Bo to Polska wlasnie :D
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2003-12-22 19:20:16
Nie wiem czy to znacie ale to sa odpowiedzi dlaczego jestesmy narodem wybranym:
__
|
Użytkownik
|
2003-12-22 19:26:09
staaare
__
|
VIP
|
2003-12-22 19:27:13
wszystko stare, widzialem sto razy (nie wiem, czy nie bylo tego na esp juz), ale masz plusa, za checi :- ) __
|
Użytkownik
|
2003-12-22 19:44:40
szukalem tego na esp, ale nie bylo, wiec pomyslalem ze uswiadomie niewiedzacych o tym bo nasz kraj jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzju i warto w nim zyc __
|
VIP
|
2003-12-22 19:45:52
DOKLADNIE !! :- DDD __
|
Użytkownik
|
2003-12-22 21:09:58
ostatnio, siedzac w pksie i patrzac na brudny wroclaw, zdalem sobie sprawe ze jednak kocham ten kraj. nie ustroj, nie te brudne miasta, nie ten syf i zaklamanie... kocham tych ludzi, ktorzy mimo tej nedzy i zaklamania potrafia tu zyc i czasami sie usmiechac __
|
VIP
|
2003-12-22 21:17:14
dobre :o __
|
Użytkownik
|
2003-12-22 22:03:23
to sie chyba nazywa "zlota mysl", w kazdym razie dobre spostrzezenie bo odwzorowuje kraj w jakim zyjemy i jaki, miejmy nadzieje, zmieni sie na lepsze. ale to czy sie zmieni zalezy od nas samych, wiedz panowie, do roboty, zmienmy cos w tym kraju! __
|
PRO
|
2003-12-23 00:04:44
a ja dzis ogladalem fakty, ludzie, pieniadze na TVN i powiem wam... naprawde ostatnio weszla we mnie nutka optymizmu. moze jednak ten kraj ruszy do przodu i kiedys to my bedziemy smiac sie z niemcow, a nie oni z nas? bo mimo wszystko... to jest nasza ojczyzna. a jak gosciu amerykaniec na esreality.com napisal do mnie ze polacy to najwieksi mordercy Zydow to myslalem ze nie wytrzymam i mu cos wysle droga pocztowa (tykająca paczka) __
|
Użytkownik
|
2003-12-23 10:05:36
kurwa takie teksty sa zalosne...
__
|
Użytkownik
|
2003-12-23 10:46:16
powiem wiecej, wielu amerykanow nie umie liczyc, wielu nie wie gdzie jest europa, ba, polska jest gdzies w azji! w 1998 prowadzone byly badania wsrod mlodzierzy i wyszlo ze: michael jackson jest prezydentem usa. pozatym ich poziom inteligencji pozostawia wiele do zyczenia, a to ze wpierdzielaja wszystko z fastfoodow i wygladaja jak male bomby nuklearne to inna sprawa. __
|
Użytkownik
|
2003-12-26 12:44:29
Amerykanie sami siebie kiedys doprowadza do zguby... juz dawno by sie doprowadzili gdyby nie imigranci z calego swiata, ktorzy maja ambicje i wiedze. typowy amerykanin niewiele sie rozni od Ala Bundiego z naszego ulubionego serialu. sam mam rodzine w stanach i niestety potwierdzaja moja teorie :| mlodzi amerykanie to banda idiotow... __
|
VIP
|
2003-12-26 14:06:50
To sa niewolnicy wlasnego prawa. Sami boja sie zrobic cokolwiek bo moga zostac oskarzeni. Kiedys doprowadza sie do samozaglady bo psyhicznie sie wykoncza. Dyskryminuja samych siebie.
__
|
Użytkownik
|
2003-12-26 14:23:10
mnie troche zadziwia fakt ze ci "amerykanie" to sa europejscy imigranci ktorzy kiedys tam przybyli.... czyli tamtejsze spoleczenstwo dazy do samo zatracenia umyslowego.. o boshe, co oni tam moga zrobic z niewinnymi ludzmi :O __
|
Użytkownik
|
2003-12-27 02:00:05
są jacy są. ale.. kto jest dziś potęga na świecie ? kto ma dziś najlepiej funkcjonującą gospodarkę ? i nie mówicię, że nie mam racji tylko ze względu na to, że ich nie lubicie. kto z Was nie chciałby pojechać do stanów ? troszkę zazdrość przez Was przemawia...odnośnie inteligencji...gdybyście byli na bieżąco to wiedzilibyście, iż teraz pod wgzlędem wiedzy i logicznego myślenia to właśnie Polacy grzeją koniec tabeli. 3,4 miesiące temu we WPROST było. więc panowie i panie - są jacy są ale lepiej mają. A tak a propo to dumny jestem, że POLAKIEM jestem.
__
|
Użytkownik
|
2003-12-27 12:21:30
to nie wierz ale nie jadam w fastfoodach, chyba ze okazjonalnie 1-2 raz(y) w roku, ja nie mowie ze ich nie lubie, tylko drażni mnie troche ich podejscie do swiata, po podejmuja decyzje nie liczac sie czesto z innymi krajami (ostatnio bylo USA vs UE i sprawa poszla do WTO), wprost nie czytam to nie wiem, ale fakt faktem ze maja potezna gospodarke i ktos tam potrafi tym zarzadzac, w przeciwienstwie do naszych partii. a co do pojechania do stanow to wielu by chcialo bo to usa, i jest tam pieknie i wogole __
|
Użytkownik
|
2003-12-27 12:58:49
mówisz, że nie liczy się z innymi krajami. ok zgadza się z Tobą, ale...na kogo ma liczyć na Niemcy, Francję ? którzy są w NATO a gdy Turcja prosiła o pomoc ostatnio (przez atakiem na irak) to powiedzieli, że nie pomogą. ONZ. Po co oni w ogóle są...nic nie robią, nie widzą co tak naprawdę się dzieje. Jak Koreańczycy krzyczeli o użyciu bomby na USA to ONZ nawet słowa nie pisknęło. Więc tak naprawdę nie ma w Europie na kogo liczyć. Anglia i Polska są krajami, na których zawsze można polegać. I taka jest rzeczywitość.
__
|