Polska vs Portugalia!

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
forest

2006-10-12 00:56:38

ale chodzi mi o mecze O STAWKE :) ten jest pierwszy od kilku, jesli nie kilkunastu lat - oby nie ostatni...

a gmoch to w ogole inna historia ;-D tych "fachowcow" w studio by juz sobie tvp mogla darowac imho. a widziales ten filmik z gmochem z MS'02 z podlozonym dzwiekiem a'la Borewicz? :>

__

VIP
grubyBubu

2006-10-12 01:16:51

Racja.

__

Użytkownik
unit10

2006-10-12 01:52:26

Za granicą to się nazywa pub a w Polsce mordownia ew. bar..pełen lans ;-D

__

VIP
d00mer

2006-10-12 06:52:05

Egoista! :D Masz już, masz :*

__

VIP
cwir3k`

2006-10-12 07:02:41

mecz ogladalem dopiero od 40 min (dzieki 3r!c za zmiane opisu na gadu hehe) i nie zaluje :D zagrali fajnie, pierwszy mecz naszej repry, ktory mi sie podobal ostatnio (ostatnio - pl vs de), ale mimo wszystko to tylko przypadek jakis.. mam nadzieje ze w nastepnym meczu bedzie tak samo i takich 'przypadkow' bedzie wiecej :D

a co do Rasiaka - jak zawsze, nie ta noga, nie do tego podanie, ale to jak juz byl zmeczony; wczesniej fajnie gral, powinni go po prostu zmienic zaraz po zmianie stron :D

__

VIP
blacktyger

2006-10-12 07:14:54

Eee widze tu przelewajacy sie optymizm, wprowadze troche polskiego akcentu: PO CH*J STRACILI TA BRAMKE :

__

Użytkownik
pepz

2006-10-12 07:38:02

wlasnie ta sytuacja 3v1 to wina tylko i wylacznie Rasiaka chociaaz gdyby podal do Ebiego to bylby spalony odgwizdany za pewne. Dobrze jego nogi pokierowaly tylko troche za duzo sily uzyl :P Blaszyczkowski jezdzil i jak chcial, to samo Magic i nawet Jaco Bąk :D Bronowicki i Golański ładnie wchodzili stronami, Radomski i Lewandowski "czerwona twarz" odwalali konkretna robote. Do Lewandowskiego nigdy nie bylem przekonany ale wczoraj zagral naprawde bardzo dobry mecz :). Troche mniej widzielismy Sobola ale i tak pewnie wypelnial swoje obowiazki tak jak mial to zrobic :)

Mecz zaczalem ogladac na chwile przed 2ga bramka :) Ogolnie Portugalia nie miala nic do powiedzenia, a ta ich bramka to juz raczej wynik zmeczenia i rozluznienia Polakow :). Brakuje nam jeszcze wytrzymalosci zeby caly mecz grac jak pierwsze 60 minut :)

__

Użytkownik
e2

2006-10-12 08:08:49

Pierwsze zdanie, w którym atakujesz Rasiaka jest też obroną na niego - on tak musiał podać.

__

Użytkownik
raFF

2006-10-12 10:28:27

Polska wygrala...

nadal jestem w szoku...

__

VIP
P!thrawn

2006-10-12 11:40:34

OWNED ! Ja do dzis niemoge sie otrzasnac ;ooooo

__

Użytkownik
Rzeźnik

2006-10-12 14:21:01

moze to jakaś pomyła ?:D myslicie, ze szafa lesiaka ma cos wspolnego z tym?

__

Użytkownik
yareq

2006-10-12 14:58:52

Nie ogladalem, ale slyszalem przebieg meczu :ASD (u mnie na osiedlu mozna poznac po okrzykach radosci/wkurzenia/wielkiej radosci/wielkiego wkurzenia co sie dzieje na boisku).

GG, szkoda ze nie 2:0, 3:1 albo 3:0 ;p. No ale i tak bardzo dobrze.

__

Użytkownik
SLEPY

2006-10-12 14:59:57

jak to szkoleniowcy powiedzieli ze rozpracowalismy portugalie i co prawda tak samo bylo w przypadku finlandi tylko pozniej sie okazalo ze rozpracowana finlandia miala 40 % i pakowana byla w pol litrowe butelki :)

__

Użytkownik
matiz444

2006-10-12 16:24:42

Oby tak dalej, to bylo niesamowite :D.
Rasiak powinien zostac imo, bo gra dobrze ; d.
Statystyki strzalow ; D
Pol: 16 / 8
Por: 6 / 2

__

Użytkownik
pepz

2006-10-12 16:44:56

wiem przeciez o to mi chodzilo :) zachowal sie najlepiej jak mogl, ale samo podanie bylo mozliwie najgorsze :P

__

Użytkownik
Tymek

2006-10-12 16:57:42

Po pierwszej połowie POR miała nawet 1/0 ;D.

__

Użytkownik
Teoś

2006-10-12 16:58:52

No w miare, trafne zmiany teo yyyy... Leo zapodał, ogolnie gra mi sie podobała :-).

__

Użytkownik
floyd76

2006-10-12 17:01:24

Jeśli wyeliminuje się najsłabsze ogniwa,gra wygląda zupełnie inaczej.

1.Mirosław Szymkowiak - Najsłabszy polski zawodnik ostatnich lat.Niezliczona ilość strat.Piłka go parzy.I to na nim miała sie opierac zawsze nasza gra.

2.Jerzy Dudek - Nie przypominam sobie dobrego wystepu w reprezentacji.

3.Arkadiusz Głowacki - Przegrywa mecz z Anglią.Nastepnie w duzym stopniu przyczynia sie do porazki z Finlandia powodujac karnego i dostajac czerwona katrke(za 3 dni robi dokladnie taka sama akcje w lidze z Pogoanią Szczecin) Śmiem twierdzic ze to najslabszy obronca polskiej ligi.

4.Mariusz Jop - Rezerwowy w FK Moskwa.W rprezentacji zawsze mozna mu przypisac którąś ze straconych bramek.

5.Michał Żewłakow - Lewa czy prawa storna obrony zawsze jest mijany.Razem z Rząsą przescigali sie kto zagra gorzej na lewej obronie.

6.Jacek Krzynówek - Nie przypadkowo pozbyło sie go Leverkusen.Wygląda na ociężałego.Wczoraj pieknie grali do momentu pojawienia sie go na boisku.Dziwnie zagrywał piłke do tyłu.Najlepsze lata ma juz za sobą.

7.Dariusz Dudka - Ekscesy pozaboiskowe przemilczmy.Jako obronca przypomina Głowackiego(jeden uczy sie od drugiego)

Mozna by tu jeszcze dodac Jacka Bąka (ktory wczoraj zagrał przyzwoicie)i Żurawskiego któremu zaczał sie palic grunt pod nogami w Celticu to zachciało mu sie biegac w reprezentacji.

__

Użytkownik
esv

2006-10-12 17:15:07

caly meczyk mozna sciagnac stad :

http://homepage.ntlworld.com/jackes2/Eliminacje.ME.Polska-Portugalia.(wisla-multi.com).htm

torrent :

http://zerotracker.com/download/HTTP/70996/Polska-Portugalia(wisla-multi.com).avi.torrent

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-10-12 17:59:39

Heh.. pierwszy raz bylem na meczu gdzie gral ktos lepszy niz czwarta liga :D I od razu trafilem na taki show :D

Poprostu nie da sie opisac tego co tam sie dzialo... gdybym ogladal to w tv myslalbym ze kanaly pomylilem ale stalem tam i patrzylem jak nasi klepia portugalie :D Najlepsza akcja na trybunach byla w 9 minucie jak padla bramka a wiekszosc kibicow stoi 5 sekund i nie wie co sie stalo, kazdy zaklada ze napewno albo byl spalony albo faul albo cos :P A potem euforia nie do opisania :D

Co do gry samej druzyny to grali poprostu jak nigdy o czym swiadczy sam wynik, a kto sie do Rasiaka przypierdziela niech spusci z tonu bo mimo ze strasznie spartolil ta jedna sytuacje to mecz ogolnie zagral niezly. Wkoncu nie na darmo 40 tys ludzi zdzieralo sobie gardla krzyczac 'Dziekujemy!' gdy grzesiek z boiska schodzil :)

Jesli oni tak beda grac dalej to mysle ze mamy szanse powalczyc o jakies powazne sukcesy :)

__

Użytkownik
pawelloo

2006-10-12 18:12:56

po tej wypowiedzi wyraznie widac ze nie znasz sie na pilce ;]

__

VIP
Konri1991

2006-10-12 18:29:19

Rewolucyjny mecz w piłce nożnej. Oby nie było tak jak z siatkarzami, chociaż w sumie...
Biegali jak szaleni za każdą piłką, podwajali, potrajali krycie, kiwali, nie bali się nikogo, grali z werwą, z pasją, skutecznie, miażdżyli

__

Użytkownik
garo

2006-10-12 18:33:02

POLSKA [flag=pl] [color=green]2[/color] : [color=red]1[/color] [flag=pt] PORTUGALIA

VGG :D

__

Użytkownik
Kaczor

2006-10-13 13:41:34

OGIEN ! ;D

Trzymajmy za naSzych kciuki, a moze wygramy z BRA :)

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-10-13 13:50:00

zebys sie nie przeliczyl;)

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3622 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie