Tibia masakra

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
bekoo

2007-09-03 16:13:05

Wiem wiem ze ktos bedzie cos znowu sapał ale jak to zobaczylem to musiałem :

The leg bones connected to the hip bone.
The 10 yo victim lent some MMORPG cash from his 12 yo “friend” and refused to pay him back so he went to his house sodomized and killed and dilacerated him, as you do. Later he tried to hide the body parts at the attic but failed when his mother came home Happend in Blumenau, SC, Brazil.
The game in question is ironically Tibia.[list][color=red]UWAGA! [/color]

Poniższy link zawiera brutalne zdjęcia! Jeśli jesteś pewien/pewna, że chcesz je oglądać, [hide=kilknij][url=http://www.b0g.org/wsnm/article/33053]Haja Jatka[/url][/hide][/list]Co wy o tym sądzicie?

__

VIP
blacktyger

2007-09-03 16:22:26

Sądze, że te zdjęcia tu to przesada i że powinien być nuke.

__

Użytkownik
kris90

2007-09-03 16:28:58

podobnie jak przedmówca ............ zdjęcia to totalna przesada i nie powinno sie ich nawet pokazywać ;/

__

Użytkownik
117

2007-09-03 16:36:44

moze nie koniecznie nuke ale ostrzezenie powinno byc na url. Kurcze no psychol jakis kolejny, pewnie glosno bedzie o tym. Tylko pytanie czy to poprostu zdjecia z zabojstwa i przyklejone pod to jako ofiara Tibia czy cos?

__

Użytkownik
bekoo

2007-09-03 17:03:45

Kurcze teraz to sie dopiero skapłem ze moja psychika jest tak wypatrzona przez gry iz zapomnialem ze te zdjecia sa naprawde brutalne. Chyba czas sie wybrac do psychologa. :p

Ja uważam iż rodzicie naprawde powinni kontrolowac w co graja ich dzieci i jakie sa ostrzezenia na pudelku albo na stronie internetowej. Nie wiem czy przy Tibi sa jakies oznaczenia ale pewnie nie.

__

Użytkownik
KRucK

2007-09-03 17:21:11

Wątpię by były... Raczej coś w stylu licencji i jakiegoś regulaminu... Znam sporo ludu uzależnionego od Tibii.. ehh.. a wystarczyłoby znaleźc sobie dziewczynę i dac spokój temu... Nie mm nic przeciwko tej gierce le są ludzie których ta gra za bardzo wciąga... paru moim znajomym zniszczyła ona życie...
W końcu jest jeszcze paintball, ASG itp.

__

VIP
reaktiv

2007-09-03 17:26:18

o kurw...a i to zrobil 10 latek? naprawde ludzie sa pojeb.ani :| az mi sie niedobrze zrobilo jak to zobaczylem ... male psychole, powinni zamiast zabraniac gier, to robic tak jak w CHinach, czy gdzies w tamtych okoliach, ze trzeba miec licencje na kompa, bo to jest naprawde juz przesada :o

__

Użytkownik
117

2007-09-03 17:32:09

[+] za wspomnienie o ASG ( :* ) :))))

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2811 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie