Dolina Rospudy / List do Kaczyńskiego

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
icee

2007-02-22 19:23:32

Nie zrobiłem tego samego. Mój komentarz miał sprowokować kogoś do dyskusji.

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-02-22 19:27:04

ciekawe(!!!)...faktycznie może już była od dawna(?)
pożyjemy, zobaczymy(...) może nie na temat:D ale wg. mnie żyjemy w za bardzo czystym otoczeniu..oczywiście mam namyśli czyściutkie pokoiki, mycie rączek, zero bakterii i inne nietrafne pomysły.

__

Użytkownik
nXs-freak

2007-02-22 19:53:44

lotu?! Chryste...

__

VIP
Malwa

2007-02-22 20:18:02

OMG jesteście dziwni. Tam żyją zwierzęta, ale co was to obchodzi prawda? Można poprowadzić ta droge za te same pieniadze troche bardziej na około, jak nam Unia wpakuje kare to kto za to zapłaci? Państwo zaciągnie dług publiczny a co za tym idzie? My za to zapłacimy podatki zamiast na domy dziecka itp itd będą szły na kare. Gratuluje wam podejścia do życia. Wasza inteligencja jest bardzo płytka ogólnie żal mi was i starczy bo teoretycznie nie wolno mi was obrażać, ale i tak mi was żal.

__

VIP
fronki

2007-02-22 20:20:37

f1

__

Użytkownik
PiWo5z

2007-02-22 20:23:51

bo jego autor jest kretynem.
Styka czy nie ?
Ty tez jestes kretynem probujac byc elo smiesznym. Zamknij morde... EOT

__

Użytkownik
Rychoo

2007-02-22 20:24:01

moga se poprowadzic droge gdzie chca mordy,ryja darcie nic nie daje

__

VIP
Malwa

2007-02-22 20:27:22

Nie mogą SE poprowadzić drogi gdzie chcą, bo prawo unijne tego zabrania, natomiast polska sobie z tego nic nie robi, więc daruj sobie wypowiadanie w temacie o którym nie masz żadnego pojęcia.

__

Użytkownik
Rychoo

2007-02-22 20:36:48

nie wyzywaj sie na mnie prosze nie lubie tego,
moga se itd. to moje odczucie do tej sytuacji, mi to 60tka czy poprowadza droge przez doline.

pozwoliłem SE na edycje bo moja wczesniejsza wypowiedz byla nie do odczytania

__

Użytkownik
WildCat

2007-02-22 20:52:12

co kogo obchodzi jakis z dupy las ? przez to ze ktos ma nasrane we lbie caly augustow ma sie meczyc z tirami ? n/c

__

Użytkownik
Rychoo

2007-02-22 21:39:31

tak i to jest to co chcialem przekazac

__

Użytkownik
cnn.GreaTeye

2007-02-22 22:31:24

Jakbyś miała duże pojęcie na ten temat, to dowiedziałabyś się, że jakby poprowadzili drogę na około to cały syf podczas budowy drogi rozpływałby się po całej dolinie Rospudy. Druga sprawa, media Tobie nagadały, że da się tą drogę inaczej poprowadzić ? ja raczej spytałbym się np. geodetów, którzy z pewnością na ten temat wiedzą więcej od Ciebie.

__

Użytkownik
Nighter

2007-02-22 22:49:51

zaraz nie wytrzymam. posłuchaj mnie imbecylu: NIKT z mojego otoczenia nie głosował na PiS bo KAŻDEMU wybiłem to z głowy. Co więcej, moja rodzina skłuciła się z sąsiadami właśnie o tą sprawe.

moja familia ma zerowe pojecie o środowisku i dopiero wczoraj ją uświadomiłem o c chodzi.

i przestań kur... pisać, że dałbyś sobie ręke uciać, bo teaz moge śmiało Ci ją uciąć. i będę sobie pisać iMSG, bo zachowuejsz się jak dupek. przykładem są nawet iMSG:

mój iMSG do Ciebie:

"radziłbym Ci spuścić trochę z tonu. Zważ na to, że złego słowa nie powiedziałem w kierunku Twojej osoby, więc nie życzę sobie, abyś rzucał do mnie bluzgami"

Twój iMSG do mnei:

"człowieku gówno wiesz o życiu, idź się swoimi roślinkami zajmuj a nie tutaj siedzisz, patrz bo zdechną a z nimi twoje marzenia ! domyśl się jak bardzo bliska osoba dla mnie tam zginęła człowieku"

co więcej, w gry nie gram od dwóch lat. powiem Ci coś. zdanie to jest opinią infin'a, nie ma związku z eSports.pl: jesteś idiotą

przestań robić z siebie błazna.

p.s. jakie foto?

__

VIP
Van Helsing

2007-02-22 23:45:47

Tłumacz się :D

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
zik

2007-02-22 23:46:17

nie wiem o czym wy tutaj pier**** ale ja jestem za tym zeby ta obwodnica wkoncu powstala, mieszkam w augustowie i wiem jakie sa realia, zasrane zabki i slimaki usmiercaja nam mlodych ludzi, nie obchodzi mnie reszta co mysla ci ekolodzy, zycie moich druchow sawiam na szczycie.

__

VIP
Van Helsing

2007-02-22 23:46:29

Widzę, że ostatnio masz dużo do powiedzenia : )

__

VIP
Van Helsing

2007-02-22 23:50:23

żałość.

__

Użytkownik
nXs-freak

2007-02-22 23:50:31

No to co? Tradycyjnie zamykamy temat?

__

VIP
Van Helsing

2007-02-22 23:52:22

Nie, nie zrobiłeś nic złego, możemy dyskutować. :)

__

Użytkownik
Elminster

2007-02-23 00:05:13

No własnie juz miałem pisac niech się tubylcy wpowiadają i jeszcze mess by mógł by coś dorzucić ;D

Tak pozatym systuacja mega skomplikowana bo z jednej strony dzikie stada tirów a z drugiej unikalne regiony,etc jednak myśle że gdybym był z augustowa to bym wybrał budowe tej obwodnicy , bo ileż moża życ w takim chałasie smrodzie. Odnosnie walki z emisją co2 i jego szkodliwym wpływem na klimat i efekt cieplarniany, kto powstrzyma chinczyków i np takie indie sory , ale ta obwodnica to kropla:D.

__

PRO
Lucas

2007-02-23 08:18:21

Jeszcze jenda taka chamska wypowiedz i ban.

Koniec bezkarnego obrazania redakcji

Nauczycie sie kultury, albo nie bedziecie tu postowac.

__

VIP
j0k3r!rA

2007-02-25 14:14:57

a kim Ty jestes aby dzielic na tubylcow i "nie-tubylcow"?

ziemia i tak zmierza ku zagladzie, czlowiek nie pokona przyrody.

__
eSport 4 life!

VIP
Malwa

2007-02-25 14:40:33

Do redakcji:
Kurwa nie otwierać tego tematu bo sie zaraz syf zrobi

/sama sie znukowałam

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

120 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie