ASTERIKS 29 KOMIKSÓW ZA 29zł KOMPLET

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
0N1

2006-08-01 02:25:47

Witam i zapraszam na aukcje

http://allegro.pl/item118658501__asteriks_29_komiksow_za_29zl_asterix_okazja_.html

__

VIP
d00mer

2006-08-01 02:42:19

Czy to targowisko?

__

Użytkownik
unit10

2006-08-01 02:59:47

Ty a Kapitana Żbika nie masz? Eee to porażka...;/

;-DDDD

__

VIP
`iKs`

2006-08-01 03:04:25

Daj spokoj, wlasnie szukalem asterixow :o

__

VIP
postal1

2006-08-01 09:12:09

to jest qwa z deka nielegalne, rozumiem ludzi ktorzy takie cos udostepniają za darmo ale zeby hajs na tym zbijac ? Moze ja ci za powietrze policze i sprzedam taniej bo tak mi sie spodoba ?

__

VIP
`iKs`

2006-08-01 09:39:40

:D skany sux, chociaz muszę przyznać, że swego czasu skanowałem każdą mangę, którą kupiłem. Powód: papier się może uszkodzić :/.

__

VIP
Pajda

2006-08-01 09:59:00

zglosilem aukcje
kradziezy mowimy nie

__

VIP
postal1

2006-08-01 10:29:10

ja sciagalem rozne i przerozne roznosci z netu ale za free. Do wiekszosci z tytulow jakie sciagalem nie mam dostepu, kilku bym w zyciu nie kupil bo mi rece opadaja jak wchodze do empiku i widze cene 39.00 za komiks A5, 60str. Jako pasjonat tematu mialem sporo roznych i ostatnio nawet sprzedalem jakies 25kg komiksow (glownie DC i TM-Semic) ale to tylko dlatego ze juz je znalem na pamiec, wersje pdf ciagle mam.
Wnerwia mnie tylko takie cos jak ktos probuje zarobic hajs na czyms co mozna sciagnac za darmo, wiadomo ze jesli nie masz oryginalu to to jest przestepstwo ale nie oszukujmy sie, ceny niektorych komiksow potrafią nieźle zaskoczyć, a z zasady nie lubie być okradany przez patałacha, który za swoją pracę liczy sobie nie wiadomo jakie ceny.

Dla mnie ta jego aukcja to jak sprzedawanie poradników na allegro - jak kupić tani telefon, jak złożyć komputer, jak zrobić dobrą aukcję, jak zwiększyć męski narząd rozrodczy o 50% :) To wszystko jest za free na googlach albo p2p i jak ktos na tym hajs chce zarobic to mnie to denerwuje bo wiem ze to nic innego jak wykorzystywanie niewiedzy i naiwności ludzi. W większosci przypadków.

Tak więc aukcje zglosilem tak samo jak pajda, i nie mam zamiaru tolerowac tego co ten gosc robi. Co innego (chociaz i tu sie zastanawiam) gdyby ten koles chcial sprzedac plytke w cenie 5pln za sztuke, no pal go diabli jeszcze bym chyba przezyl, ale 29pln ???

Moze zrobie jak Sknerus z komiksów Disneya i opatentuje gorącą wode i zaczne za to pobierać opłaty ?

__

VIP
vader

2006-08-01 11:44:25

Straszne, naprawde jest sie czym przejmowac. Duzo by zmienilo, gdyby dostal te 29 zl? ROFL

Swoja droga eSports.pl to nie bazar :)

__

VIP
postal1

2006-08-01 12:54:38

chcesz kupić nowiutki login i pass do esports.pl ?
za jedyne 9.90 sprzedam Ci unikalne, nowiutkie, nie zbanowane, w pełni funkcjonalne konto użytkownika tego przezajebistego serwisu. W ramach promocji dostaniesz mozliwosc tworzenia wlasnych tematów na forum, komentowania newsów tudzież artykułów i kolumn. W standardzie masz tylko plusowanie autorów ale dzięki zakupie oferowanego przeze mnie konta dostaniesz wszystko to o czym zawsze marzyłeś ale bałeś sie poprosić. I TO ZA JEDYNE 9.90 !!! (+ koszt przesyłki mailowej, 1,50 bo tyle koszuje 15min w kawiarence internetowej)

Moje komentarze oraz popularność osiągnięta na tym serwisie są gwarancją sukcesu transakcji i pełni zadowolenia ze strony klienta.

Pospiesz sie, oferta do wyczerpania zapasów !!!

__

VIP
Pajda

2006-08-01 13:36:34

Ja do skanow nie mam zastrzezen tylko jesli np. jest to manga, tlumaczona przez fanow z japonskiego, ktora ma nikle szanse do nas trafic, a jak trafi za te pare lat (plus ze dwa lata az wydadza cale bo beda wydawac jeden tomik na trzy miesiace) to fan i tak kupi, czesto nawet dzieki temu ze wczesniej mogl przeczytac amatorskiego skana (po cichu sie mowi ze wydawnictwom na zachodzie caly proceder na reke bo pokazuje popularnosc i wiedza co wydac, przy czym wlasnie maniacy kupia bo beda chcieli miec na polce, a amatorzy skanow i tak nie czytaja). Dodatkowo po licencjonowaniu czegos przez jakies wydawnictwo na zachodzie grupy wstrzymuja zwykle tlumaczenia i staraja sie ograniczyc redystrybucje. No i najwazniejsze - jest za free i wszedzie nawet daja ostrzezenia ze jesli zaplaciles to zostales oszukany i jak widzisz kogos kto probuje sprzedac to zglaszaj :P

Ewentualnie moze jakies starocie nie dostepne na rynku takie co wiadomo, ze reedycji nie bedzie. Taka np. Wieczna Wojne bym od reki kupil, bo to klasyka sf na ktorej bazuje sporo filmow. Z drugiej strony moj AvP takie ceny osiagal, ze pewnie za pare lat samochod za niego bede mogl kupic ;)

Tak czy siak sprzedawanie takich skanow to wyjatkowe dranstwo :P

__

VIP
Pajda

2006-08-01 13:41:06

A nie masz konta dyrektora moze ? :P

__

VIP
postal1

2006-08-01 14:01:52

niestety nie moge ogłaszać bo dostane warna od administratorow serwisu :)

__

VIP
Preak

2006-08-01 14:11:42

ooo, usuneli aukcje : (

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-08-01 16:55:01

:(

__

VIP
Preak

2006-08-01 17:50:06

przy okazji skanow to przydalyby mi sie Kaczory Donaldy i najnowsze Tytusy, Romki i A'tomki : )

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-08-01 18:00:05

Jak ktos ma wszystkie komiksy Spawna to chetnie zakupie :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1206 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie