Problemy z Counter-Strike

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
zGRYvus

2006-11-16 18:27:33

Witam!
Mam problem z CS'em. Opiszę wszystko po kolei.
Kupiłem oryginalną grę Counter-Strike 1: Anhology. Paczuszka przyszła, gra zapakowana we folię, wszystko ładnie. Wkładam płytkę, robię 'Install'. Wszystko się ładnie instaluje. Zakładam nowe konto Steam, aktualizuje się... Włączam Steama. Zmieniam język na Polski aby było łatwiej się połapać. W zakładce 'Moje Gry' widzę 3 pozycje: Counter-Strike, Condition Zero, Half-Life. Przy wszystkich status 'Wczytywanie zakończone'. Ale nigdzie nie widać 'Graj' albo czegoś podobnego. Domyśliłem się, że należałoby gdzieś aktywować CD-Key, klkam więc na 'Aktywacja produktu w Steam...' w menu Gry. Wpisałem CD-Key a tu wyskakuje 'Please install Counter-Strike Source before continuing', 'Installation of Counter-Strike Source is required before continuing...'. Wku***łem się i go wyłączyłem. Dzisiaj znowu go włączyłem z nadzieją że dziś mu nie odj*bie i zadziała. Klikam na 'Aktywacja produktu w Steam...', wpisuje klucz. Tym razem wyskakuje okno 'Aktywacja klucza' i się coś ładuje. No to ja zadowolony że załapał OCB, jednak nie długo trwała moja radość. Zachciało mu się instalować jakieś 4 gry: 2 gry HL2 (jedna Deatchmatch a druga Lost Coast), Day of Defeat:Source oraz CS:Source. Poodznaczałem, bo ich nie chciałem. Patrze w 'Moje Gry' a tam się te cztery gry pojawiły, tylko ze statusem 'Niezainstalowany'. Dalej nic nie robiłem...
Ludzie pomóżcie mi włączyć tego CS'a bo już mnie nerwica bierze jak patrzę na ikonę Steama... Pomóżcie!!!

__

Użytkownik
tobster

2006-11-16 18:59:13

[url=http://www.frag.pl/down.php?dfile=19]CS 1.6 + Steam[/url] ( 380mb ) Sciągnij to, zainstaluj, zaloguj się na konto. Następnie w zakładce my games zrób update CS'a i utwórz sobie skrót do gry.
HF i miłego kampienia.

__

Użytkownik
zGRYvus

2006-11-16 20:07:49

Zainstalowałem, zalogowałem, ale jak zrobić update jeśli tam takiej opcji nie ma?

__

Użytkownik
guhard

2006-11-16 21:12:54

po prostu spróbuj ja włączyć wtedy zacznie sprawdzac czy jest najnowsza wersja a jesli nie bedzie to wtedy sciągnie...
Proste ??

__

VIP
Preak

2006-11-17 17:50:31

daj link do aukcji co zamowiles, bo ja mam CS anthology i dziala ok.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3311 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie