Maturzyści pokochają Romka ? ;- D

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
vader

2006-07-16 13:09:41

W sumie to masz racje, jesli faktycznie zostalo by to na przyszlosc. Nie wczytywalem sie dokladniej w tego newsa o decyzji Romka ale myslalem, ze to jest jednorazowa decyzja tylko dla rocznika 87 :)

Jesli bylo by tak jak mowiosz, to faktycznie bez sensu. Poziom polskiego spoleczenstwa spadnie ponizej tych 16%, ktore to posiadaja wyksztalcenie wyzsze.

__

Użytkownik
Tares

2006-07-16 15:10:51

Mi się naprawdę nie chce komentować tej decyzji -_- żałosne jednym słowem.

__

Użytkownik
Denver

2006-07-16 15:45:27

Ja również nie będę tego komentować. Szkoda mojego czasu, żeby oceniać tak ważną dla maturzystów decyzję człowieka, który moim skromnym zdaniem powinien siedzieć teraz gdzieś hen daleko od Polski za swoją niekompetencję, o homofobii i innych pochodnych MW nie wspominając.

__

VIP
Van Helsing

2006-07-16 15:56:29

LOL

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
p3ndrak

2006-07-16 17:05:13

heh :P niby lepiej dla mnie by było bo za rok maturka ale uważam ze jakbym ją spie***ył to była by to tylko moja wina i mógłbym mieć tylko do siebie pretensje..

//Vote No.

__

Użytkownik
Chester

2006-07-16 17:16:12

ale wy wszyscy przezywacie, boze ty moj....
pomyslcie chociaz przez chwile, ok, niech maja sobie ta mature zdana, na swiadectwie dojrzalosci bedzie pisalo ze z danego przedmiotu mieli ponizej 30 procent, kazda szanujaca sie uczelnia w tym kraju nie przyjmie takiego kandydata, gdyz bedzie dla niej jasne, ze w normalnych okolicznosciach delikwent matury by nie zdal. Czytalem juz nawet news o tym, ze zwiazek nauczycielstwa polskiego nie popiera decyzji naszego ministra, lecz nie beda znow zbytnio narzekali, bo zrobia tak jak to napisalem, poprostu nie beda przyjmowac takich kandydatow.

__

Użytkownik
sianko

2006-07-16 17:18:12

ciesze się, że już nie jestem pod kuratelą Wielkiego Romana bo co kolejny pomysł to gorszy;)

__

VIP
forest

2006-07-16 17:28:09

omg czlowieku, gdzie ty zyjesz? widziales zasady rekrutacji na jakakolwiek uczelnie? tam sie nie liczy srednia ze swiadectwa, czy cos w tym stylu, tylko wybrane przedmioty. np. licza sie ocena z podst polskiego + obie matmy + obie fizyki. i to, czy ktos ma 100% z angielskiego czy 2% nie ma zadnego znaczenia na przyjecie lub nie przyjecie na studia takiego goscia. co wiecej, w zasadach rekrutacji wyraznie jest napisane, ze tylko to ma wplyw na przyjecie, wiec jesli dany osobnik ma mature z niezdanym np. angielskim, to uczelnia musi go przyjac, bo nie moze postepowac wbrew regulaminowi... (wtedy ludzie zaczeli by sie odwolywac, etc). takie zasady panuja na 90% uczelni

__

Użytkownik
bzylek

2006-07-17 00:19:50

srac na romana.. ;]

__

VIP
postal1

2006-07-17 09:57:50

"matura to bzdura nabiera" nowego znaczenia :DD

__

Użytkownik
raFF

2006-07-17 15:50:26

nie :p

__

Użytkownik
raFF

2006-07-17 15:55:34

ja jestem rocznik '85 i zeby zdac mature potrzebowalem 51% (stara matura) a na nowa trzeba juz miec tylko 30% by ja zdac... to juz sa zanizone wymagania... a z tego co sie robi teraz to wynika ze wogole bedzie mozna sobie olac egzamin... :|
I wogole bedziemy zacofani, bez wyksztalconych ludzi itp.

IMO to oni to robia specjalnie zeby wiecej wsiokow w przyszlosci zdalo mture, poszlo na studia i potem beda rzadzic Polska... boje sie juz O_o

__

Użytkownik
keryn

2006-07-18 00:04:02

debilizm postępuje .... zresztą ciemnotą łatwiej rządzić

__

Użytkownik
t2

2006-07-18 23:38:04

Chcieli wprowadzic mature dla wszystkich i to im chyba troche wyklarowalo, ze nie kazdemu to jest pisane... tylko po co bic glowa w mur?

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

9205 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie