KONIEC SWIATA !!!

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Preak

2007-05-20 16:16:35

ma ktos moze napisy do Family Guy'a 6x17 ?

pytam bo moze zdazyl sciagnac zanim zamkneli napisy.org

napiprojekt nie znajduje ; (

__

VIP
Preak

2007-05-21 03:59:29

[url=www.napisy.info]napisy.info[/url]

: DD

Złe odwołanie do bazy danych.

__

Użytkownik
e2

2007-05-21 08:00:07

N A P I S Y . I N F O
!!!!! SERWER NAPISY.INFO NIE ZOSTAL ZAMKNIETY !!!!!!

:LDDDD

__

Użytkownik
cod`solar

2007-05-21 12:44:14

buahahah :D [+]

__

VIP
Van Helsing

2007-05-21 13:22:29

http://kinomania.org/

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
Bezołowiowy

2007-05-21 13:40:29

dziala! :DDDDD

hmm, troche tu ubogo :/

__

Użytkownik
prm

2007-05-22 08:21:41

To jest jedna wielka paranoja.Przecież w tym wypadku nie ma żadnego pogwałcenia praw autorskich.Skoro tworzę napisy do danego filmu to przecież ja jestem jego autorem i to ja mam wszelkie prawa do niego.Więc o co kaman!!?jedynie do czego mogą się do ich przypieprzyć to o te 2 tyś. pyt z filmami.

__

Użytkownik
e2

2007-05-22 08:44:09

Nic nie masz. Nie masz żadnych praw. Nie jesteś autorem filmu, a dialogi w filmie stanowią jego część.

__

Użytkownik
mbronka

2007-05-22 10:42:02

weeez sie kurna zamknij ..

__

VIP
fronki

2007-05-22 14:24:48

zapomniales slowa klucz - integralana :D

a co do samych napisow, seriale ogladam od 4 lat w wersji orginalnej, daje rade, nauczylem sie mnowstwa nowych slow wiec nie odczulem cotygodniowej straty (choc w moim przypadku to by bylo kila razy na tydzien bo 24>l>>>ost>pb)

natoiast zle mi ze nie ma napisow .org z innego powodu.. zawsze korzystalem z ich pomocy przy filmach pelnometrazowych, co teraz? ktos ma jakas alternatywe?

co do samej dyskusji o legalnosci, skutakach prawnych. to nei ma co sie klocic, wystrczylo kupic gazeta (wyborcza/rzepa) i przweczytac opinie ekspertow ewentlanie w necie, sprawa jest jasna.

choc ***** mnie ze szukaja nie tych co powinni. wczoraj chcieli mi sie wlamac do samochodu... i wiem ze nie mam co tego zglaszac bo przyjada obejrza zamek i powiedza.. panie nie lepiej parkowac w grazu? ...

__

Użytkownik
e2

2007-05-22 14:33:06

to im odpowiedz: nie lepiej łapać tych co Wam strony nie zhackują? :D

__

VIP
svisstack

2007-05-22 19:34:58

jebac kurwy i frajerow

a wy zamiast plakac zacznijcie sie uczyc angielskiego, bo przez cale zycie w napisy was zaopatrywac nie beda

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2007-05-22 19:43:20

nuk :o

__

VIP
spec_u

2007-05-22 20:14:06

a Ty skąd, żeś się urwał ? : D

__
ema

Użytkownik
diGi

2007-05-22 20:59:55

A to dobre :))

__

Użytkownik
aRomat

2007-05-23 06:33:43

Zamiast zabrac sie za tylki tych co siedza na stolkach smiejac sie z naszego panstwa... bo przeciez po co robic cos w kierunku polepszenia sytuacji w naszym panstwie.. Oni maja kupe siana z naszych podatkow + pieniadze ktore dostali na lewo za kilka podpisow... maja pałace , fury o ktorych nie jeden z nas moze tylko pomarzyc... wiec jak sami maja zycie jak z bajki to po cholere martwic sie reszta ludzi gdzie co ktorys polak musi wstawac o 4 rano i atakowac smietniki aby przezyc kolejny dzien w naszym panstwie.... Wiec zamiast wziasc sie za tych co wala przekrety... za tych co ledwo przekroczyli 25 rok zycia.. a jedyne co im wystaje za szyby samochodu to wypucowana glaca sido luxem... to oni wola robic sobie jaja ze spoleczenstwa i chwalic sie ze zlapali "9 przestepcow" ktorzy kradna prawa autorskie... a moge dac sobie reke odciac ze co 2 polityk ma w chacie kupe filmow na dysku sciagnietych z neta z napisami z ORG ! k..... przeciez to jest zalosne.
Ehh... jezeli narod.. nie zbierze sie ( lacznie z policja... bo oni tez rozowego zycia poza praca nie maja ) i powie "NIE" to ja kiepsko widze przyszlosc naszego kraju i egzystencje w tym kraju nad wisla... kraju bez prawia.

*Wybaczcie za bledy ale spisze sie do pracy charowac na tych co siedza na stolkach i wydaja moja/nasza wyplate.... a bynajmniej jej znaczną część.

Pozdrawiam i milego... dnia zycze.

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-05-23 12:28:12

poleciałes :D

__

Użytkownik
r0dzyn3k

2007-05-23 20:04:07

tylko biedy sobie narobią...
policja.pl już odczuwa skutki. Zamknęli 1 stronę, zrobi ktoś 2. Istnieje przecież jeszcze p2p itd

a co do piwa to h*** niedobrze..

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7833 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie