Pomóżcie :)

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Ladzik

2007-02-24 10:19:23

Otóż zgłosiłem się do konkursu na podrasowanie komputera o wartości minimum 10 000 zł. Konkurs jest organizowany przez International Data Group (www.idg.pl). Konkurs przebiega następująco:
1. Przez pierwsze 2 tygodnie przyjmowane są zgłoszenia
2. Po dwóch tygodniach jest koniec zgłoszeń i zaczyna się dwutygodniowe głosowanie internautów na komputery zgłoszone do konkursu.
3. Po zakończeniu głosowania jest weryfikacyjne podliczenie głosów i wyłonienie zwycięzcy.
Głosowanie kończy się za 5 dni i niecałą godzinę czyli w środę o 24.00. O co Was proszę? ==>http://podrasuj.idg.pl/user.asp?id=4178

__

Użytkownik
MASTER-K

2007-02-24 10:37:29

Jakoś nie moge uwierzyć w to co masz tam napisane i dlatego nie masz mojego głosu a wogóle głupi ten temat

__

Użytkownik
Spider6

2007-02-24 10:38:08

nie za duzo od nas oczekujesz;p?

__

Użytkownik
Ladzik

2007-02-24 10:47:09

klamstwo to jest to ze chce kompem zaimponowac kolezance bo co to za imponowanie :)
a przeciez taki glosik to nie wiele :) no ale coz nikogo nie zmuszam, to byla tylko prosba. pozdrawiam

__

Użytkownik
Cnotek

2007-02-24 12:29:39

a co mi tam:) 5 na 5:)

__

Użytkownik
grubka

2007-02-24 13:12:58

głos oddany :) powodzenia

btw.
dobre wedliny macie w tym rossoszu :D

__

Użytkownik
Ladzik

2007-02-24 13:19:55

hehe skad wiesz? :] a i wielkie dzieki za glos! kazdy mi sie przyda :)

__

Użytkownik
Tymek

2007-02-24 13:47:18

Na ilu innych forach założyłeś taki temat cwaniaczku? :D

Gdyby o coś takiego prosił stały użytkownik esp.pl jak najbardziej bym zagłosował, ty założyłeś konto dla kilku głosów w jakieś akcji idg.pl...

__

Użytkownik
Ladzik

2007-02-24 13:58:22

to tak poza tym szczegolnie do Ciebie mowie Tymek, wspoladminuje jeden z portali hookowych (taki mod gry w q3 arena) i mialem zamiar zglosic sie do Was o jakas wspolprace

__

Użytkownik
Ladzik

2007-02-24 14:51:58

a lol ucielo mi posta :D wiec trzeba zarejestrowac sie i wcisnac piaty celownik na mojej karcie do ktorej link dalem :)

__

Użytkownik
e2

2007-02-24 15:37:30

to sie edytuje nie pisze kolejnego

__

Użytkownik
Ladzik

2007-02-24 16:43:25

obiecuje poprawe :D

__

Użytkownik
mtheus

2007-02-24 20:00:43

juz nie przesadzaj ... mi sie np nigdy nie chce edytowac bo to dluzej trwa niz napisanie nowego ... a ze banda internautow mnie zwyzywa ze nabijam posty (niby po to zeby sie dowartosciowac ..pFFFFFFFFF ) to szczerze mowiac mnie nie obchodzi i mam to w d**pie ;)

__

Użytkownik
grubka

2007-02-24 20:12:00

ja mam pytanie do panów moderatorów:
KTO USUNĄŁ MOJEGO POSTA I DLACZEGO ?!?!?!?

__

Użytkownik
grubka

2007-02-24 20:16:26

głos oddany :) powodzenia

btw.
dobre wedliny macie w tym Rossoszu.

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2007-02-24 21:08:12

udzielam sie troche na idg.pl i tam rowniez mozna natknac sie na podobne tematy. ehh... no dobra, masz moje poparcie ;]

__

Użytkownik
e2

2007-02-24 22:56:35

nabijasz posty :DDDDDD

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-02-24 23:00:59

ocb?

__

VIP
Preak

2007-02-25 01:53:00

ee, opozniony?

__

VIP
Preak

2007-02-25 02:05:35

ciekawe ile w [url=http://podrasuj.idg.pl/user.asp?id=1476]tym zgloszeniu[/url] prawdy ;)

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-02-25 09:30:11

no nie kumam tego konkursu ze niby zglaszaja ludzie kompa i inni glosuja kto ma dostac nowego? jakies nienormalne wiec czegos chyba nie rozumiem :D

__

Zaufany użytkownik
rOx!

2007-02-25 10:26:09

pisze ze bedzie sprawdzana tozsmaosc oraz wszystkie inne informacje po ogloszeniu zwyciescy wiec pewnie sprawdza czy to prawda, a zacytuje tylko dwa zdania

[flag=rr] Jestem osobą niepełnosprawną, od kilkunastu lat nie wstaję z łóżka, choruję na nieuleczalne zapalenie kostniejące mięśni (FOP)

[flag=rr] Poszukiawacz prawdy

* ocena: 1
* IP: 83.22.60.205
* 24-02-2007, 15:55

Cytat z Wikipedii:
FOP jest niezwykle rzadka. Np. w Niemczech choruje na nią obecnie tylko 20 osób, zaś w Polsce zarejestrowano jak dotąd (styczeń 2005) tylko 15 przypadki tej choroby. Rzadkość choroby powoduje że firmy farmaceutyczne nie prowadzą badań na lekiem na nią. Rozwój badań w tym zakresie finansowany jest wyłącznie ze środków prywatnych.

a i tak dalemu mu 5 =D tak samo temu Ladzikowi - bo mi to gila

__

VIP
Preak

2007-02-25 15:30:56

skoro jest tak bardzo chory, to zalatwienie refundacji na komputer to kwestia ~2 miesiecy czekania :}

dalem mu 5, nic nie strace w sumie ;D

__

Użytkownik
Ladzik

2007-02-25 18:53:57

hehe thx a co do tego niepelnosprawnego zacytuje moj komentarz w tej sprawie ktorego dalem do tego goscia na karte.....
witam, być może nazbieram sobie tym komentarzem wielu wrogów, ale każdy ma chyba prawo do swojego zdania. Wielu uczestników zgłosiło się tutaj, gdyż studiują, co wiąże się z dużymi kosztami, no i niestety nie stać ich na komputer który spełnia ich wymagania, szczególnie, gdy studiują coś pokrewnego z programowaniem, obróbką grafiki, bądź samą informatykę. Potężny komp potrzebny jest im do zaistnienia w świecie i zdobycia jakiejś pracy, która może zmienić coś wich życiu, jak i ogólnie w naszym państwie. Natomiast Twój jest całkiem, całkiem i według mnie "Nie wymaga modernizacji", jeśli chodzi o Twoje potrzeby i priorytety.
Ty, jak i wiele innych osób zamierzacie wykorzystać go do gier, z których i tak się nie wykarmicie. Taki komputer co najmniej 0,5 kilowata będzie pobierał. Poza tym, gdzie go postawisz? Jak go będziesz obsługiwać? Może fundator nagrody zainwestuje w komputer sterowany wzrokiem? Zresztą, internet też nie na wodę. Najtańszy pakiet to tyle co dniówka mojej ciężko zapracowanej mamy. Druga kwestia, to Twój zadziwiający egoizm. Ludzie proszą Cię, żebyś im się odrewanżował, a Ty mówisz im, że "Mam cię w nosie, ja już swój komputer wygrałem"?? Konkurs jeszcze się nie skończył. A może jest on ustawiony? Bo zastanawia mnie fakt, że masz 99% i utrzymuje się ten wynik na stałym poziomie, mimo nacisku czołówki. Czy ludzie wogóle nie czytają Twoich komentarzy??? LUDZIE!!! Obudźcie się! Nie bądźcie laikami! Wierz mi, znam dziesiątki nieuleczalnie chorych i niepełnosprawnych, a nawet takich co mają zagwarantowaną śmierć, jak mój kolega z klasy. Żaden z nich nigdy nie mówił do nikogo, że ma go gdzieś i co tam jeszcze neostradowy mózg wymyśli (dla niezorientowanych: http://dziecineo.prv.pl/). Albo jesteś egoistycznym niepełnosprawnym, albo wcale nie jesteś na to chory. W Polsce bardzo stawia się na dowartościowanie niepełnosprawnych, ale dla mnie to przesada! To jest już dyskryminacja osób zdrowych, pragnących rozwoju. Możesz mieć "równe" szanse, a nie z góry zagwarantowaną wygraną! Poza tym w regulaminie jasno jest napisane, że komputer ma byc w 100% sprawny, a o ile dobrze czytam, Twój komputer tych wymogów nie spełnia... Mam nadzieję, że wszystko sprawdzą bardzo wnikliwie po zakończeniu konkursu, bo sprawiedliwość jakaś musi być. Szkoda, że nie napisałem tego komentarza wcześniej, gdyż wielu chyba by pomyślało kilka razy po jego przeczytaniu, zanim by dali Ci bezmyślnie swój głos. Mam zamiar powtórzyć ten komentarz jeszcze kilka razy, a nawet może wyślę go do prowadzących konkurs z prośbą o dokładną weryfikację wszystkiego. Życzę Ci, żeby ktoś Ci pomógł i żeby to nie była firma IDG, bo na to sobie taką postawą nie zasłużyłeś.

__

Użytkownik
icee

2007-02-25 19:27:58

100%
Wpisz sobie w googlach Krzysztof Żegleń.

__

Użytkownik
Tymek

2007-02-25 20:54:02

[url=http://www.fop.pcp.pl/krzysztof.html]Zamilcz[/url].

BTW... Wypisujesz brednie mówiąc o tym, że student informatyki potrzebuje sprzętu za 10k, mało tego, dobrze wiesz, że wcale tak nie jest...

__

VIP
Preak

2007-02-25 21:49:27

jeszcze moze sie okazac ze to nie on. Po prostu ktos sie podszyl pod niego. Ale to tylko mozliwe jezeli weryfikacja danych bedzie dopiero po ogloszeniu wynikow.

jezeli to rzeczywiscie on, to zostaje mu zyczyc powodzenia.
Jezeli nie, to zostawie bez komentarza:}

__

Użytkownik
grubka

2007-02-25 22:03:37

[url=http://portal.ud.pl/news.php?id=241]click[/url]
sam nie wiem jak to skomentowac :O

__

Użytkownik
mtheus

2007-02-25 22:12:37

powinien to oglosic w radiu maryja

__

Użytkownik
icee

2007-02-25 22:16:10

To on. Jest tak zarejestrowany jeszcze na kilku forach, ma swoją stronę. Wszystko pod tym samym nickiem.

__

Użytkownik
MASTER-K

2007-02-25 22:51:02

to że jest to On to uwierzę jak zobaczę jego dowód osobisty, przebieg choroby napisany przez jakiegoś dobrego lekarza i zrobia o nim reportaż w "Nie do wiary". A przy okazji Internet to potężne narzędzie we właściwych rękach wiec sie nie dziwie ze ma stronę i na kilku forach istnieje pod tym nickiem .Mam tylko nadzieje ze wszytko wyjdzie na jaw i jeśli to on to współczuje a jeśli nie i to tylko jakiś cwaniak sie podszywa pod tego chorego chłopaka to powinno sie mu mocno Naj**bać tak ażeby tak wyglądał jak sie opisuje .

__

VIP
Preak

2007-02-25 23:57:55

imo przesada, jak juz mowilem pare postow nizej - w jego stanie zdrowia zalatwic refundacje 3500 zl na zestaw komputerowy to mozna 'od reki'.

__

Były Redaktor
raul

2007-02-26 00:39:36

hmmm, w sumie to tylko chwilka, masz ta piateczke :P

__

Użytkownik
keryn

2007-02-26 19:12:21

wstyd...

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

9205 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie