Kubica!

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
lecho

2006-08-08 12:30:11

mysle, ze po prostu mam oczy i widze jak on jezdzi :)

__

Użytkownik
krawiec[PL]

2006-08-08 13:53:10

no czyli juz wszystko wiadomo kubica wystartuje w nastepnych 5 wyscigach w tym sexzonie w tym w GP Turcji w Stambule. No Robert GL

__

Użytkownik
Lukin

2006-08-08 14:52:03

Wy tu sobie gadu-gadu, a ja szukam jakiejś pożądnej wyścigówki F1 na PC. Najlepiej, żeby nie była to jakaś kosmiczna symulacja, ale też żeby w miarę wiernie oddawała realia wyścigów. Na razie namierzyłem tylko F1 Challange 99-02, ale może zna ktoś coś nowszego, lepszego, ładniejszego?

__

Użytkownik
icee

2006-08-08 14:54:42

ja bym Ci proponował trackmanie nations, ładna, miodna i za friko ;)

__

Użytkownik
Lukin

2006-08-08 15:07:02

Jest tylko jeden szkopuł - Trackmania nie ma za wiele wspólnego z F1.

__

Użytkownik
icee

2006-08-08 15:19:16

ścigasz się ;d no i bolidy też całkiem całkiem ;)

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-08-08 15:20:52

indy car series

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-08 16:57:02

?

Nie baw się w psychologa, nie wychodzi ci to. Bawie sie na tym serwisie, bo mi sie strasznie nudzi (pogoda jest skopana i nie ma co robic przez to, nawet nie chce sie ze znajomymi wypic piwa przez to). Widzisz rzeczy, których nie ma.

Mam inne zdanie, bo myślę samodzielnie, tak mnie wychowano. Wychowano mnie również, że mogę je wyrażać. Teraz jest mi nudno, więc bawie się dyskusją z innymi akurat tutaj. Niestety część z nich nie jest zwyczajnie na poziomie. Pozorowanie oburzenia, jakiejś ekscytacji to część sztuki dyskusji, sprawia, że dyskusja zaczyna być ciekawsza. Ty natomiast porównujesz mnie z qspym, który po prostu trolluje. No i z freakiem, który jest chyba jedną z najbardziej interesujących osób tutaj i dziwie się, że w ogóle śmiesz go komentować, bo aż chciałoby się, by takich ludzi było więcej (mimo, że chłopak nie potrafi pisać newsow/artykułów moim zdaniem, hehehe ;D).

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-08 17:03:01

Ja uwazam, ze w gruncie rzeczy wszyscy sa rewelacyjni tam, bo w formule1 nie jezdza chlopcy z branki, za to respekt dla kubicy. Naprawde jestes swiecie przekonany, ze on sie tam wyroznia? :)

__

VIP
Konri1991

2006-08-08 17:18:50

yeah, po czym wnioskujesz, że jestem naziolem? Po tym, że po prostu nie toleruje gejów? to chyba homofob? a nie to przecież się łączy, bo to właśnie ta wolność wypowiedzi. Coś jeszcze chcesz mi przyczepić? To, że nie toleruje ludzi, którzy wolą partnera płci własnej oznacza, że jestem nienormalny? Wychowałem się w rodzinie normalnej (jeszcze chyba tak można nazywać) czyli ojciec i matka. Dla mnie logiczne jest, że kobieta musi być z mężczyzną, a nie na odwrót. Więc dlaczego starasz mi się wmówić, że jestem nienormalny?

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-08 17:29:14

Nienormalny jest ten, który z jakichś urojonych powodów nieakceptuje innosci.

__

VIP
Konri1991

2006-08-08 18:29:55

Jeśli chcesz zasugerować, że to jest ta oryginalność, którą tak bardzo trzeba promować na uliach to chyba Ci nie wyszło

__

VIP
lecho

2006-08-08 19:22:41

dokladnie tak uwazam i mysle ze to bylo widac w GP Wegier :)

__

VIP
postal1

2006-08-08 20:15:50

tak jak sie spodziewalem :)
co bylo twoją pierwszą reakcją - atak, odwet.
no ale niewazne, zyj sobie i kiedys zrozumiesz o co mi chodzi :)
pzdr

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-08 20:25:23

Styl na psychologa medrca, jestes schematyczny do bolu ;)

"Kiedys zrozumiesz o co mi chodzi".

O lol :DDD

__

VIP
postal1

2006-08-08 22:26:02

kolejny atak :)

__

Użytkownik
Lukin

2006-08-09 12:18:10

Z gier tego typu zdecydowanie wolę MicroMachines ;)

__

Użytkownik
e2

2006-08-09 12:48:00

jest właśnie 99'02, ale ze składami na sezon 2005 - poszukasz na googlu to znajdziesz, lepszego symulatora na pc niestety nie ma ;( nad czym bardzo ubolewam od kilku lat.

__

Użytkownik
krawiec[PL]

2006-08-09 13:43:46

a może F1 by EASports?? Czytałem o tym i ludzie to dosyć chwalą. A wybór masz od roku 2000-2006 :)

__

VIP
Sh1eldeR

2006-08-09 16:15:11

W przeciwienstwie do mfxa, postaram napisac konstruktywny post i pokazac ci, jak mozna na tych nieakceptowalnych przez ciebie homoseksualistow popatrzec pod innym kątem.

Po pierwsze, zastanow sie w jakim sensie ich nie tolerujesz? Nie chcialbys sie z nimi angazowac w zwiazek partnerski? Nie chcialbys, zeby uprawiali seks na przystanku, na ktorym ty siedzisz? To jeszcze nic zlego.

Czy moze wszedzie gdzie sie da demonstrujesz niechec do nich? Chcialbys leczyc homoseksualizm jak chorobe? Zostalo _udowodnione_ ze nie da sie tego wyleczyc, gdyz nie jest to stricte choroba - ten fakt trzeba zaakceptowac, jesli sie ufa rzetelnym naukowcom, a ufasz im codziennie. Żądalbys zmiany ich sposobu ubierania sie, czy uczesania? Od kiedy to naprawde chcesz, by jeden czlowiek forsowal to, jak maja wygladac inni, jesli dotyczy to np. wlosow postawionych na zel, czy obcislych spodni (spodnie z dziurami na tylku _nie_ istnieja na ulicy, powiedzmy sobie szczerze)? Rownie dobrze mogliby zakazac noszenia szerokich spodni i krotko scietych wlosow. Tylko dlatego, ze komus taki stroj nie odpowiada.

Chlopie, naprawde niewielu osob chcialoby, zeby w parku na co drugiej lawce siedziala para gejow i calowala sie namietnie grzebiac sobie w spodniach, lol. Ale tez czy kiedykolwiek takie cos widziales? Bo ja nie. To jest tak samo nie na miejscu w stosunku do osob homoseksualnych, jak i heteroseksualnych - i zapomnij o tym, ze fajnie byloby zobaczyc dziewczyne w spodniach bez tylka, bo ciebie by to krecilo. Pomysl o niezainteresowanych tym ludziach, czy tez dzieciach. Zreszta jesli rozpaczliwie bys tego pragnal, to chyba brakowaloby ci prawdziwych, prywatnych bodzcow ;).

Chodzi o to, ze homoseksualizm to nie jest _twoj_ problem w przytlaczajacej wiekszosci przypadkow. To moze byc ICH problem, jesli np. beda chcieli miec dzieci. Ja tam sie ciesze, ze urodzilem sie heteroseksualny i nie zamienilbym sie z nimi, ale im ich seksualnosc zdaje sie nie przeszkadzac. A co najmniej musza sie z nia pogodzic. To wiec ich sprawa. Czy faktycznie nie mozesz zniesc, czy az cie w zoladku sciska, jak zobaczysz pare kolesi trzymajacych sie za reke? Czy to takie straszne? A moze od razu wyobrazasz sobie, jak oni TO robia i to cie napawa odraza? Ale czy wtedy to nie z toba jest cos nie tak? Nikt ci nie kaze sobie tego wyobrazac - po co wiec mialbys to robic? Widzac chlopaka z dziewczyna tez sobie wyobrazasz ich jak uprawiaja seks? To z kim jest cos nie tak?

Wszelkie te sprawy wielkiego kalibru (typu homo-seks w publicznej windzie) i te szalenie zawile i skomplikowane (mozliwosc adoptowania dzieci przez homoseksualne pary) zostawmy na boku. Trzeba to sobie uswiadomic: to cos zupelnie innego niz codzienny wplyw gejow na nas. Nawet jesli nie jest sie liberalna osoba, powinno sie wykazac ta minimalna zdolnosc do tolerancji. Do akceptacji tego, co nie robi ani nam, ani nikomu innemu (! to bardzo wazne) zadnej, ale to zadnej krzywdy. Niech sobie chodza po ulicach, niech moga glosno powiedziec, ze sa gejami. Niech moga sie ubierac jak chca (w granicach przyzwoitosci, ktore obowiazuja _wszystkich_ niezaleznie od seksualnosci). Niech maja swoje cluby i robia w nich co chca, niech maja swoje mieszkania i niech moga sie tam kochac, jesli tego chca.

Naprawde, nie naleze wcale to uber-tolerancyjnych osob. Nie wydaje mi sie, ze pelna tolerancja to dobra droga - bo pelna tolerancja sama w sobie jest sprzeczna (gdyz nie toleruje... nietolerancji). Jestem za tepieniem z cala bezwzglednoscia 'lysych pal' zaczepiajacych na ulicach bogu ducha winnych ludzi. Podobnie jestem za ograniczeniem wolnej wypowiedzi, gdy chodzi o sprawy takie jak pochwalanie nazizmu itp. To wszystko ma bowiem wplyw na innych, moze im szkodzic i szkodzi im. A sam fakt homoseksualizmu? Jesli to wybor dwoch osob, ich wlasna wola, wplywajaca tylko na nich, to czemu nie? To ich sprawa. Wybacz, ale nie mam zamiaru wchodzic gejom do sypialni i narzekac na to, co tam robia.

Jestes jeszcze bardzo mlody, conr4d i wez pod uwage to, ze twoje poglady na wiele spraw jeszcze zdaza sie zmienic - wiem to z wlasnego doswiadczenia. Przedstawilem ci tu tylko punkt widzenia, ktorego zdawales sie nie zauwazac. Do ciebie nalezy przemyslenie go i ocena. Moze jeszcze dzisiaj go odrzucisz, moze juz za rok bedziesz sie z nim zgadzal calym sercem. Jesli jednak juz teraz bylbys w stanie przyjac doroslejsze, a zgodne z toba samym (tym ostatecznym toba, ktory jeszcze przez pare lat sie bedzie ksztaltowal - a wlasciwie to przez cale zycie) poglady, to czemu nie? Zastanow sie nad tym.

__

Użytkownik
Lukin

2006-08-09 16:34:10

O nowych składach wiem, znalazłem nawet patcha na rok 2006.

__

Użytkownik
Lukin

2006-08-09 16:39:29

F1 Challenge 99-02 to właśnie gra EA Sports, niestety ostatnia z serii.

__

Użytkownik
e2

2006-08-09 17:07:06

Możesz podać link? Chętnie sprawdze, a nie mogę znaleźć ;(((

__

Użytkownik
Lukin

2006-08-09 17:39:50

http://www.mininova.org/tor/386881

Idzie jak krew z nosa :(

__

Użytkownik
krawiec[PL]

2006-08-09 18:18:11

aha...to sobie moze sciagne bo cos mnie naszlo a nigdy nie gralem w F1 :)

__

VIP
Konri1991

2006-08-09 18:34:55

Zgadzam się z Tobą, że moje poglądy zmienią się jeszcze niejednokrotnie, ale dla mnie po prostu sam fakt, że homoseksualiści tak się afiszują z tym, że są tacy, a nie inni jest chory. Mam wyjść na ulice i chwalić się tym, że jestem hetero? Walczą o swoje prawa? Mają takie same jak my i niech tak zostanie.

__

VIP
Empty

2006-08-10 00:44:33

Jak ja kocham Twoje posty za to ze sa madre ale przede wszystkim TRESCIWE i DLUUUUUUUUUGie ;)

__

Użytkownik
mbronka

2006-08-11 11:46:53

Grand Prix 4
[url=http://torrentspy.com/torrent/611150/Grand_Prix_4_Patch_2005_tntvillage_org]torrent[/url]

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3311 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie