Użytkownik
|
15 rzeczy które możesz zrobić w CENTRUM HANDLOWYM
[list=1][*]Weź 24 pudełka z prezerwatywami i wrzucaj po jednym do koszyków innych ludzi.
[*]W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły co pięć minut.
[*]Zrób smugę z soku pomidorowego prowadzącą do toalet.
[*]Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: “Kod 3 w dziale AGD”. Zobacz jak zareaguje.
[*]Podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę M&M-sów.
[*]Przesuń znak “Uwaga. Mokra podłoga” na wykładzinę.
[*]Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki.
[*]Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj “Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju” i rozpłacz się.
[*]Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie.
[*]Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne.
[*]Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z “Mission Impossible”.
[*]W dziale samochodowym pozuj na Madonnę, używając lejków różnej wielkości.
[*]Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj “WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!".
[*]Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: “O nie, to znów te głosy!"
[*]Wejdź do przymierzalni i krzyknij naprawdę głośno: “HEJ, papier toaletowy się skończył!!!" [/list]
__ Pozdrawiam!
|
Użytkownik
|
You made my day
__
|
Użytkownik
|
kurde! wczoraj bylem ;D
__
|
Użytkownik
|
[+]!
__
|
VIP
|
kilka wypróbuje przy najbliższej okazji ; )
__
|
VIP
|
15. > all ;]
__ ema
|
Użytkownik
|
oj oldschool ale miło było sobie to przypomnieć gdzieś jeszcze było takie z autobusem
__
|
VIP
|
i z winda
[hide=edit]
1. Kiedy jesteś sam na sam z jedną osobą poklep ją po ramieniu, a potem udawaj, że to nie ty.
2. Naciśnij przycisk i udaj, że cię kopnął prąd.
3. Zapytaj, czy możesz nacisnąć przyciski za innych, ale naciśnij te niewłaściwe.
4. Zadzwoń do psychiatry z telefonu w windzie i zapytaj, czy nie wiedzą, na którym piętrze teraz jesteś.
5. Przytrzymaj drzwi i powiedz, że czekasz na przyjaciela. Po chwili pozwól drzwiom się zamknąć i powiedz: "Cześć Marian, jak minął dzień?"
6. Upuść długopis i zaczekaj, aż ktoś się schyli, aby go podnieść - wtedy krzyknij: "To moje!"
7. Przenieś własne biurko do windy i za każdym razem, gdy ktoś wejdzie do środka pytaj czy był umówiony.
8. Na podłodze rozłóż planszę do gry i pytaj, czy mają ochotę zagrać.
9. Postaw pudełko w rogu windy za każdym razem, gdy ktoś wejdzie do środka, pytaj, czy słyszy jak coś "tyka".
10. Stań bardzo blisko kogoś i od czasu do czasu obwąchuj.
11. Stój cicho i bez ruchu w rogu, twarzą do ściany, nie wysiadaj.
12. Przestrasz się innego pasażera i krzyknij: "jesteś jednym z nich!" i powoli się wycofaj.
13. Załóż na dłoń skarpetę i rozmawiaj nią z innymi pasażerami.
14. Wydawaj z siebie dźwięki wybuchu, kiedy ktoś naciska przycisk.
15. Kredą narysuj na podłodze mały kwadrat i oznajmij pasażerom: "to moja prywatna powierzchnia".
[/hide]
__ Powyższy tekst jest subiektywną opinią autora i nie jest oficjalnym stanowiskiem serwisu eSports.pl
|
Użytkownik
|
OMG ludzie, nie znaliście tego? ;DDD
__
|
Użytkownik
|
1 próbowałem. Ludzie mają świetne miny jak wykładają towar do kasy ) 13 i 15 spróbuje przy najbliższej okazji. Z windą rozwaliła mnie 7 ;D
__
|
VIP
|
stareeee : P wieki temu w cda bylo
__ Miejsce na Twoją reklamę!
|
VIP
|
15 owned ;- D
__
|