Studia, kierunki, opinie

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
ognos

2007-01-15 14:45:54

Ooo prosze kto tu na agh studiuje ;] jestem na tym samym kierunku tylko pierwszy rok, z kim miales analize? :>

__

Użytkownik
coolfon

2007-01-15 17:41:43

z DANUTĄ !!! :D

czemu odradzasz EIT kilka postów wyżej?:) odezwij się kiedyś na gg (w profilu mam) to Ci powiem jak się z analizą uporać :)

__

VIP
Shiro_4

2007-01-15 18:47:42

Idz, idz na ekonomie, jak juz zostane inz to bede mial mniejsza konkurencje = wieksze monej.

__

Użytkownik
FrD

2007-01-16 01:55:27

przerabiałeś czy uczyłeś się :) ?

__

VIP
ognos

2007-01-16 10:46:01

no to witaj w klubie, tez mam z pania W :D

no w sumie nie odradzam, ale ogolnie wydaje mi sie ze na AGH EIT (ogolnie EAIE) to trudny kierunek i wydzial na ktorym wymagaja az zanadto ;]

__

Użytkownik
bAlb1n

2007-01-16 23:04:05

filip co ty za głupoty opowiadasz !!
Automatyka i Robotyka to jest dosyć prosty kierunek na AGH !!
jedyne czego od ciebie wymagaja to robic rysunek techniczny, który jeśli się zmobilizujesz i bedzięsz robił na bierząco zdasz na 5 !!!!!!
co innego, że my jesteśmy pijani tak koło 3 dni w tygodniu to nie ma zbytnio czasu na nauke i teraz mamy problemy , ale to inna beczka piwa.
Znajdziesz tam zawsze kliklu oc prawda , ale wyluzowanych ludzi i jest wporzo.

Natomiast jezeli ktos myśli, że lepiej jest nagle pisac 1 kolosa zaliczeniowego niż powiedzmy co tydzien krótszą kartkówe to się może mocno zdziwić.

Ciekawym kierunkiem moze byc na IMiR'rze tez bodajze Automatyka i Robotyka lub Mechanika i Budowa maszyn tylko w jezyku angielskim jesli masz dosc dobrzre opanowany jezyk ang to na tym kierunku możesz spróbować bo materiał z matematyki czy innych przedmiotów nie jest taki szeroki i wcale tam w sumie nie cisną. Jedyną bariera jest jezyk, ale nie jest on aż tak wygórowany na polskich uczelniach z AGH włącznie.
pozdrawiam i doradzam tylko jedynie STUDIA TECHNICZNE

__

Użytkownik
Xsi

2007-01-17 16:44:49

heh to musze cie zdziwic bo zmienila sie strasznie, poszukaj arkuszy z pierwszej nowej matury, sam ja zdawalem i wydawalo mi sie ze jestem kozak, a skonczylo sie na tym ze ledwo zaliczylem, chcialbym zeby wygladala tak jak ty mowisz ;)

__

VIP
Pajda

2007-01-17 18:27:18

To co tam bylo? Bo to co wymienilem to zasadniczo program przedmiotu.

__

Użytkownik
Xsi

2007-01-17 19:33:53

http://www.edu.edu.pl/info/info_list.php?i=3982

teraz moga ci sie wydawac nieco prostrze, ale postaw sie na miejscu ucznia ktory ma wiadomosci z materialu jaki ty podales a na maturze daja mu takie cos ;)

dodam tylko ze egzaminatorow nie obchodzily pliki na ktorych dzialales, tylko napisane w wordzie opisy kazdej operacji krok po kroku, jak mi przyszlo opisywac relacje miedzy rekordami w accesie to myslalem ze sobie podetne zyly ;)

__

VIP
Pajda

2007-01-17 20:52:35

o lol przeciez ja tego teraz bym nie zrobil, takich rzeczy sie nie robi na studiach, a jakbym mial to w liceum to bym wysmial w zywe oczy kolesi :P
co najwyzej akces, ale relacyjne bazy danych tez zwykle zaczynaja sie na drugim semestrze, a i nikt by nie wymagal by zrobic takie cos w takiej formie na miejscu od reki :P

__

Użytkownik
Xsi

2007-01-17 21:46:14

no wlasnie, a ja sie rzucilem na to jak szczerbaty na suchary bo myslalem ze bede musial robic wykresy w excelu lub pisac cos w pascalu, anyway ciesze sie ze mam to za sobą ;)

__

VIP
Shiro_4

2007-01-19 21:34:49

Dla wszystkich niezdecydowanych -> http://www.bankier.pl/wiadomosc/Mechanik-wygrywa-z-magistrem-1535079.html

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

120 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie