Neostrada z Netii???

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
aka.afriica

2007-01-24 20:24:56

To nowa usługa Netii, wszystko na kablach Tepsy, jak sami twierdza na http://netia.novem.pl/oferta

Co o tym sadzicie, moze ktos z Was juz skorzystał, albo ma zamiar. Prosze o wszystkie za i przeciw, bo oferta jest ciekawa, szczególnie brak tepsowych limitów.

__

VIP
Van Helsing

2007-01-24 20:28:42

Nie tylko brak limitów ale i dobre ceny! Jeżeli mi się uda od razu się przerzucam!

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
aka.afriica

2007-01-24 20:37:49

Jak ktoś wie jak rozwiazać umowę z tp.sa na świadczenie usługi neostrada, to proszę o info. Pismo z tp zgubiłem, wiec jak ktoś wie jak to można zrobić to proszę o pomoc/link/pomysł :)

__

VIP
Van Helsing

2007-01-24 20:43:37

ja dzwoniłem na infolinie tp i laski tępe tak że szok i mówiły mi że to wiąże ze sobą konsekwencje finansowe xD tępe lachony nie wiedziały o możliwości zerwania umowy więc ja polecam tak:
a) zadzwonić na infolinie, może sie doinformowali tam (w sumie niektore rzeczy prędzej widzę w necie niż wiedzą na infolini xD
b) przejść się do telepunktu

__

VIP
lab

2007-01-24 21:01:13

[url=forum.neostrada.info]forum.neostrada.info[/url] tu znajdziesz wszystkie potrzebne informacje, wystarczy poczytac odpowiednie tematy w dziale Operatorzy i wszystko jasne

__

Użytkownik
Rychoo

2007-01-24 21:18:06

Też sie nad tym zastanawiam

__

Użytkownik
Tymek

2007-01-24 21:22:14

Ja podziękuję... po primo możesz być nawet 2 tyg bez neta, secundo, bardzo na rękę jest mi to, że za neo w tym roku płacę 33, a za rok 66, netia ma jednolitą stawkę. Limity mi nie przeszkadzają - nie przekraczam ich :P.

__

VIP
Van Helsing

2007-01-24 21:30:54

jak ja przedłużę umowę z tp będę płacił 130 zł / m-s za neo 512 + utrzymanie lini lub abonament za tel, co na jedno wychodzi i ostateczna kwota ~160 zl więc strasznie ch*jowo

__

Użytkownik
Tymek

2007-01-24 21:44:13

Wie ktoś w końcu czy TP rzeczywiście zwiększy te prędkości neostrady? Bo wszędzie piszą inaczej... gdzieś czytałem, że się z tego wycofali, na błękitnej linii mówią, że wciąż aktualne...

__

Użytkownik
kris90

2007-01-24 22:15:41

Niestety netia nie działa u mnie ale i tak konczy mi sie umowa wiec wezme neo 1mb - taka sama cena mniej wiecej a i tak limitów w życiu swoim nie przekroczyłem.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

29 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie