Mandat

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
jizzlobber

2008-02-24 09:53:40

jesli dales im swoj dowod/prawo jazdy/cokolwiek do reki to bardzo mi przykro ale beda cie scigac, jesli nie to mozesz na nich kupe postawic..

__

Użytkownik
ScorPion`

2008-02-24 10:02:42

ale co to za roznica czy dam im dowod czy podam im werbalnie wszystkie dane znajdujace sie na dokumencie ?;>

__

Użytkownik
Nighter

2008-02-24 11:00:47

a ja kurfa w pon. odebrałem prawko i w pt. mandat za prędkość :F głupie chu*e, każdy jechał z taką prędkością, koleś przede mną zmieniał pas ruchu na przejściu i miał 90km/h, a mnie ściągneli bo jestem młody... gdzie tu sprawiedliwość?

co do Twojego przechodzenia na czerwonym... jak sie nie jest kierowcą to sie wydaje, że to fajne, że można. Ale jak mi wczoraj jakiś chuj na zakręcie przechodził przez ulice o 23.00 przy mojej prędkości 95km/h (zakręt był łagodny, ale wystarczająco zakręcony żeby go nie było widać) to myślałem że ujebie gościa... Zero oświetlenia, żadnych pasów, po dwóch stronach drogi rów, nie mam pojęcia skąd on sie tam wziął... Prawde mówiac gdyby gość nie był już po drugiej stronie jezdni to bym w niego przywalił bo go zauważyłem dopiero jak śmignałem obok niego. I żeby nie było, tam można było jechać 90.

__

VIP
Mateck

2008-02-24 11:40:01

oj tam.. zdarza sie ;)

__

Użytkownik
raFF

2008-02-24 13:20:04

konsekwencje ?
pfff :p
ja mam pare mandatow za picie w miejscu niedozwolonym i co ?
po jednym dopiero po roku przyszlo mi zawiadomienie o zaplacie...
a tak jak pracujesz gdzies to sciagaja Ci z podatku, a jak nie pracujesz to olej :D

__

VIP
fokuzo

2008-02-24 13:29:47

Hihi co roku ściągają mandaty ze zwrotu podatku :). Nie ma odsetek. Chyba, że pracujesz, to usiądą raz na pensji i ściągną z konta tyle ile trzeba i po bólu :].

__

Użytkownik
szpider2

2008-02-24 19:44:18

sam ostatnio dostalem podobny mandat z tym ze nie za przechodzenie na czerwonym tylko przez jezdnie i torowisko. 50 zl a pan policjant powiedzial mi: "jak pan zaplaci za rok to i tak sie nic nie stanie. uczy sie pan wiec nic panu nie zrobia" : > ale mama zaplacila ;p

__

Użytkownik
grubka

2008-02-24 19:54:16

już cię chciałem pojechać "to po co jechałeś 90 w mieście" ale doczytałem do końca :D

tak sie składa, że też dostałem prawko w poniedziałek :D ale obeszło sie bez mandatu ;]

__

Użytkownik
majan

2008-02-24 20:16:37

takich kryminalistów jak Ty to powinni na szubienicy wieszać!

__
Pozdrawiam!

VIP
Preak

2008-02-25 08:59:58

taaa?

to zczaj ze moj kolega biegal sobie w te i spowrotem po przejsciu na czerwonym w srodku nocy, skonczyl biegac odszedl i dostal 12 x 50 zl ;DDD Za kazdorazowe przejscie, bo skrzyzowanie monitorowane bylo ;)

__

VIP
JamJestZuras

2008-02-25 09:19:23

Robisz prawko i wlasnie miales wykupiony parking ;p?

__
gdzietenwosk.pl

VIP
JamJestZuras

2008-02-25 09:22:37

Co ty pierd**lisz za glupoty :|
Na prawde jestes czlowieku tak durny, ze myslisz, ze jak oni by chcieli to by sobie nie poradzili? Takich bredni az mi sie sluchac nie chce, to moze przechodzi z gimnazjalistami, ktorzy faktycznie raz sobie brykneli :|

Nie chcialbys zeby oni ci gowno pokazali czlowieku, wez sie zalap tam kiedys za cos powazniejszego niz dreptanie trawnikow :| BREDNIE

__
gdzietenwosk.pl

VIP
gosti

2008-02-25 10:57:55

Tia, pedauuuy bo pewnie zmusili Cie do przejscia na czerwonym swietle ;]]]

__

Użytkownik
chopin

2008-02-25 14:01:54

Mnie straż miejska uchwyciła jak piłem piwo (jedno, jedno piwo :( ) pod wawelem i doj*bali mi 102.5 zł Nigdy nie zapłaciłem, nigdy nie przyszło nawet wezwanie do zapłaty, a dane spisali z dowodu.

Innym razem trafiłem na policje też z piwem, dostałem tyle samo co od straży. Było 1 wezwanie, 2 wezwanie, wezwanie na rozprawę, i wyrok sądu :P ogólnie nie opłaciło się.

__

VIP
rutt

2008-02-25 17:00:25

Moj kumpel kiedys miał taka sytuacje że szedl z piwem na czerwonym i go złapali, ale się dogadal i mogl wybrac albo mandat za piwo albo za przejscie:)

__

ex-Redaktor
plaszczka

2008-02-27 22:41:28

stary, ja mam 9 niezaplaconych mandatow i nikt mnie nie niepokoi.
a nawet jak przyjda do mojego studenckiego mieszkania, to jedyne co beda mogli zarekwirowac, to niedzialajacy monitor i dwie sadzonki konopii indyjskich ;]

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

295 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie