Co sie dzieje z tym światem?!

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
j0k3r!rA

2006-09-03 13:43:40

popieram :)

__
eSport 4 life!

Użytkownik
Tymek

2006-09-03 13:46:26

Tak jest dziewczyną/kobietą i choćby z tego względu należy się do niej zwracać z szacunkiem, prawda? Każdy z nas ma tutaj prawo wyrazić swoje zdanie, a IMO Malwa ma rację i zgadzam się z nią, podobnie jak kilka innych osób. Masz prawo skrytykować jej wypowiedź, ale zrób to w sosób kulturalny - tyle z mojej strony.

__

Użytkownik
garo

2006-09-03 13:51:05

Również z [url=pudelek.pl]Pudelka[/url] --> [url=http://j.pudelek.pl/p/ppliki/167/07c8a6853889c5fcb1d73c19f42a783d.jpg]KLIK[/url]

__

Użytkownik
matiz444

2006-09-03 14:01:52

"zrob to w sposob kulturalny" on ma tak, a Malwa nie musi? wtf? #39 to post pelen kultury? i poprzedni tez? dajcie spokoj.

__

Użytkownik
icee

2006-09-03 14:02:27

Czy ona zrobiła to w sposób kulturalny? Ale ok, obiecuje poprawe ;]. W jej 3 linijkowym poście 4 razy padło słowo idiota pod adresem mojego kumpla. Ja go znam ona nie- nie próbowała nawet wniknąć, o co mu chodzi, przeczytać jakiegoś posta.
Czy coś takiego byłoby w porządku wobec jego rodziny? Tu nie chodzi o sam fakt bycia gejem, ale też ukrywanie tego przed wszystkimi najbliższymi. To miała być dyskusja na temat tego, czy naprawdę, a może, a może jednak nie, ale niektórzy zamiast o tym pogadać woleli zrobić dziki pojazd po rychu. Ten temat nie jest na tutejszy poziom, bardziej by się nadał na onet, ale to nie powód by kogoś wyzywać. Mój post był tylko reakcją.
Ogarne się, bo Cię lubie ;]

__

VIP
bizzare

2006-09-03 14:02:53

A no żyję... czasem mam dość tego serwisu, głupie tematy... jeszcze mądrzejsi ich autorzy :D Czasem wejdę, załamie się i wyjdę :D Zrobiłem sobie miesiąc przerwy :P Pozatym to już nie jest to co kiedyś, za dużo nowych ludzi... jeden mądrzejszy od drugiego. 75% dzieciaków, 20% mądrych profesorków, 5% spoko ludzi :P No i zajęć na codzień też trochę mam, więc więcej mnie nie ma niż jestem.

__

Użytkownik
icee

2006-09-03 14:08:47

Zrobił, nie zrobił, zatrzymaj to dla siebie. Zaraz mi nawjeżdżasz że masz prawo itd. O ludziach z twojego otoczenia realnego też tak rozmawiasz? Jak któs powie coś głupiego to mówisz że jest idiotą? To jest brak kultury.
[color=white]Secundo: Mruknij sobie pod nosem, zwyzyaj mnie, strzel focha z przytupem, rób co chcesz, ale nie używaj władzy na takim serwisie jak esp.pl bo nie możesz sobie poradzić z jednym gnojkiem. Ja będąc adminem w wieku 12 lat tak się nie zachowywałem, capiche?. Napisałem to sizem, bo chce by to pozostało między nami, a nie chce mi się pisać imsg.[/color]

Fajne postępowanie, usuwać nowe posty i zablokować topic, może nikt nie zauważy ;d. Oto treść postu Kha!na, który powinien być, i nawet przez chwile był, pod wypowiedzią matisyaha:

- 17 letnia panienka do tylko 2 lata mlodszego chlopaka - imo Ci gimnazjum do lba uderzylo, wez sie ogarnij :O jak to pisalas mialas Syndrom Przedmiesiaczkowy? A moze to ze ktos obrazil Twoja kobiecosc tak sie oburzasz? Jest rownouprawnienie moze Ci jechac jak kazdemu i nie zgadzam sie tu z Tymkiem ze za bycie kobieta nalezy sie szacunek, na szacunek nalezy zasluzyc
- "Jeszcze jedna taka wypowiedz do mojej osoby to sobie porozmawiamy inaczej." - muahahahahahahahahahaha uzyjesz da powah of da admin! tak tak jestes adminem i pozwalasz sobie na pyskowki jak byle gowniara a to jest imo cos nie tak :/ a mzoe naslesz na niego kolegow XDDDDDDDDD omfg lepsza beka niz wolfpl
- i ostatnie: to z TWOICH wypowiedzi mozna wnioskowac ze jestes jakims dzieciaczkiem, zwlaszcza po tak latwym rzucaniu slowami debil idiota itd i to tylko na podstawie wyrazenia pewnego pogladu opartego na jakims papparazzi portalu ktory wiele ludzi przeglada dla beki :O powtarzam wez sie ogarnij zmow 5 zdrowasiek albo cos bo zenua... (C) Kha!n

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-09-03 14:15:03

typowy artykul z nedznego brukowca. nie polegalbym za bardzo na takich informacjach. moze jest to jakas proba sabotazu, fotomontaz czy cos w tym stylu. a moze poprostu kolesie dali se przyjacielskiego buziaka. na ch*j wogle ten topic. bezsens rychoo bezsens...

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-09-03 14:25:57

daj spokoj rychoo. jaka masz pewnosc ze on jest pedalem. to nie jest temat na esp. idz z tym na vortal rzeczy paranormalnych:D

imo, ZERO tolerancji

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-09-03 14:46:27

IMO Malwa ma rację i zgadzam się z nią

wiec uwazasz ze rychoo jest idiota? no to po co studzisz mojego kumpla jezeli masz podobne, zdanie co Malwa? w tym momencie wychodzi kto tu powinien sie ogarnac. wykazujesz w pizde wiecej prostoty i zenady niz moze ci sie wydawac. pewnie zaraz uslysze, ze nic takiego o nim nie mowisz. byc moze, ale zebym tak myslal, sprecyzuj swoja wypowiedz. ja tez nie podzielam zdania rycha i mysle, ze moglby sobie oszczedzic zasmiecania esp takimi tanimi sensacjami, ale przynajmniej swe zdanie wyrazilem w sposob bardziej kulturalny. moze to nie byl szczyt uprzejmosci, ale nie wjezdzam na niego jak ostatni cham i prostak. i na koniec: tak jak juz ktos zauwazyl, nie mow icee'owi zeby wyrazal sie do kogos z kultura, kiedy ten ktos bardzo nieladnie jezdzi po jego kumplu. moim zreszta tez. on raczej nie wyznaje zasady "badz madrzejszy i odpusc". nie ma. ktos sie zachowuje jak ostatni leszcz to niech za to potem odpowie.

PS: blagam puscmy wszytko w zapomnienie i kochajmy sie jak jedna wielka rodzina;D

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-09-03 14:55:07

zeby zrozumiec co napisalas wyzej wystarczy umiec czytac. to byl prosty jak drut, kretynski post. i idioty nie robi z siebie on tylko ty, tym oto postem.

__

Użytkownik
Rychoo

2006-09-03 14:57:38

Na tlenie k***a był link Travolta gejem to se zlukałem..

__

Użytkownik
*Jaras

2006-09-03 15:03:45

Na moje oni moga byc w ruchu. Calowac sie w policzek co jest normna, zdjecie pod odpowiednim kątem i juz.

A Ty rychoo nie masz co robic tylko informowac ludzi na esp.pl, ze travolta MOZE jest pedalem bo na PUDELKU tak napisali?

"Co sie dzieje z tym swiatem?!" A co ma sie dziac?! Zawsze byl homoseksualizm, travolta kogoos pocalowac i swiat sie sypie? Moze dla Ciebie.

Moj swiat ma sie dobrze i nic sie z nim nie dzieje ;/ Poczekaj pare lat, to przychodzi z wiekiem albo doswiadczeniem ;/

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-09-03 15:05:59

nie ma to jak jednym sprawnym ruchem reki usunac cala prawde...

__

Użytkownik
*Jaras

2006-09-03 15:05:52

Bo lubia inteligentnych?

Co Cie jego zycie obchodzi? Ta cala euforia wsrod znanych ludzi, posikaja sie gdzie nie trzeba i caly swiat takich jak Ty zrobi oczy i najchetniej nakrecilby film.

__

VIP
Preak

2006-09-03 15:29:31

IMO pudelek jest bardzo wiarygodnym zrodlem.

__

Użytkownik
buka8

2006-09-03 16:14:06

....

__

VIP
MerT

2006-09-03 16:24:05

wiec zostaw te sprawe jego zonie i dwojce dzieci. to, ze takie sa relacje z jego przyjacielem (juz nawet pomijajac to, ze imo to jest ukartowane) nie znaczy, ze jego zona moze byc szczerze oburzona jego zachowaniem, zwlaszcza ze ta fotka pewnie ukazala sie w gazecie nastawionej na tania sensacje.

__

Użytkownik
no1se

2006-09-03 16:38:54

I co was to kurwa obchodzi? Michael Jackson lubi dzieci, chlopcow i chuj wie co jeszcze, co nie zmienia faktu, ze swojego czasu robil swietna muzyke i imo do dzis jest niekwestionowanym krolem popu.

Tak samo - co kogo obchodzi co robi aktor w swoim zyciu prywatnym? Dla was on gra w filmach, zyje dla siebie, zakladajac oczywiscie, ze zdjecie nie jest fotomontazem lub inna proba "udupienia" tego czlowieka?

wezcie sobie ludzie jakis rl skolujcie, bo to zalosne zeby sie podniecac takimi sprawami ;[

__

Użytkownik
Khain

2006-09-03 16:54:45

Huh "dzieciaczku" ? I to mowi:

- 17 letnia panienka do tylko 2 lata mlodszego chlopaka - imo Ci gimnazjum do lba uderzylo, wez sie ogarnij :O jak to pisalas mialas Syndrom Przedmiesiaczkowy? A moze to ze ktos obrazil Twoja kobiecosc tak sie oburzasz? Jest rownouprawnienie moze Ci jechac jak kazdemu i nie zgadzam sie tu z Tymkiem ze za bycie kobieta nalezy sie szacunek, na szacunek nalezy zasluzyc

- "Jeszcze jedna taka wypowiedz do mojej osoby to sobie porozmawiamy inaczej." - muahahahahahahahahahaha uzyjesz da powah of da admin! tak tak jestes adminem i pozwalasz sobie na pyskowki jak byle gowniara a to jest imo cos nie tak :/ a mzoe naslesz na niego kolegow XDDDDDDDDD omfg lepsza beka niz wolfpl

- i ostatnie: to z TWOICH wypowiedzi mozna wnioskowac ze jestes jakims dzieciaczkiem, zwlaszcza po tak latwym rzucaniu slowami debil idiota itd i to tylko na podstawie wyrazenia pewnego pogladu opartego na jakims papparazzi portalu ktory wiele ludzi przeglada dla beki :O powtarzam wez sie ogarnij zmow 5 zdrowasiek albo cos bo zenua...

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3311 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie