El. MŚ

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
krawiec[PL]

2007-11-26 21:00:54

Jak wrazenia po wczroajszym glosowaniu? :)
Myslicie ze Polska ma szanse na wyjscie z grupy?
Jak oceniacie inne grupy?

Mi sie wydaje ze Polska ma spore szanse na zakwalifikowqanie sie dalej i obym sie nie mylil :P

__

Użytkownik
matiz444

2007-11-26 21:15:15

mi się wydaje że to grupa do wygrania.

__

Użytkownik
xenq

2007-11-26 21:55:57

Jak dla mnie to grupa nie do wygrania ale do powalczenia o 2 miejsce bo 1. Czechy

__

Użytkownik
kUBASAAA

2007-11-26 22:06:17

Będzie walka o pierwsze miejsce pomiędzy nami a Czechami...A kto z niej wyjdzie lepiej to się okaże.
W najgorszym wypadku będziemy na miejscu drugim w grupie, no ale będzie jak już coś, szansa wyjścia z najlepszym bilansem... Ale grupa nie jest aż taka dobra, żeby Polacy nie dali rady, jedna drużyna może tylko popsuć nam występ w MŚ 2010 czyli Czechy, lepiej jedna niż trzy...no Irlandia Północna też dobrze gra ale myślę, że nam nie zagrozi:]

__

Użytkownik
pawelloo

2007-11-26 22:11:36

powiem tak.
miejsce 1 będzie to OGROMNY sukces.
miejsce 2. sukces.
miejsce 3. niedosyt, zawiedzenie.

realnie patrząc mamy szanse na 2 miejsce bo 1 maja zarezerwowane Czesi. i nie ma co się łudzić, że uda się tak jak z Portugalia, mieliśmy szczęście, więc, szansa, że coś takiego znowu się stanie, jest bardzooo mała. Czesi to jedna z najlepszych ekip na globie, a nam do takowych dużo brakuje;) mimo wszystko, ostatnio odnosimy sukcesy i to jest jakiś fenomen polskiej piłki, ja się cieszę, ale naprawdę, Ci co piszą, że grupa do wygrania, owszem, ale pod warunkiem, że będziemy mieli dużo szczęścia, bo jakby patrzeć na umiejętności to grupa jest na 2-gie miejsce.

pozdrawiam.

__

Użytkownik
pawelloo

2007-11-26 22:14:27

błąd. nie tylko Czesi mogą nam zagrozić. W Europie nie ma już słabych ekip (oczywiście poza outsiderami np San Marino, Wyspy Owcze). Poziom się bardzo wyrównał i takie kraje jak Słowacja szybko się rozwijają. Zresztą widać to po ostatnich el. me, gdzie Armenia nie przegrała u siebie z Portugalia, Serbia, Polska, Finlandia. Przypadek? nie sądzę.

__

VIP
JamJestZuras

2007-11-26 22:16:19

1 M. B-e. Za-biste.

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
Bezołowiowy

2007-11-26 22:37:33

do wygrania.

__

Użytkownik
raFF

2007-11-26 22:42:12

szczerze mowiac... grupa do przejscie jak nie 1 to 2 miejsce

ale jak nie wyjdziemy z grupy to tez sie nie zdziwie...
zwatpie w Polska pilke... przestane grac... wogole nie bede wychodzil z domu :f

__

Użytkownik
Kombatant

2007-11-26 22:49:00

jak na moj gust losowanie bylo pomyslne dla nas. Bliskie wyjazdy na reprezentacje beda swietna okazja do odwiedzenia Slowacji, Czech :)

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

VIP
Van Helsing

2007-11-27 00:49:22

Armenia nie przegrała u siebie z Portugalia. Myślę że jednak przypadek.

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
Van Helsing

2007-11-27 00:54:50

realnie patrząc mamy szanse na 2 miejsce bo 1 maja zarezerwowane Czesi.

gówno prawda, dlaczeg? tu piszesz o wyrównywaniu poziomu i kazdy ma szanse a tu piszesz że Czechy juz mają pewniaka. Gówno prawda. Czechów rozje*ała Ghana przypomnę Ci mój drogi. Dopóki więc piłka jest w grze wynik jest nie ustalony.

CZŁOWIEKU!

i nie ma co się łudzić, że uda się tak jak z Portugalia, mieliśmy szczęście, więc, szansa, że coś takiego znowu się stanie, jest bardzooo mała.

już w ogóle przeczysz sam sobie! - > Poziom się bardzo wyrównał i takie kraje jak Słowacja szybko się rozwijają. Zresztą widać to po ostatnich el. me, gdzie Armenia nie przegrała u siebie z Portugalia, Serbia, Polska, Finlandia. Przypadek? nie sądzę.

Przeczytaj jeszcze raz i zastanów się o czym piszesz.

Czesi to jedna z najlepszych ekip na globie, a nam do takowych dużo brakuje;) mimo wszystko, ostatnio odnosimy sukcesy i to jest jakiś fenomen polskiej piłki, ja się cieszę,

j/w....

ale naprawdę, Ci co piszą, że grupa do wygrania, owszem, ale pod warunkiem, że będziemy mieli dużo szczęścia, bo jakby patrzeć na umiejętności to grupa jest na 2-gie miejsce.

j/w

wniosek=SAM SOBIE ZAPRZECZYŁEŚ.

Dziękuję.

__

VIP
JamJestZuras

2007-11-27 10:40:02

Racja :)

__
gdzietenwosk.pl

Redaktor Naczelny
rml

2007-11-27 10:50:27

dwumecz z san marino nie bedzie sie liczył przy ustalaniu scorów zespołow z 2 miejsc, wiec musimy skarac słowacje słowenie + irlandie najlepiej bez straty punktu

a co do powalczenia o 1 - owszem, wierze ze powalczymy ale tez trzeba patrzec an to z rezerwą - lepiej miec miła niespodziankę jak z portugalią niz nastawić sie na mistrzostwo swiata od razu i sie srogo zdziwic

__

Użytkownik
w1n

2007-11-27 10:55:28

Ja liczyłem na to, że trafimy Niemców, to by była gratka. A tak jak by nie patrzeć, to jedna ze słabszych grup. Ale do pepików trzeba jechać na mecz:), może będzie jakaś niespodzianka ;)

__

Były Redaktor
raul

2007-11-27 11:27:28

Jeśli nie wywalczymy pierwszego miejsca w grupie, to odpadniemy w barażach :P

__

Użytkownik
pawelloo

2007-11-27 16:04:25

hehe nie rozumiesz jednej rzeczy. owszem poziom się wyrównał, ale to wyrównanie polega na tym, że można walczyć z lepszymi, nie ma już z góry wygranych meczów. racja przesadzałem z tym, że Czesi mają zarezerwowane miejsce 1. ale nie wiem czy bacznie obserwujesz grę naszej reprezentacji, ale z lepszymi ostatnio nie mamy za wiele do powiedzenia, zaraz pewnie rzucisz wyniki z Portugalia 2;1 i 2;2, ale prawdę mówiąc to nie my byliśmy w tych meczach lepsi piłkarsko. Ostatnio futbol jest właśnie taki, że słabsza ekipa się broni i czeka na kontry i tak grają Polacy z lepszymi i ostatnio nam się to udaje całkiem dobrze, ale w końcu to się skończy (niestety).

__

VIP
maXym

2007-11-27 16:44:13

Jeśli chodzi o ten styl gry (obrona -> kontratak) to nic takiego się nie skończy, to się dopiero zaczęło. Ledwo dwa lata temu przykład Grecji pokazał, jak niedługo może wyglądać efektywna piłka nożna.

Jak mówisz o Armenii, to weź pod uwagę to, jakie tam panują warunki, jeśli chodzi o zakwaterowanie, poruszanie się itp. Sama podróż jest bardzo męcząca, Portugalia musiała całą Europę przemierzyć, by się tam dostać, Polska zresztą w cale blisko tam nie miała. Do tego trzeba wziąć pod uwagę ich styl gry i tu się z Tobą zgodzę, ale trener z Europy nie ma co się dziwić. Wciąż jednak bardziej przeszkadzają, niż chcą coś konkretnego zdziałać.

"..z lepszymi ostatnio nie mamy za wiele do powiedzenia.." - Jak to nie? Sam rzuciłeś przykład Portugalii, słusznie. Zapomniałeś jednak chyba choćby o lepszej od nas (przynajmniej teoretycznie) Serbii. U nich graliśmy rezerwowym składem i o mało nie skończyło się miłą niespodzianką.

"..to nie my byliśmy w tych meczach lepsi piłkarsko.." - Jak to nie? Chodzi Ci o to, że Krzynówek nie zrobił kilku zwodów, takich jak Ronaldo? Być lepszym, znaczy grać bardziej rozważnie, umiejętnie - z głową - i w konsekwencji osiągnąć satysfakcjonujący rezultat - tak właśnie było w przypadku zarówno Portugalii, jak i Serbii. Mieliśmy gdzieś trochę szczęścia? "Szczęście sprzyja lepszym".

"..ostatnio nam się to udaje całkiem dobrze, ale w końcu to się skończy (niestety).." Co do tego, czy Polacy grają podanym przez Ciebie systemem troche bym sie nie zgodził. Ale zostawmy to, po czym wnioskujesz, że w końcu coraz lepsze wyniki osiągane przez nasz skład z drużynami teoretycznie lepszymi się skończą?

"Realnie patrząc mamy szanse na 2 miejsce bo 1 maja zarezerwowane Czesi. i nie ma co się łudzić, że uda się tak jak z Portugalia, mieliśmy szczęście, więc, szansa, że coś takiego znowu się stanie, jest bardzooo mała." - I to na koniec zostawiłem, bo tym udowodniłeś swoją znajomość tematu :).

__

VIP
spec_u

2007-11-27 16:53:57

dokładnie, nie zdobywa się 4 punktów w eliminacjach z wicemistrzami EURO 2004 "przypadkiem" ;- )))

__
ema

Użytkownik
pawelloo

2007-11-27 17:28:42

o bycie lepszym nie chodziło mi o jakieś zwody, tylko o ciśnięcie, to Portugalia nas cisnęła, a nie na odwrót, i jak tak się ciśnie to zdobywa się dwie bramki (Portugalia - Polska) mieliśmy szczęście, że nikt się nie wystawiał Krzynówkowi i Jacek uderzył;)

__

VIP
Van Helsing

2007-11-27 18:00:50

O ile z 2:2 zgodzę się że fart do z 2:1 doje/aleś :D oglądałeś chociaż ten mecz? Narazie to w sumie nie wiesz sam o czym piszesz...

Bacznie przyglądam się piłce i sam uważam że polski football ssie. To mogę powiedzieć o klubach, jednak patrząc na reprezentację widać doświadczenie trenera który jednak coś zrobił i reprezentacja zaczyna grać, tak oni się dopiero rozkręcają i niektóre sytuacje mieli przypadkiem. Nie mylić ze strzeleniem bramki bo to też trzeba zachować zimną krew aby trafić, więc nie widzę tu w sumie goli z przypadku, oprócz tego na 2:2, jednak wtedy Polacy zaczęli przyciskać Portugalczyków i wywieźli korzystny wynik, a zauważ że Portugalii w Polsce się to nie udało.

Ogólnie rzecz biorąc to po przeczyłeś sam sobie w wypowiedzieć niektórych. :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5854 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie