host?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
smirnoff``

2007-11-25 14:30:13

No a wiec jako ze dawno sie nie bawilem stronami to teraz poszukuje odpowiedzi :D

1: najlepszy serwer darmowy ewentualnie jakos nie drogo ? tzn zeby nie bylo po 5 dniach ze limit wyczerpany i zeby nie mulil jakos strasznie

2: forum - nie za trudne w obsludze, zeby sie otwieralo w miare przyzwoicie no i darmowe zeby bylo

wiem ze tego jest duuuuzo dlatego pytam o najlepsze ^^

pozdro 900

beda + :ASDSADASD

Mysle ze innym na przyszlosc tez sie przyda :D

__
try me.

Użytkownik
boro71

2007-11-25 14:59:55

ddl2.pl , boo.pl, webd.pl

ad 2 polecam http://www.smf.pl/
lub skrypt phpBB by przemo który jest banalnie prosty ale zamula jak jest większy traffic
z płatnych polecam vBulletin

plusa nie chce :D

__
.

Użytkownik
sh4X

2007-11-25 15:03:01

bo nie dostaniesz :)

1. powiedzmy, że desk.pl ma dobre serwery :)

2. phpBB by przemo :)

__

VIP
joCkero

2007-11-25 15:04:41

livenet.pl - wg. mnie swietny hosting

"Firma LiveNet.pl powstała w roku 2003 i od pierwszych dni aktywnie funkcjonuje w internecie.

Dostarczamy usługi providerskie, hostingu, webdesignu oraz rejestrujemy domeny .pl .com.pl waw.pl i wiele innych.

Misją firmy jest dostarczanie klientom usług najwyższej jakości po konkurencyjnych cenach, a jednocześnie ciągłe tworzenie doskonałego zaplecza dla ich działalności. Dzięki temu, zadowolony z naszych usług klient może zaistnieć w Internecie kontaktując się tylko z nami w miejsce wielu różnych firm. Każdego traktujemy indywidualnie, stosownie do jego wymagań i oczekiwań.

Średnia oglądalność naszych stron od pierwszych dni stale się zwiększa, podobnie jak liczba współpracowników, klientów, co dobrze rokuje na przyszłość.
Dzięki nim, nasza firma stale podnosi stopień profesjonalizmu, bezpieczeństwa i pewności oferowanych usług.

W perspektywie plan strategiczny LiveNet.pl przewiduje rozszerzenie działalności i stałe zwiększanie swojej roli na rynku. Dbając o klientów i starając się stale zwiększać zakres dostępnych usług oraz produktów, budujemy swoją jakość, opierając się o doświadczenia najlepszych. Korzystamy z technologii i zabezpieczeń stosowanych w największych firmach providerskich. Dzięki naszym partnerom mamy szeroką wiedzę na temat rynku, zapotrzebowania i oczekiwań klientów oraz innowacyjnych rozwiązań.

Strategia jakości naszej firmy stawia przede wszystkim na profesjonalizm i wszechstronność usług, niskie ceny, a jednocześnie, wsparte naszym doświadczeniem, zaplecze techniczne. Pomoc on-line i możliwość korzystania z pomocy konsultantów telefonicznych stawia nas w dobrej pozycji, w konfrontacji z konkurencją.

Już wkrótce czeka nas nowe, potężne wyzwanie, gdyż postępując zgodnie ze swoją misją, pragniemy stać się jeszcze bliżsi naszym klientom." Treść pochodzi ze strony LiveNet.pl

__

Użytkownik
prokibic

2007-11-25 16:06:27

1.yoyo.pl??
2.phpBB by przemo

__

Użytkownik
boro71

2007-11-25 17:01:27

sam nie dostaniesz , phpBB by przemo to gówno tylko łatwe w edycji i przejrzyste

__
.

Użytkownik
reurion

2007-11-25 22:36:46

teamhost.pl

__

VIP
j3sh

2007-11-25 23:57:38

mam yoyo, prawie znikoma oglądalność strony i taki lag, że omg

__

Użytkownik
e2

2007-11-26 09:52:52

tylko nie przemo :P przecież to forum da się rozwalić w kilka chwil ;d

__

VIP
ognos

2007-11-26 12:27:59

1. phpbb 3.0
2. http://www.webhostingtalk.pl/index.php?s=babd33bf4f7baab8b1fdffd0f180844b&showforum=32
milego czytania ;]

__

VIP
d00mer

2007-11-26 21:22:16

Jestem klientem livenetu od 2 lat, może więcej. Czy ten hosting taki super ekstra to nie powiedziałbym. Ale ma swoje zalety. Jest w miarę szybki, lagi zdarzają się sporadycznie, naprawdę nieczęsto. Osobiście mam ofertę z 1gb pojemności, 10gb transferu. Używam serwa do celów kameralnych. Nie prowadzę na nim żadnego wielkiego serwisu ani downloadu, bo i transfer miesięczny za malutki. Mam tam bloga, wrzucam sobie pliki, foty, coś dla znajomych. Jakieś małe fora dla kumpli albo rodziny. Do takich zastosowań nadaje się świetnie. Poza tym mają fajny panel, o który regularnie dbają i dobrą obsługę, z która zawsze można wyjaśnić wszystkie zawołości na bieżąco, na gg.

edit: Aha, to kosztuje mnie 12 pln za miesiąc.

__

VIP
gosti

2007-11-27 14:17:05

A myslalem, ze forum ma byc latwe w edycji i przejrzyste.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5515 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie