Fenomen Lineage 2

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
chopin

2007-12-23 18:24:48

I jak ja mam z tobą rozmawiać? umiesz czytać? raFF napisal "każdy R P G".

__

Użytkownik
raFF

2007-12-23 18:26:31

On chyba nie rozumie tego ze druga osoba ma prawo do wlasnego zdania :(

__

Użytkownik
chopin

2007-12-23 18:29:51

Tak grałem mass pvp i siege i powiem ci że najczęściej zerg ownuje reszte. Jakąkolwiek taktyke cieżko zobaczyć na siege.

__

Użytkownik
chopin

2007-12-23 18:33:24

W przeciwieństwie do MisiaPandy ty nic nie wniosłeś do dyskusji, tylko jak zbite dziecko chcesz udowodnić że twoje zdanie ma tu jakąś wartość. Idz płakać do innej piaskownicy.

__

Użytkownik
stalQ

2007-12-23 18:35:32

"Co w l2 przyciaga? Po pierwsze jest to grafika, ktora zdecydowanie inna od reszty sprawia, ze gra staje sie ciekawsza. (osobiscie grafika w wowie wyglada dla mnie jak by cukierek 5 letniemu dziecku zabrali i zmiksowali z rozowym)"
http://l2vault.ign.com/C3_Review/117_Dwa1_dcrys_majes.jpg
Hmmm dodam ze to jest krasnoludzka kobieta.Imo to esencja cukierkowatosci.

__

Użytkownik
dezCartezz

2007-12-23 18:55:25

a ciebie nie zbanowali jeszcze za glupote? :D

__

VIP
[fhn]AL|EN

2007-12-23 19:35:23

Jak widać nie szczeniaku no ale co ja będę się porównywał z takim geniuszem intelektu jak ty ... - jak będziesz miał tyle lat co ja to wtedy ... ja będę i tak starszy i dalej nie będziemy mieli o czym gadać...

Koleś ma na awatarze największego zbrodniarza ludzkości i jeszcze pewnie ołtarz w domu na ścianie w pokoju a le nie ... za bluzgi się banuje ale za coś czym ludzie powinni gardzić i tępić na każdym kroku to spokojnie nawet słowa mu nie powiedzą ...\

Z wszystkiego nie da się żartować!

__
Ta strona umarła...

Użytkownik
dezCartezz

2007-12-23 19:42:29

po pierwsze nie obrazaj mnie, po drugie gowno mnie obchodzi ile masz lat.. myslisz, ze wiek ma jakis wplyw na twoja inteligencje? po trzecie skad wnioskujesz, ze ma oltarz hitlera na scianie? radze popracowac nad wyciaganiem wnioskow i mysleniem, polecam gre BRAIN CHALLENGE na pewno podniesie twoj intelekt.

EDIT: ty stary pierdzielu

__

Użytkownik
raFF

2007-12-23 19:44:44

po 1. dzieckiem to chyba jestes jeszcze Ty
po 2. ja nie placze tylko Ty placzesz... nie podoba Ci sie moje zdanie... wyzywasz od razu... a teraz piszesz jakies pierdoly bo uwazasz ze twoje texty musza sie kazdemu podobac
po 3. udzialu w dyskusji brac nie musze, po to jest forum zeby wyrazic swoje zdanie, a jak bede chcial to bede dyskutowal

i nie mam zamiaru klocic sie z kims takim jak Ty, i w przeciwienstwie do Ciebie mam szacukek do drugiej osoby i jakos moge Ci ripostowac bez wyzwisk

/nara
smacznego sledzia

/EOT

__

Użytkownik
chopin

2007-12-23 20:04:18

A ten dalej swoje, przykre.

__

Użytkownik
raFF

2007-12-23 20:11:30

Przykre to jest to, ze nie dajesz innym prawa do wypowiedzenia swojego zdania.

Ale luz... kozakiem przez kabel moze byc kazdy.
I to jest smutne.

I juz serio koniec tego tematu, bo meczacy jestes.

__

VIP
ZnowuJa

2007-12-23 20:25:34

No wlasnie widzisz, nie kazdy potrafi kitowac :) Wbrew pozorom to nie jest takie proste jak sie wydaje, bo kiedy wali w ciebie 3/4 musisz sie ogarnac, a nie kazdy potrafi sobie poradzic z tego typu "stresem" czy jak to ktos tam chce nazwac.

Co do cp potow - na priv serwerach na szczescie poblokowane jest wiele roznego typu syfu i dlatego pod wzgledem spamu potek CP privy sa lepsze bo pomiedzy kazdym uzyciem CP potka jest delay, a na offie niestety, ale tego delaya nie ma ;p HP potki nie zawsze ratuja ci skore.

Co do party archerow to sie zgodze, ale zawsze mzoesz trafic na lepszych od siebie badz grajacych na lepszych kompach badz wpadajacych na ciebie zergiem 3 vs 1 party.

Co do grade to niestety, ale polecam poogladac filmy w ktorych kolesie dla zabawy zrzucaja "S-ki" i zakladaja przykladowo C grade, a potem ida na pvp z typami w A/S grade i wygrywaja. Jesli nigdy czegos takiego nie widziales, to wybacz za to stwierdzenie, ale albo za malo grales, albo grac nie potrafiles (nie beirz tego osobiscie, po prostu tak to wyglada).

__

VIP
ZnowuJa

2007-12-23 20:26:08

No wow 1 krasnalka... ale i tak chyba nie zalapales o co mi chodzi.

__

Użytkownik
campR

2007-12-23 21:04:59

No niestety grubo sie mylisz. D2 to kompletnie co innego. Tam robisz postac jak sie postarasz w jeden dzien, nastepnie kupujesz itemki jesli masz za co i napier***** pvp/pvm.

__

Użytkownik
stalQ

2007-12-23 22:07:14

No nie zalapalem. wyjasnij mi prosze co w tej grafice jest takiego przyciagajacego, ja tu widze zwyklego mmo rodem z Azji jakich jest mnostwo. Krasnalka jest wybitnie mangowa, reszta nie ma takich wielkich "oczoow" jednak L2 pod wzgledem wizualnym jest podobny do 150 innych mmo z azji.

__

VIP
ZnowuJa

2007-12-23 22:24:21

Ale krasnalka jest jedyna "cukierkowa" postacia i jaka kolwiek grafika/animacja czy jak to tam nazwiesz. Porownaj to z wow'em gdzie wszystko jest jasne, przyjemne dla oka, narysowane przez male dziecko >

__

Użytkownik
raFF

2007-12-23 22:32:03

dobra... nie wazne...
widze ze niektorzy nie rozumieja

ps. jakby co to gralem w d2 ladnych pare lat wiec wiem co to za gra itp.

/Wesolych Swiat

__

Użytkownik
stalQ

2007-12-23 22:35:09

W wowie grafika ma specyficzny znany z W3 styl, w duzej mierze dzieki temu grafa WoWa starzeje sie bardzo wolno. Mysle ze nie widziales takich instow jak BT gdzie jasno i cukierkowo napewno nie jest. Wazne jest tez to ze grajac horda (For The Horde) gra wyglada mniej kolorowo itd, tauren np nie nalezy do slodkich misiow:p Jak dla mnie grafa w WoWie jest idealna do przedstawienia swiata Warcrafta.

__

Użytkownik
chopin

2007-12-23 23:15:38

No tak jak biegasz w s grade i wyskoczy na ciebie typ b grade i wejda mu 4 stuny to wygra :P nie raz tak miałem. Ale gdy dwóch archmage walczy jeden s grade drugi a grade to nie widze tego jak a grade wygrywa.

__

Użytkownik
chopin

2007-12-23 23:17:28

cry me a river

__

VIP
exin

2007-12-24 00:07:19

No dobra, z zergiem zawsze są marne szanse. Ale przy podobnej liczebności taktyka to podstawa ;).

__
Visca el Barça!

VIP
exin

2007-12-24 00:08:44

No dobra, ale raczej miał na myśli te z MMO na początku. Bo co ma Wiedźmin, którego da się przejść w parę dni do L2, D2 czy WoW'a ;>.

__
Visca el Barça!

Użytkownik
campR

2007-12-24 02:38:18

Jesli grales kilka dobrych lat to czy powiesz ze soso=soso, badz nec=nec? Do not think so...

__

Użytkownik
raFF

2007-12-24 12:07:54

jakbys niezbyt uwaznie przeczytal to co napisalem, to chodzi mi o napisany text i tresc samych gier a nie postacie :]

__

Użytkownik
Nighter

2007-12-24 12:18:45

ludzie. społeczeństwo drogie. WoW i nic innego jeżeli chodzi o mmorpg.
Ktoś powie, że cukierkowa grafika... sorry, warcraft zawsze taką miał, i to można nazwać raczej specyficzną grafiką niż cukierkową, bo cukierkową to ma Rose Online.
Ktoś powie, że WoW jest nudny. Sorry, ale dzisiaj to jest najbardziej rozwinięty MMORPG... w sumie to nawet i najbardziej rozwinięta gra, jaka istnieje.
Ktoś powie, że w WoW'ie jest monotonia. To ciekawe, zaiste. Proponuje zagrać minimum miesiąc i wtedy pomyśleć nad tym po raz drugi.

Jedyne co mogę zarzucic tej grze, to że wciąga. Powiecie, że każdy mmorpg wciąga... O nie, nie tak jak WoW. Zacząłem w to grać 2 lata temu, najlepiej jest na początku, to boskie uczucie że gra się w WoW'a. Potem miałem przerwy. Wrócilem znowu. Teraz znowu mialem przerwe i... przedwczoraj kupiłem abonament. Ale nie dla nabijania lvlu. Nie dla świecacych itemów. Dla rozrywki. Po 2 latach moge niewątpliwie stwierdzić, że WoW jest jedną z nielicznych gier, które dają taką rozrywke i po 2 latach dociera to do świadomości człowieka.

Wszelkie bluzgi zignoruje. Zagraj miesiąc w WoW'a i wróć tutaj z komentarzem.

__

Użytkownik
Nighter

2007-12-24 12:19:54

ludzie. społeczeństwo drogie. WoW i nic innego jeżeli chodzi o mmorpg.
Ktoś powie, że cukierkowa grafika... sorry, warcraft zawsze taką miał, i to można nazwać raczej specyficzną grafiką niż cukierkową, bo cukierkową to ma Rose Online.
Ktoś powie, że WoW jest nudny. Sorry, ale dzisiaj to jest najbardziej rozwinięty MMORPG... w sumie to nawet i najbardziej rozwinięta gra, jaka istnieje.
Ktoś powie, że w WoW'ie jest monotonia. To ciekawe, zaiste. Proponuje zagrać minimum miesiąc i wtedy pomyśleć nad tym po raz drugi.

Jedyne co mogę zarzucic tej grze, to że wciąga. Powiecie, że każdy mmorpg wciąga... O nie, nie tak jak WoW. Zacząłem w to grać 2 lata temu, najlepiej jest na początku, to boskie uczucie że gra się w WoW'a. Potem miałem przerwy. Wrócilem znowu. Teraz znowu mialem przerwe i... przedwczoraj kupiłem abonament. Ale nie dla nabijania lvlu. Nie dla świecacych itemów. Dla rozrywki. Po 2 latach moge niewątpliwie stwierdzić, że WoW jest jedną z nielicznych gier, które dają taką rozrywke i po 2 latach dociera to do świadomości człowieka.

Wszelkie bluzgi zignoruje. Zagraj miesiąc w WoW'a i wróć tutaj z komentarzem.

__

VIP
Van Helsing

2007-12-24 12:24:04

WoW jak dla mnie to przesada, jak dla mnie denna gra za którą trzeba płacić miesięcznie, porażka.

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
Van Helsing

2007-12-24 12:26:45

xDDD

__

VIP
Van Helsing

2007-12-24 12:31:59

[URL=http://img20.imageshack.us/my.php?image=12nn9.jpg]http://img20.imageshack.us/img20/1182/12nn9.th.jpg[/URL]

__

VIP
Van Helsing

2007-12-24 12:48:05

[URL=http://img20.imageshack.us/my.php?image=12nn9.jpg]http://img20.imageshack.us/img20/1182/12nn9.th.jpg[/URL]

__

Użytkownik
campR

2007-12-24 12:52:08

No wlasnie jakbym NIEZBYT UWAZNIE przeczytal : ))))

Wszystkiego Najlepszego

__

VIP
ZnowuJa

2007-12-24 14:24:15

Gralem miesiac na abonamencie, ale jestem z tych co wola farmic moby niz farmic questy. WoW nigdy mi sie nie podobal (chyba ze na end game pvp, ktorego nigdy nie doswiadczylem) ale po prostu nie mialem sily babrac sie z tymi questami.

__

VIP
exin

2007-12-25 03:38:22

To samo.

__
Visca el Barça!

VIP
exin

2007-12-25 17:13:48

Co nie zmienia faktu, że grafika jest cukierkowa/bajkowa.

__
Visca el Barça!

Użytkownik
Bodzio^^

2007-12-25 19:08:20

Prawdą jest , że każda tego typu gra to tylko strata cennego czasu , którego już prawdopodobnie nigdy nie odzyskamy. Zysk z tego typu działań jest taki , że będziemy się jarać przez tydzień albo 2 , bo udało nam się zabić kilku typa i nabiliśmy sobie staty. Co z tego ? Co nam to da ? I tak znajdzie się jakiś kozak (czyt. jeszcze większy nerd) który wbije nam z draconiciem + focus na +4/5 na full buffach walnie kryta w plecy za 4k. Co zrobi przeciętny gracz ? "Ku*** Ku*** idę robić moją 12317812 subkę , wrócę i mu do*****" . Tego typu mechanizm napędza nas do kolejnych godzin spędzonych na farmieniu itd... Sam przesiedziałem przed kompem dobre 2 lata grając i czasem zarywając 2 noce pod rząd na co teraz z perspektywy czasu patrzę i użalam się nad sobą :P. Nie powiem jednak , że gra nie dała mi wiele przyjemności. Pamiętam wszelakiego rodzaju siege , mass pvp czy komenty na ts-ie "chłopaki chłopaki wojna na BS-ie jakiś frajer w draconicu mnie zabił" :D Po Prostu kto nie spróbuje ten się nie przekona jak ta gra wygląda i jak potrafi wciągnąć.

Co do wyrównania rozgrywki i pvp. Nie prawdą jest , że typek w A grade-ach nie może pokonać kolesia w S. Wszystko zależy od umiejętności danego gracza w których skład wchodzą rzeczy typu : refleks , podatność na stres , trzeźwe myślenie , znajomość skilli i UMIEJĘTNE używanie ich w danej sytuacji. Ofkors mogę sobie zrobić necro na 76 łazić z moim summonem na plecach z transfer painem i nie potrzeba mi uber skilla , żeby pokonać przeciętnego ziomka nie grającego długo w grę.

Podsumowując gra jest stworzona dla ogółu , każdy może w nią zagrać , jednak nie każdemu będzie się ona podobać. No ale jak już się komuś spodoba to życzę udanego roku spędzonego przy kompie :)

a co do 26#
"Stanie jak debil i walenie na pale f1/f2/f3 nic ci nie da, musisz umiec grac postacia, ktorej uRZywasz." : P

/Wesołych :)

__

VIP
ZnowuJa

2007-12-25 19:30:04

A no wesolych ;p Juz poprawiam :D

__

Użytkownik
chopin

2007-12-25 19:33:09

Prawda.

__

Użytkownik
Voth

2008-01-06 18:43:07

Hahaha chopin jeśli ty uważasz że zerg na siegach i na mass pvp wygrywa to widze że nie brałeś udziału w takich imprezach (albo grałeś z jakimiś debilami w L2 ) ja gram w L2 przez 2 lata i wiem B dużo o L2 na nie jednym siegu byłem , i powiedz mi jedno jeśli ty uważasz ze ZERG zawsze wygrywa na mass pvp i siegach to dlaczego 2 Clany obroniły 2 zamki w dwa dni a atakowało ich 7 clanów , wszyscy byli w A/S grade , dla mnie jesteś kompletnym debilem w grze nie chodzi o ZERG tylko o taktykę (ktoś to już napisał )

__

Użytkownik
chopin

2008-01-08 00:34:52

W dupie byłeś, gówno widziałeś.

Ręce mi opadają jak czytam wypowiedzi dzieci L2 ;(

__

Użytkownik
Ellrond

2008-01-12 13:33:45

Hej :) Polecam wszystkim goraco serwer valinor:) Ofocuje on w milych Gmow i dobre eventy robione przez "TyDraniu" ;)) :wtf: http://www.valinor.c0.pl/stronka/ - adres Serwera :)

__

• 1
  • 2

Warning: getimagesize(http://img20.imageshack.us/img20/1182/12nn9.th.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166

Warning: getimagesize(http://img20.imageshack.us/img20/1182/12nn9.th.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5854 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie