Lubie to nie? Lubicie... / Jaka klawa?

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
Bezołowiowy

2007-08-22 18:54:24

jak czytam niektore wypowiedzi, w ktorych ktos mowi, ze klawka za 100zl przestaje mu dzialac po pieciu miesiacach, to chyba raczej nie do konca cena = jakosc. ja mam jakas bylejaka, niefirmowa klawke, ktora dziala mi juz 10 lat. mysle, ze szybciej popsuloby sie 5 takich klawek za 100zl, niz jedna za 20.

__

Użytkownik
aninx

2007-08-22 19:38:10

zależy jak ktoś używa tej klawy :> bo jakies ziomy co graja w fife to szybko moga sie psuc ;d

__

Użytkownik
?ite

2007-08-22 20:53:29

Nie obrażaj wszystkich grających w fifę. Część ma mozg . Nie wali w klawiaturę na oślep :)

__

Użytkownik
aninx

2007-08-22 21:07:02

ale ja pamiętam jak ja grałem z kuzynem hehe było tylko "piiiiiiii no czemusz piiiiii on tego nie poda, ja piiiiiiii" do tego nawalał w nią tak, że co miesiąc musiał ją zmieniać :>

__

VIP
conneh

2007-08-23 14:49:59

wiekszosc plaskich klawiatur ma to do siebie, ze nie sa zbytnio wytrzymale. tzn. duzo zalezy od samego uzytkownika - czy nad nia je/pije/pali/smieci, czy nie. jednak konstrukcja przyciskow w laptokowych keyboardach jest wyjatkowo podatna na zepsucie wynikajace z utkniecia pod nimi jakiegos wlosa, okruszka itp.

mialem ultrax logitecha, mialem 6100 btc (praktycznie to samo co 6200 i 6300, tyle ze inny uklad, faktycznie klik ma wspanialy - na poczatku) i niektore przyciski padaly po paru miesiacach (glownie spacja), pomijajac juz to, ze napisy sie scieraly i klawiatura wygladala przez to malo estetycznie, co dla niektorych tez moze stanowic jakis tam minus.

od ok. roku mam klawiature [url=http://www.komputronik.pl/Klawiatury/Microsoft/retail/Microsoft_Comfort_Curve_Keybord_2000_B2L_00071_/pelny,id,25742/]microsoft comfort curve 2000[/url] i moge ja szczerze polecic. pisze sie na niej bardzo wygodnie, gra sie tez super. glowna czesc klawiaturki czyli literki :< sa lekko wygiete i niektore przyciski znajdujace sie po srodku maja niestandardowe rozmiary (sa ciut szersze), ale nie przeszkadza to zupelnie i momentalnie mozna sie do nich przyzwyczaic. przyciski wciskaja sie miekko, sa czyms posrednim miedzy przyciskami laptopowymi i zwyklymi. nie rozbieralem jej, wiec nawet ci nie powiem, jaki mechanizm zastosowano w jej klawiszach, jednak dziala to juz od wielu miesiecy i na razie nie sprawia mi najmniejszych problemow. a musze nadmienic, ze nad klawiatura sie notorycznie stoluje i spozywam roznego rodzaju napoje, ktore czasem lubia sie rozlewac...

__

Użytkownik
e2

2007-08-23 15:59:03

niestety odpada ;/ curvnięte klawiatury to nie dla mnie

wstępnie zdecydowałem się na logi elite. Zobaczymy kiedy uda mi się ją zakupić :P

__

Użytkownik
amenva

2007-08-24 02:11:33

nie jestem informatykiem, ale extra szama zawsze sie przyda :)

__

Użytkownik
amenva

2007-08-24 02:12:46

wszystkie klawiatury sie brudza, niektore sie poprostu trudniej czysci od innych ;p

__

Użytkownik
amenva

2007-08-24 02:14:00

z kopa? xd

__

Użytkownik
aninx

2007-08-24 11:39:46

bywało i tak :> ale powaznie spacja psuła się najszybciej, bo tam była klepka :P

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2469 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie