Na stacjonarne za darmo!

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-02-02 13:39:18

Ostatnio rozmawiając z kumplami którzy wyjechali za granice za chlebem weszliśmy na temat rozmów telefonicznych i oto co się dowiedziałem...

Korzystając z programu voip [url=http://www.voipdiscount.com/en/]VoIpDiscount[/url] można wykonywać darmowe połączenia na telefony stacjonarne w wybranych krajach, w tym także do Polski. Bez abonamentu, po ściągnięciu programu i rejestracji otrzymuje się 300 darmowych minut na stacjonarne na tydzień, po czym (z tego co tam wyczytałem) następne 7 dni i 300 minut. Mało tego rozmowy na komórki kosztują 0.24 pln brutto (jak sie wykupi credits tam)!!! Można konta doładować na allegro kwota 5 euro netto za co tam biorą 25 zeta brutto (linków nie dam żeby nie było ze sobie nabijam kasę :P łatwo znaleźć), wtedy mamy 120 dni rozmów za darmo na stacjonarne (w tym systemie 300 za darmo na tydzień) gdzie po wyczerpaniu się 300 minut w tygodniu naliczane jest 1 eurocent za minutę.

Aktualnie korzystałem już z tych darmowych bez jakiegokolwiek abonamentu i powiem wam ze i jakość rozmów jest super i w ogóle bezproblemowo wszystko działa. Można także gadać wewnątrz systemu tej firmy jak na Skype tez za darmo oczywiście, jest chat. Jedyny ból jaki był z rozmowami na stacjonarne to ze rozłączało rozmowę po 4m50s i trzeba było na nowo się łączyć no ale to chyba nie duże utrudnienie za cos co jest free :D

Korzysta ktoś już z tego? [url=http://www.idg.pl/news/103129/100.html]TU[/url] jest o tym artykuł na IDG.

__

VIP
SweepeR

2007-02-02 14:17:48

Fajne, ale to ktos jeszcze dzwoni na stacjonarne? :D j/k

__

Użytkownik
Teoś

2007-02-02 14:38:57

ile juz bylo takich tematów bo nie pamietam ;-P?

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-02-02 15:17:48

ej no czesto sie cos dzwoni zalatwic itd a po drugie nie znam jak narazie zadnego voip'a z 0.24pln za polaczenie na komorke :P

__

VIP
zoom

2007-02-02 16:21:27

2 :-D

__
Play more promode.

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

29 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie