Reddragon nowa era - nowe hobby ;)

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Empty

2007-12-21 13:09:28

Wiadomo wszystkim ze okres przedświąteczny to nie tylko okres wybaczania ale przedewszystkim okres obdarowywania. I tak oto daje Wam prezent w formie informacji o starcie nowej ery w symulatorze księstwa jakim jest Reddragon. Spróbujcie , naprawdę wciąga .

Nowa era nastanie 19 grudnia, a wraz z nią przełom w bezpłatnej grze online RedDragon. Renesans Magii uchyli rąbka tajemnicy otaczającej sztukę czarowania, pozwalając wszystkim graczom na lepsze wykorzystanie tej groźnej broni.

RedDragon, pierwsza w środkowej Europie gra strategiczna przez przeglądarkę, opiera się na umiejętnym wykorzystaniu wszystkich dostępnych środków do pokonania tysięcy innych graczy i wybudowania Pałacu Sądu Ostatecznego. Zwycięstwo w grze osiągnąć można jedynie dzięki własnym umiejętnościom strategicznym, ekonomicznym i dyplomatycznym - brak w niej opłat, które dałyby przewagę.

Doskonały koncept i to jak gra jest rozbudowana oraz możliwość współzawodnictwa z ogromną ilością ludzi, sprawiają, że gra cieszy się nieprzerwanym powodzeniem od wielu lat. Graczy ciągle przybywa, a co za tym idzie, przybywa zarówno przeciwników jak i sojuszników. Powiększa się grono osób, z którymi można nie tylko rywalizować czy wspólnie obmyślać strategię, ale również spotkać się w rzeczywistości na jednym z ogólnopolskich lub lokalnych zlotów.

Dzięki zaangażowaniu graczy RedDragon cały czas rozwija się i ulepsza, dostarczając atrakcji zarówno w rozgrywce - jak i poza nią, na przykład przez komiks online “Przypadki Rednerała”.

Linki:
Strona główna gry - www.reddragon.pl
Komiks gry - komiks.reddragon.pl

__

Użytkownik
boro71

2007-12-21 14:35:12

wypierdalaj :ASD

__
.

VIP
Pajda

2007-12-21 17:13:24

W to sie gralo, ale w 2001 chyba :P

__

VIP
Preak

2007-12-21 17:14:52

jak nie lepiej ;/

to swojego rodzaju Tibia, tylko starsze i imo jeszcze nudniejsze

__

ex-Redaktor
exilek

2007-12-21 17:42:25

tibia i nudy :D wolne żarty, po dobiciu 100 lvl rozpoczyna się dopiero zabawa xDD

__

VIP
Empty

2007-12-21 17:50:03

Oj panie toz RD to chyba najlepsza giera via www. No chyba ze ktos lubi cos pokroju ogame ( co dla mnie jest nudne )

@ Pajda

Ale od tego momentu doszlo wiele zmian, sam sie przekonaj :P

__

Użytkownik
matiz444

2007-12-21 21:33:16

truuuu: D

__

VIP
Empty

2007-12-22 14:45:38

grasz?

__

Użytkownik
reurion

2007-12-22 17:29:15

ogame rox nie mów mi:D nudne ale wciąga :D

__

Użytkownik
Bloodtooth

2007-12-22 17:52:31

w to sie gralo do momentu kiedy gra nie byla platna.

potem byl kompletny niewypal w wykonaniu cenegi i gra znowu stala sie bezplatna i powoli wracaja stare dobre czasy.

od zamierzchlych czasow nowe zmiany, duzo latwiejszy interfejs gry i grywalnosc.

czego wiecej chciec dla gry via www;)
nie rozumiem jak sie ma tibia do rd, ale jesli chodzi o ogame to dla mnie red byl znacznie lepszy.

gralem wlasnie do tej ery, niestety matury wymuszaja, ze nie moge byc juz gdm ani nawet klikiem.

ze swojej strony tylko zachecam, bo czasami fajnie jest sobie kliknac:) jedynym minusem jest to, ze bez dobrego dowodztwa ciezko cos samemu osiagnac, ale kazdy jakos zaczynal, a teraz jest naprawde duzo duzo latwiej.

__

VIP / Fotograf
PawelS

2007-12-22 22:13:26

Lepiej idź graj, bo Ci flotę zezłomują ;).

__
Senior Pablo Escobar

VIP / Fotograf
PawelS

2007-12-22 22:15:00

Swojego czasu grałem, ale po 3 erach kiedy po raz 3 doszliśmy do 90% pałacu odpuściłem sobie :).

__
Senior Pablo Escobar

Użytkownik
reurion

2007-12-22 23:47:46

heheheehe nie jest aż tak zle mam na fs"sie xD

__

Użytkownik
Bloodtooth

2007-12-24 10:07:03

jesli przed platnymi to graty ;)

ja w obecnej erze mialem koalke top2, ale ta wyzej miala milion ziemi wiecej i to ona postawila, heh.

a tak to na przestrzeni tych 3 er mialem ze 4 koalki w top10, a w dwoch gd'owalem jeszcze;)

anyway, ciagle polecam : - D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

138 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie