"Co się stało z moim BNC!?"

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
kelt!

2006-09-03 13:53:47

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare - każdy człowiek może się mylić, ale tylko głupiec trwa w błędzie.

__

Użytkownik
icee

2006-09-03 14:13:41

Winy są zawsze dwie, ale ty jako red esp.pl powinieneś nawjeżdżać obu, albo żadnemu. Oficjalnie trzeba być bezstronnym :D.

__

VIP
Pajda

2006-09-03 16:38:49

Ja wiem, ze nie da sie Ciebie przekonac "bo nie mam racji", ale ciezko przejsc obok nie odpisujac :P

Tak czy siak jak ktos mi rozwali fure, to nie pojde z mlotkiem rozwalic mu jego tylko zglosze to na policje. Mlotek wezme dopiero gdy ta nic nie zdziala :P A to, ze koles mial kartoteke, znajda przy okazji kilo hery, zgarna go i w rezultacie czego lokalny klub sportowy straci sponsora koszulek to mnie to juz rybka. Mogl nie ruszac mojej fury.

__

Użytkownik
kelt!

2006-09-03 16:54:36

dokladnie, dobrze to ujales

__

VIP
minineo

2006-09-03 17:13:15

haha jak to czytam to mi się śmiać chce. keltowi zabrali jego własność i chciał ją odzyskać, proste i logiczne. Skoro nie chcieli oddać po dobroci to poszedł do władz wyższych a, że po drodze admini doszli, że desk czegoś tam nie posiadał to inna sprawa.

A po drugie to bnc w dzisiejszych czasach jest tak tanie, że można znaleźć sobie jakąś rozsądniejsza firme więc eot.

__

Użytkownik
Bloodtooth

2006-09-03 17:38:49

przykry, stronniczy 'news' :P sam zrobilbym pewnie tak jak kelt, a najladniej to wszystko ujal pajda swoim pieknym porownaniem [+] :)

__

Użytkownik
Bitman

2006-09-04 12:59:56

Hah... joker dest.pl i tak by dostało bana na quakenet, ta cała sprawa z keltem tylko przyspieszyła ich działania. Kelt postapił dokładnie tak jak powinien, zgłosił komu trzeba i czekał na rozwiązanie sprawy. Pechowo dla niego, jego sprawa zbiegła się w czasie z decyzją o zbanowaniu desk.pl.

Joker nie zweryfikowałeś i nie podałeś dwu wersji wydarzen tylko ślepo zapatrzony w wersję vipa i śmieszne insynuacje, że to wszystko zostało załatwione "po znajomości" przez ketla trzymasz się absurdalnych argunemtów. Nie zdajesz sobie sprawy z tego, że osądziłeś kelta przed przedstawieniem jakich kolwiek sensownych dowodów. To nie prawda że winny się tłumaczy, kelt chciał to wszystko wyjaśnić bo ty postanowiłeś zrobić z niego winnego. Na jego miejscu też bym starał się to wszystko odkręcić i naprawić swoją zszarganą reputację. Vip nie odezwał się nawet słowem w tej sprawie, chyba postanowił przemilczeć swoją winę. A ty dalej oskarżałeś kelta mimo że przedstawił dowody na swoją niewinność, czego nie potrafił zrobić Vip...

Treść i forma twojego newsa świadczy tylko Tobie, na widok samej grafiki ktoś powinien się głęboko zastanowić czy powinieneś dalej być redaktorem. Najgorsze jest to, że obraziłeś i niesłusznie oskarżyłeś drugiego człowieka. Nawet po udowdnieniu jego niewinności ty dalej nie portafiłeś nawet powiedzieć przepraszam za naprawdę chamskie potraktowanie.

Joker dla Ciebie wielki [-]

__

Użytkownik
Weenix

2006-09-04 17:12:53

Ale to nie zmienia fakty ze dla niektorych IRC / Gra to cale zycie ....

__

Użytkownik
Dzik

2006-09-04 21:13:04

O_o wez wyjdz czasem do ludzi ://
nie znam sytuacji ale czytajac to wszystko uwazam ze kelt jest tu bez winy i tyle

__

VIP
fronki

2006-09-05 19:56:07

imo najgorsza postacia calej tej akcji z bnc jest joker, zjebales stary i tyle. i nawet nie proboj odpisywac mi na tego kometsa bo w kazdym w powyzszych piszesz EOT, a chyba nie wiesz co to znaczy skoro uzywasz tego 3443 razy

3mam kciuki za Ducha, musi dac rade :)

__

Użytkownik
retaliator

2006-09-05 21:48:41

"Było to jedno z najsmutniejszych wydarzeń we wczorajszym dniu dla polskich użytkowników sieci Quakenet"

faktycznie, wstrzasajace wydarzenie. dobrze ze w pracy bylem i moglem dopiero teraz o tym przeczytac, bo jakbym sie dowiedzial na biezaco to jak nic szlag by mnie trafil.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2997 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie