie pierwsze kilkadziesiat minut filmu jest po prostu nudne, szczegolnie dla zachodniego odbiorcy, dla ktorego ta tematyka nie jest tak bliska (nawet jesli zna ta historie). szkoda, produkcje filmu sledzilem jeszcze jak malo kto o nim slyszal i generalnie mysle, ze moglby byc on duuuzo lepszy, a wtedy bylby murowanym kandydatem na Oskara.

__

Użytkownik
Rychoo

2008-02-25 16:07:15

No zawsze film o żydach= oscar(pianista), ale co nie zmienia faktu, że Katyń to gówn*

__

VIP
V!ct!M

2008-02-25 16:26:09

no akurat pianista i lista schindlera to dwa BARDZO dobre filmy (i bez wzgledu na to jak Polacy zostali przedstawieni w liscie, to i tak jest to jeden z najlepszych filmow jakie w zyciu widzialem, mistrzowski w prawie kazdym aspekcie).

obydwa wedlug mnie zaslugiwaly na statuetki dla najlepszego filmu. i akurat pianista, a nie chicago, powinien dostac najwazniejszego oscara, no ale coz ;]

__

Użytkownik
Rychoo

2008-02-25 16:56:59

według mnie też zasługiwały, ale Katyń to badziewie, ja wiedziałem, że nie wygra Oscara ;-]

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3462 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie